Şimdi Ara

LUMİA 820 Mİ HTC 8X Mİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon alacağım ama bu iki model arasında kaldım . Htc 8X almak istiyorum ama güncelleme desteği verirmi Htc onu bilemem. Lumia da güzel . Arkadaşlar yardım edin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: capslocktusu

Arkadaşlar telefon alacağım ama bu iki model arasında kaldım . Htc 8X almak istiyorum ama güncelleme desteği verirmi Htc onu bilemem. Lumia da güzel . Arkadaşlar yardım edin :)

valla bende senin gibiydim 8x de karar kıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capslocktusu

Arkadaşlar telefon alacağım ama bu iki model arasında kaldım . Htc 8X almak istiyorum ama güncelleme desteği verirmi Htc onu bilemem. Lumia da güzel . Arkadaşlar yardım edin :)

htc 8 x 1499 tl olan mı benmi karıştırıyorum dogrumu söyedim
  • Ses için bile 8x alınır.Güncellemeye gelirsek wp8,Android gibi değil güncellemeyi firma yapmıyor direk Microsoft veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8x, 920nin dengidir. 920den eksikleri var ama 820den çok daha iyi ve karizmatiktir. Fiyatlar hemen hemen eşit sayılır bu yüzden kesinlikle 8x almalısınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam lumialara destek var ama htc 8X ve 8S ye destek yok diyorlardı ? ben yanlış mı biliyorum yoksa ?
  • capslocktusu C kullanıcısına yanıt
    8x arkadaşların dediği gibi 820 dengi değildir , 820 ile 920 arasında bir cihazdır

@capslocktusu

o uydurma haber hatta ilk güncellemeleri windows phone tarafında HTC alır son GDR 3 güncellemesini 8x nokilardan 2 ay önce aldı örneğin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İphone'um servisteyken 1 hafta turkcellin yedek cihazı olarak 8x kullandım... Windows alıp paranızı çöpe atmayın. Herşey menülerin hızlı geçişi değil ! Doğru dürüst uygulama yok, çok yavaş... tekrar düşünün
  • 8X daha iyidir 820 karşısında.
  • 8x daha iyidir.Wp8 sistemi iyidir,market takıntın yoksa alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.