Şimdi Ara

Lumia Aldığınıza Pişmanmısınız Yoksa Pişman Değilmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lumia 520 kullanıcısıyım..çok memnunum telefonumdan..mağazası yeterli bana göre..wp 8.1 geldiğinde eminim daha da memnun olacam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winamp2 -- 11 Şubat 2014; 0:10:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almayı düşünmüştüm bir ara,şuan başka bir telefon kullanıyorum ama Çok iyi bencede lumia'lar
  • Pişman değilim ama wp işletim sisteminin bu kadar yavaş gelişmesi can sıkıyor

• microsoft üreticileri teşvik ediyor,wp 8.1 üzerinde çalışmalar devam ediyor,mağaza gelişiyor..sistemin de android ve ios a göre yeni olduğunu düşünürsek bence wp daha da hızlı gelişecek..

• 520 kullanıcı olarak verdiğim paranın karşılığını alıyorum
    ama biraz daha bütçe ayırsaydım telefon için daha yüksek model lumia yerine android f/p leri tercih ederdim
    520 f/p olarak bulunduğu aralıkta en iyilerden bence
  • Pişman sayılmam ama can sıkıcı eksikleri var ve Microsoft çok ağırdan alıyor.

• Hafıza derdi olmasa benim için her şeyi yeterli olacakdı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben memnunum biraz eksiklerden bıkmaya başlamıştım ama 8.1 den çok umutluyum

• 7 aydır kullanıyorum, net pişmanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbest

Pişman sayılmam ama can sıkıcı eksikleri var ve Microsoft çok ağırdan alıyor.

Aynen güncellemeler belirtilen tarihlerde gelmiyor güncelleme çıktığı zaman bütün telefonlanlarda yayınlanmalı bence bide ceosu değişti belki bu sefer istediğimizi alırız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son derece memnunum. Sadece klavye olayı sorun çıkarıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.1 ile swype klavye desteği gelecek deniyor.

www.swype.com

• lumia 920 falan alırım imdki aklım olsa. bi dahaki sefere telefon alırken ram ve hafızasına bakacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: edifers

Aldığım güne lanet olsun AMK black güncellemesini bir veremediler şu 620 ye

oha... hala mı vermediler... lan valla üzüldüm.. gerçi pek bi halt yok... x butonu ve ekran döndrüme kilidi..gerisi fasa fiso.
  • Memnunum ama saçma sapan eksiklikler can sıkıyor. Aslında bu sorunun cevabını 8.1 ile yapılacak iyileştirme ve yenilikler belirleyecek.

• 8.1 sdk yayınlandıktan sonra bir uygulama geliştiricinin verdiği bilgiler oldukça olumlu,uygulama geliştiricilerin bir çok konuda önleri açılmış durumda kısıtlamaların bir çoğu kaldırılmış . Nisan ayında
  • Lumia 820 kullanıyorum, ben de pişmanım. Sebeplerini de defalarca yazdım, şimdi buraya da yazmak içimden gelmedi. Üşendim.
  • 925 32 gb kullanıyorum çok memnunum fotograf çekilelim dediklerinde bile z den önce telefonu istemerli ayrı bi hazzzz
  • 920 kullanıyorum, gayet memnunum, en az 3 sene daha kullanmayı planlıyorum.
  • gayet memnunum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.