el moradda advinsor du galıba adı o kadından gorevı alıyorsunuz savas gunu lunarda spy dıye bı adam var ondan scroll alıyorsunuz ve advinsore gerı goturuyorsunuz bu kadar basıt
Görevi advisory'den alip bir Karus bakini beklemen lazim sanirim. Karus'ta Lych kesmeli ve Karus'um symbol'unu düşürmelisin. Şehrin gizli bilgilerini arakliyosun ayaği var yani. İki görevden biri böyle yapiliyor. ben yapmadim daha. Sadece kulaktan dolma ibliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: AphzL
Görevi advisory'den alip bir Karus bakini beklemen lazim sanirim. Karus'ta Lych kesmeli ve Karus'um symbol'unu düşürmelisin. Şehrin gizli bilgilerini arakliyosun ayaği var yani. İki görevden biri böyle yapiliyor. ben yapmadim daha. Sadece kulaktan dolma ibliyorum.
biras karıstırmıssın gibi geldi.o lich gorevi bende kimden alındıgını bilmiyorum ama lunar spy baska bişi.
lich görevi 15milyon xp veriyo karıştırmşsın spy başka np ve xp verdini duymştrum ama nası yapıldnı bende bilmyorum
bak advisor yada diger kadın ordaki lunar spy dark lunar spy var sonra seç sonra savasa gir girdiginde hemen solda bi adam war ordaki adamdan scrollu al sonra kadına wer
ne solu ya daha dodo camptan soldaki boşlukta değil mi o scrollu aldığımız kişi???? Çünkü savaş olmadığı zaman denemiştim orda çıkıyo ama dikkat karusşar önünüze çıkabilir...
savaş alanında runara qirdiginis yerde
Karus Spy / Elmorad Spy
görevi aldıktan sonra ırkınıza göre gidip scroll alıp Advisor e qeri wericeksiniz
bukadar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme