Şimdi Ara

Luna Vakfı’nın Bitcoin rezervi tamamen tükendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Luna Vakfı’nın Bitcoin rezervi tamamen tükendi



    Lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) 27 bin dolar seviyelerine kadar gerilemesi ile beraber kripto para piyasası bu durumdan oldukça etkilendi. Özellikle son dönemde en çok düşüş eğilimi gösteren proje Terra (LUNA) oldu. 



    Bununla beraber UST fiyatını dengelemek için sürekli olarak LUNA satışı yaptığı için bozulan sistem, LUNA’nın değerinin yüze 99,3 düşmesine neden oldu. Diğer taraftan Terra’nın aslında 1 dolara sabit olması gereken stablecoin’i UST 0,4 dolar seviyesine kadar geriledi. Bunun sonucu olarak da sürekli olarak satış yapan Luna Vakfı, Bitcoin (BTC) rezervlerini tamamen bitirdi.



    Kripto para piyasasındaki bu kritik dönemde Luna Vakfı bir satış haberi ile gündeme geldi. Elde edilen bilgilere göre; Luna Vakfı, 5,2 milyon dolar değerinde AVAX satışı gerçekleştirdi.



    Ayrıca Bkz.Bitcoin fiyatı 26 bin dolara indi, LUNA sadece 20 cent



    Luna Vakfı’na ait cüzdanda 52,87 milyon dolar değerinde Avax kaldı. Bunun yanında vakfın Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) rezervi ise sıfırı gördü. 



    Son olarak eklemek gerekirse açıklanan son verilere göre Luna’nın rezervinde 30,77 milyon UST kalırken, en büyük rezervi ise AVAX oluşturuyor. Ek olarak vakfın elinde kalan LUNA miktarı ise 1,69 milyon adet. Bu da haberimizin yazımı itibarıyla yaklaşık olarak 375.000 dolara denk geliyor. 









  • Devlet güvencesi diye bir şey yok. Örnek olarak Türk lirasında devlet güvencesi var, sonuç ne?


    Devlet dediğiniz kuruma hep Adam Scottlar gelmiyor. Yeri gelince gözleri ışık saçan nebatiler, ya da çokomelli damatlar geliyor. Sonuç ne, Luna vakfı gibi sürekli satış yapıyorlar. Merkez bankasının ne kadar döviz erittiğinden, ne kadar para bastığından haberiniz yok sanırım.

    Shiba bile bu kadar rezil bir hal almadı. Zamanında 1750 TL yatırmıştım ve hiç piyasa nedir bilmiyordum binance de satışa çıkar çıkmaz en tepe noktası olan 050 değil 044 den almıştım. Alır almaz benim 120 dolar, 80 dolara düştü sonrasında 23 dolara kadar geriledi. Satmadım 8 ay böyle süründürdü ama ben satmayı bırak aksine 50,100 TL alışlar yaptım. 8 ay sonra shiba 088 çıktı. Ben ise 076 tekrardan düştüğü anda hepsini sattım. Benim 1750 TL 8 ay süründü ama 7000 TL olarak geri almıştım. Böyle bir macera yaşadım, luna ise daha beter durumda eski seviyesine gelmesi için aşırı uzun zaman gerekiyor bir kaç yıl belki zaten güven de kalmadı. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
    Öğlen 310 dolarlık aldım. Gece 11 de hesaba baktım 1750$ im vardı. Bozdurmadım momentumu aldı gidiyor dedim. Öğlen 20 bin liralık alsaydım muhtemelen bozdururdum ama araba alacak para çıkmıştı.

    O ara telefon geldi 1 saat muhabbet ettik yarım saat yemek falan gece 1 de hesapta 62 dolarım vardı
    Şu anda 18$ım var battık sayılır.
  • Bu bana başka bir şeyleri hatırlatıyor

  • satiyon satiyon ama nafile. bu senaryoyu bir yerden gozum isiriyor

  • ETERNAL V2

  • Tosuncuk bile daha insaflıydı.

  • Az önce 100 TL ye yaklaşık 3 bin civarında Luna aldım. Belki durumu bir nebze kurtarırlar dedim. Eğer luna davasından vazgeçmeyecekse bi 100 TL daha ateşlerim. Helali hoş olsun lunaya zamanında az kazanmadik bunlar sayesinde.

  • Bence şuan tam eth network unu vs yeni sürüme geçirme vaktidir, milletin elindeki kartlarıda çöp yapalımki öyle bedavadan kazıp durmasınlar. (nvidia) (g3:At^P>K9tap\CqQ44KKeG'+)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9CAFB864 -- 13 Mayıs 2022; 3:33:55 >
  • Öğlen 310 dolarlık aldım. Gece 11 de hesaba baktım 1750$ im vardı. Bozdurmadım momentumu aldı gidiyor dedim. Öğlen 20 bin liralık alsaydım muhtemelen bozdururdum ama araba alacak para çıkmıştı.

