Şimdi Ara

lumia'lara nokia x işletim sistemi kurulabilecek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet lumia 720 ye nokia x in işletim sistemini kurabilecek miyiz?

arkadaşlar bi salaklık yaptım ve lumia 720 telefon aldım bundan 4 ay önce. uygulama namına 4 ayda hiç bir şey gelişmedi. daha önceden de pek geliştirmediklerinden telefonun tek iyi özelliği şarjının uzun süre dayanmasından fazlası olamadı. böyle düşününce de akılsız telefon alırım şarjı daha uzun gider kardeşim diye mantık yürütebiliyorum.

şimdi eğer nokia x i yükleyip android uygulamaları kullanamayacaksak, şu ana kadar kullanıcısına doğru düzgün uygulamalar sunmayan nokia bu dkkadan sonra o işe ağırlık vereceğinden komple bizi yetim bırakır diğerini geliştirmeye kasar ve bizde yediğimiz kazıkla kalırız.

cevaplarınızı merakla bekliyorum...

• Ne eksik mağaza da? Youtube sorunlu bir tek ama Metrotube gayet güzel.
  • izzy_44 İ kullanıcısına yanıt
    Mağazada olmayan uygulama hangisi acaba? Ben eksik bir uygulama görmedim kaldı ki geliştirici önizleme durumunu yukleyin sonra karar verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en ağır oyunlar bile var

fifa14 - asphalt 7-8 - nova - orderchaous - six guns -

çoğu banka uygulaması var kıytırık bankalar yok ing bank gibi

nasıl bi uygulama lazımdı sana?

ha pardon candy crush yok mağazada.. ha onu da oynuyorsan zaten
  • Hakikaten WP'da ne aradınız da bulamadınız? O salak kediyi mi?
  • evet büyük bir hata yapmışsın hemen sat telefonu git o fiyata bir android al rehbere girerken beklemek sana müstahaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

evet büyük bir hata yapmışsın hemen sat telefonu git o fiyata bir android al rehbere girerken beklemek sana müstahaktır

Hala rehberin.gec acilmasini androidin.sorunu diye bilenler var

• asıl sorum cevapsız kalmış ve bill gates üzerime adamlar salmış

mağazadaki uygulama ve oyunlar yeterli ise neden nokia x diye bir telefon çıkardılar? neden androidten uygulamalarından destek almaya çalışıyorlar? diye sorarım öncelikle.

rehber bi saatte yükleniyor dediğin telefonun içinde bir sürü uygulama yüklü arkadaşım, çünkü adamlarda uygulama var ve kullanabiliyorlar. mesele performanssa ben aynı ram aynı işlemciye sahip android telefonda subway surfers, temple run gibi oyunları rahatça oynayabiliyorken bunda kasıyo ve birkaç oyun sonra oynanamayacak düzeye geliyo, donuyo. 800 mb lık oyundan bahsediyosun yüklemek için 2 gb alan istiyo.

candy crush'tan bahsedilmiş. oynuyosan diyosun ya evet önceki telefonumda oynuyordum. facebook una bak arkadaşlarının %60 ı oynuyodur ve hatta büyük ihtimalle sen de oynamışsındır. haa bu kadar popüler bir oyun apple'a uygulama yapıyo android'e yapıyo da neden windows'a yapmıyo diye sorsam ne cevap vereceksin? bu sadece bir örnek. oyun ve uygulama üreten şirketler android ve ios için oyun yapıyo windows umurlarında değil işte. windows'un gelebildiği nokta bu. onun için nokia x i çıkarıyolar ki bence bundan sonra bizdeki işletim sistemini kullanmayacaklar. yeni çıkanların hepsinde android'i sömürecekler.

neyse çok uzattım. sonuç olarak uygulama ve oyunları çok basit ve işlevsiz. bende bu telefonu heyecanla aldım memnun kalmayı çok istedim fakat kıyaslamayı rasyonel olarak yapacaksak lumia tam bir hayal kırıklığıdır.

