Şimdi Ara

lunar spy görevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• kaç görevi 30 mu?
  • hayır ama 300,000 exp ve 500 np veriyor
  • el moradda advinsor du galıba adı o kadından gorevı alıyorsunuz savas gunu lunarda spy dıye bı adam var ondan scroll alıyorsunuz ve advinsore gerı goturuyorsunuz bu kadar basıt
  • Görevi advisory'den alip bir Karus bakini beklemen lazim sanirim. Karus'ta Lych kesmeli ve Karus'um symbol'unu düşürmelisin. Şehrin gizli bilgilerini arakliyosun ayaği var yani. İki görevden biri böyle yapiliyor. ben yapmadim daha. Sadece kulaktan dolma ibliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AphzL

Görevi advisory'den alip bir Karus bakini beklemen lazim sanirim. Karus'ta Lych kesmeli ve Karus'um symbol'unu düşürmelisin. Şehrin gizli bilgilerini arakliyosun ayaği var yani. İki görevden biri böyle yapiliyor. ben yapmadim daha. Sadece kulaktan dolma ibliyorum.

biras karıstırmıssın gibi geldi.o lich gorevi bende kimden alındıgını bilmiyorum ama lunar spy baska bişi.
  • lich görevi 15milyon xp veriyo karıştırmşsın spy başka np ve xp verdini duymştrum ama nası yapıldnı bende bilmyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lich Görevi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak advisor yada diger kadın ordaki lunar spy dark lunar spy var sonra seç sonra savasa gir girdiginde hemen solda bi adam war ordaki adamdan scrollu al sonra kadına wer
  • ne solu ya daha dodo camptan soldaki boşlukta değil mi o scrollu aldığımız kişi???? Çünkü savaş olmadığı zaman denemiştim orda çıkıyo ama dikkat karusşar önünüze çıkabilir...
  • savaş alanında runara qirdiginis yerde

Karus Spy / Elmorad Spy

görevi aldıktan sonra ırkınıza göre gidip scroll alıp Advisor e qeri wericeksiniz

bukadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.