    O ara telefon geldi 1 saat muhabbet ettik yarım saat yemek falan gece 1 de hesapta 62 dolarım vardı
    Şu anda 18$ım var battık sayılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 13 Mayıs 2022; 3:11:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luna Vakfı’nın Bitcoin rezervi tamamen tükendi

    kaç sıfır daha atıcak

  • Shiba bile bu kadar rezil bir hal almadı. Zamanında 1750 TL yatırmıştım ve hiç piyasa nedir bilmiyordum binance de satışa çıkar çıkmaz en tepe noktası olan 050 değil 044 den almıştım. Alır almaz benim 120 dolar, 80 dolara düştü sonrasında 23 dolara kadar geriledi. Satmadım 8 ay böyle süründürdü ama ben satmayı bırak aksine 50,100 TL alışlar yaptım. 8 ay sonra shiba 088 çıktı. Ben ise 076 tekrardan düştüğü anda hepsini sattım. Benim 1750 TL 8 ay süründü ama 7000 TL olarak geri almıştım. Böyle bir macera yaşadım, luna ise daha beter durumda eski seviyesine gelmesi için aşırı uzun zaman gerekiyor bir kaç yıl belki zaten güven de kalmadı. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

  • a la luna, la lunaaa :) diye bi şarkı vardı...

  • Arkasinda devlet güvencesi olmayan, devletler tarafindan taninmayan, fiziksel bir varliga dayanmayan ( şirket, fabrika, kurum, emtia vb.) varliklardan para kazanmaya çalışmak kumardan farksizdir. Çok para kazanabilirsiniz , tıpkı kumardan da çok para kazanabileceginiz gibi..Bu onun kumar oldugu gercegini degistirmez.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Devlet güvencesi diye bir şey yok. Örnek olarak Türk lirasında devlet güvencesi var, sonuç ne?


    Devlet dediğiniz kuruma hep Adam Scottlar gelmiyor. Yeri gelince gözleri ışık saçan nebatiler, ya da çokomelli damatlar geliyor. Sonuç ne, Luna vakfı gibi sürekli satış yapıyorlar. Merkez bankasının ne kadar döviz erittiğinden, ne kadar para bastığından haberiniz yok sanırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return to Monke -- 13 Mayıs 2022; 10:44:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Return to Monke kullanıcısına yanıt
    Güzel de devlet hep yerinde. Luna buhar oldu gitti. Türkiye cumhuriyeti nereye kaybolacak. En kötü altın- döviz ile paranı korursun. Faizini de takır takır alırsın.

    Bu kripto kolay yoldan zengin olmak isteyen araba ya da ev almak isteyen fakir adam işi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • intihar haberleri gelmeye başladı
    yazık..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi tabi işin aslına gelirsek

    Burda dünya tarihinin en büyük finansal suçlarından biri var.
    Onlarca borsada milyonlarca yatırımcısı olan bir yatırım aracının sağlayıcısı olarak güvenliğini sürdürmek zorundasın

    Arkasında milyonlarca yatırımcısı olduğunu bildiğin bir şeyi, Saatler içerisinde yüz milyarlarca basıp piyasaya sürüp üreticisi olduğun değeri "sıfırlamaya" bilerek, isteyerek, kasten çalışmak bir suçtur. Ve bunun sonuçları olacaktır. Yani sen bu işten sorumlusun

    "Nasılsa çin de oturuyorum bana bir sik olmaz" diye düşünürsen yanılırsın.

    Eğer kripto piyasası bir kumar değil ise kendini kumar dışında hangi isimle adlandırsa adlandırsın luna denen coinin üreticisinin yaptığı bu faaliyet suçtur. Milyarlarca coinin basıldığını görüp transfer işlemini kapatmayan askıya bile almayan, yatırımcısını mağdur eden aracılar da bu işe ortaktır.

    Dünya çapında luna mağdurları bir grup kurup hukuki süreci başlatırsa kesinlikle sonuç alacaktır. Bu net. Herşey ayan beyan ortada.

    Öte yandan,
    Bu çindeki herifin ben bir kaç hafta içerisinde bir duyuru yapacağını düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Devlet hep yerinde olunca ne oluyor ki. Paranızın değeri yok sonuçta. Mesela 2008'de ABD devleti vardı da ne oldu?


    Devlet paraya faiz verse bile enflasyon oranları yüksek olduktan sonra paranız eksi faizde gibi olur. Şuanki kur korumalı mevduatlardan para kazanıyor muyuz gerçekten?


    Kripto işi bir yana, genel olarak yatırım yapmak zaten fakirin ümidi. Bu işlerden genelde zenginler karlı çıkıyor. Çünkü piyasa arz talep dengesi üzerinden yürüyor. Arzın da talebin çoğunu zenginler belirliyor. Kapitalizmin gerçeği bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cocainbar kullanıcısına yanıt

    Şey işte ya bir tane ülkenin merkez bankası vardı hani 128 milyar doları buhar edip ülkedeki net döviz rezervlerini eksi 50-60 milyar dolara kadar düşüren. Kendi ülke parasını pula çeviren, alım gücünü öldüren... Neydi o ülkenin adı ya! Luna Vakfı’nın Bitcoin rezervi tamamen tükendi Neyse onun gibi bir şey işte hatta daha kötüsü, en azından eksi rezerv değil. Luna Vakfı’nın Bitcoin rezervi tamamen tükendi 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an para akıyor buna. Çindeki herifde akıl varsa Luna yakmaya başladım tweete atar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.