• KURULMADI,KURULAMAZ,KURULMAYACAK!
    Pm den adresi atıyorum kullanamadığın telefonu bana gönderebilirsin
    Ayrıca android Nokia bundan sonra çıkmayacak büyük ihtimalle bu bence sadece bir denemeydi.
    Bundan ziyade artık Wp platformu daha hızlı gelişecek ciddi anlamda sana ihtiyaç olan hangi program yok merak ettim doğrusu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudeboy1907 -- 19 Nisan 2014; 22:13:43 >
  • Android demedim dikkat ettiysen o fiyata android dedim okumayi bilmiyorsan kafana vurmanin bi anlami yok düsük seviye cihazlarda özellikle samsung cihazlarda sistem düzgün optimize edilemediginden ve arkadaki programlari kapyamadigindan rehbere girerken bile donuyor.

Ayrıca rehberin geç açılmasıyla yüklü uygulama arasında ne alaka var 16GB hafızam var toplamda (8+8) sistem ve müzik haricinde yaklaşık 12GB uygulama ve oyun var ama gram kasma yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 19 Nisan 2014; 22:42:43 >
  • Daha ölmemiş biraz daha vurun

Arkadaşlar senin sorunu cevaplamış bidaha cevaplıyayım dedim. Büyük ihtimal gelmiyecek çünkü Android işletim sistemi için donanımda lazım telefon bünyesinde. Birde nokia x'i WP cıkarıyormıyor başka bir firma cıkarmak için lisans istemiş bunlarda vermiş diye okudum haberde

• Nokia x tamamen apayrı bir proje ve muhtemelen daha yeni modelleri de olmayacaktır.Ayrıca telefonu almadan önce araştırıp alman gerekiyordu bide kimse sana o candy crush denen oyunun wp platformuna geleceğini garanti edemez.

Sen Nokia x i iyi araştırmamışşın galiba android olacak ama googleplay fwlan olmıcak nokianın oluşturduğu mağaza kullanılacak.

• neden androidli cihaz cikartiyolar demissin

microsoft nokiayi satin aldi dolayisi ile telefon piyasasina girdi...anroitli cikartiyor cunku pazarin bir kosesinde kalmayip pazarda iyi bir rakip olabilmek icin andoid li cihaz cikartiyor....yoksa koca microsoft bi cortanayi neden turkcelestirmiyor veya telefonumu bul ozelligini neden dunya genelinde acmiyor veya neden telefona yuksek amperli pil koymuyor tamamen piyasa ,satis politikasi

zamaninda devlet dairelerine bir dolardan satti xp isletim sistemini neden pazardan dusmemek icin..... performasli bi telefon alabilmen icin 2 SECENEGIN VAR BIRISI 2.5 LIRAYI VERIP IPHONE VEYA DAHA UYGUN OLUP AYNI PERFORMANSTA WP.sarji 3-5 gun giden akilli telefon yok.sarji uzun gitsin diyosan nokia 1100 al bi hafta gidiyo.
  • TaLeBee çok sağol cevabın için.

diğer arkadaşlara sadece önlerine iki telefon almalarını birinde google play store'u diğerinde nokia mağazasını açmalarını ve objektif olarak uygulamaların sayı ve kalitelerini değerlendirmelerini tavsiye ediyorum.
  • arkadaşım bu kişisel ihtiyaçla ilgili uygulama sayısıyla değil.eşimde android bende wp var.google play store da evet uygulama sayı olarak çok ama yarısı çöp ve virüslü.ben kendi ihtiyaçlarımı fazlasıyla wp de buluyorum.ama senin ihtiyacın başkadır karşılamaz.onun için alırken iyice araştırmak lazım .bence wp mağazada 8.1 in gelişiyle oldukça gelişecek.sabredebilirsen bekle biraz
  • ben 720 mde subway temple run hiç kasmadan oynarken eşimin s3 minisinde kasmaktan oynayamıyorum .senin durumun tersine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Android demedim dikkat ettiysen o fiyata android dedim okumayi bilmiyorsan kafana vurmanin bi anlami yok düsük seviye cihazlarda özellikle samsung cihazlarda sistem düzgün optimize edilemediginden ve arkadaki programlari kapyamadigindan rehbere girerken bile donuyor.

Ayrıca rehberin geç açılmasıyla yüklü uygulama arasında ne alaka var 16GB hafızam var toplamda (8+8) sistem ve müzik haricinde yaklaşık 12GB uygulama ve oyun var ama gram kasma yok

Lumia 720 media markt ta 699 tl ve.o fiyata gmd ve.moto g(749tl) gibi cihazlar var ve rehberede gayet hızlı giriyor

Olaya gerçekten çok farklı yönden bakmışsınız hiç düşünmemiştim ve gerçekten şok oldum :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.