Şimdi Ara

Metin2 Uriel Anti-Cheat Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
14.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar , eskimetin2 adlı bir pvp server'da oynamaya çalışırken böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Hata serverin uriel anti cheat diye bir yazılım kullanması ile başladı bundan 1-2 yıl önce sorunsuz oynanıyordu. Oyunun yetkilileri de bu konuyla ilgilenmiyor buraya sormak istedim belki bilgili birisi vardır. İnternetten araştırdım bu ve benzeri hataları genelde antivirüs programlarının oyunun pack dosyalarını indirmesini engellediğinden ötürü gerçekleştiğini söylüyor lakin şöyle bir durum var diğer bilgisayarımda da AVG bunda da AVG antivirüs programı yüklü ki oyunu indirirken kurarken falan devre dışı bırakmama rağmen hiçbir etkisi olmuyor sistem özellikleri bilgisayarın çok kötü lakin oynamaya çalıştığım oyun da metin2 yani. Hata ile tam patch atıp oyunu başlata bastıktan yaklaşık 1 dakika sonra alıyorum. Resimde görünen dosyaları silmenin hiçbir etkisi yok direk tüm pack dosyasını komple sildim aynı durum , sorunsuz çalışan bilgisayarımdan buna metin2 yi aktardım flash ile yine aynı . (Hata patch.dragon.epk şu bu falan hep başka bir şey yazıyor her seferinde yani orda görünen dosyalarla ilgili bir durum yok) Bu sorunu çözmeme yardım edebilecek var mı ?


    Windows 7 (Home Basic) Kullanıyorum /// Bilgisayara daha dün format attım /// Ekran kartı , java şu bu güncel hep yani güncelleştir deyince güncel zaten diyor.

    SİSTEM : 3 gb ram /// Pentium R Dual Core CPU E6300 @ 2.80 Ghz 1.73 Ghz /// Nvidia GeForce 9400 GT


    Son olarak kime desem bunu ki oyunun facebook yetkilisene dahi bu hatayı aldığımı yazınca hile kullanırsan böyle olur gibisine bir cevap aldım öyle bir durum da yok hile olarak algılanabilecek hiçbir şey yüklü değil bilgisayarda yalnızca eskimetin2 + avg antivirüs var.

    Metin2 Uriel Anti-Cheat Hatası







  • Soruun çözdünüzmü

  • Ben sorunu çözdüm ardakaşlar. Oyunu silip geri yükledim, arka planda çalışan başka oyun veya uygulama varsa kapattım ve oyun dosyaları içinde bulunan "lib" Klasörünü silip patcher'i başlattım. Daha sonra oyuna erişim sağladım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.