Şimdi Ara

Lumberjack botlarım hakkında..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
16.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lumberjack marka bot aldım bi şikayetim yok lakin (12saat ayağımdan hiç çıkartmadım botu) bugün kar yağdı istanbulda neysem botlarımla kara girdim bi sorun yok ama 15dk sonra eve gittiğimde sadece baş parmağımın olduğu kısımda ıslaklık gördüm. Ayağımın altıda nemli gibiydi. Dedim kendi kendime oğlum emre bu ter olmasın bütün gün ayakkabıyı hiç çıkartmadın diye ? Ayakkabının içine elimi sokup (Ayağımın ayakkabıda baş parmağının değdiği yere) dokundum ve orada bi soğukluk hissettim birazda nemli gibiydi.

Arkadaşlar ayakkabıyı alalı 3gün oldu FLO'dan almıştım. Sizce ayakkabıyı değiştirmelimiyim yoksa bu deri ayakkabılarda normal bir durummudur? Sadece ciddi cevaplar istiyorum alay geçicek arkadaşlar konuya girmesin.

Şimdiden teşekkürler.

• 3gun olupta disarda giydiysen ciddi bir sebep gostermedigin surece degisim yapmazlar sanirim
  • Ama hocam babamla konuştumda su geçirmeyen ayakkabı yoktur plastik çizmeler geçirmez sadece dedi. Her ayakkabı su geçirir seninkisi normal dedi bana. 3gün dışarda öyle çok giymedim 3 günde toplasan 15-16 saat giymişimdir.

içi ve dışı deri ayakkabının. corabımın topuk kısmıda sarı oluyor. ilk deri ayakkabım benim. 200 tl para saymıştım birde. değiştirmelimiyim acaba sizce ?
  • up
  • terliyor tabi sen rahat ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terdir o.Suyu gecirecegini sanmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deri ayakkabılar belli bir müddet suyla temas ettikten sonra suyu içeri azda olsa alıyor, sonucta hayvan derisi aynı sıkıntıyı bende harley ler ile yasadım, 2 ay oldu alalı 2 3 hafta önceki kar yağısında epey bir ıslandı bot ve haliyle bahsettiğin gibi bir kaç yerden ıslandı ayağım, aldıgım yere gittim (yetkili bayi) ve deri botlara su geçirmezlik garantisi vermediklerini söylediler. su itici sıpray kullanmamı tavsiye ettiler ve suan bir sıkıntı yok 2 3 haftadır sprey ile kullanıyorum
  • kardeş bende aldım bi sıkıntısı cıktı garantiye gönderdim bu karda kışda botsuz kaldım param haram zıkkım olsun 200 lira verdim bide
  • Konu açılmışken bende bişey sorayım 5 gün önce ankara ankamallda bir magazadan vans marka ayakkabı aldım ancak sol ayakkabı bildigin yırtıldı açılmaya başladı bunu degişebilirmiyim garantisi varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Deniz*

Arkadaşlar Lumberjack marka bot aldım bi şikayetim yok lakin (12saat ayağımdan hiç çıkartmadım botu) bugün kar yağdı istanbulda neysem botlarımla kara girdim bi sorun yok ama 15dk sonra eve gittiğimde sadece baş parmağımın olduğu kısımda ıslaklık gördüm. Ayağımın altıda nemli gibiydi. Dedim kendi kendime oğlum emre bu ter olmasın bütün gün ayakkabıyı hiç çıkartmadın diye ? Ayakkabının içine elimi sokup (Ayağımın ayakkabıda baş parmağının değdiği yere) dokundum ve orada bi soğukluk hissettim birazda nemli gibiydi.

Arkadaşlar ayakkabıyı alalı 3gün oldu FLO'dan almıştım. Sizce ayakkabıyı değiştirmelimiyim yoksa bu deri ayakkabılarda normal bir durummudur? Sadece ciddi cevaplar istiyorum alay geçicek arkadaşlar konuya girmesin.

Şimdiden teşekkürler.

10 yıldır harley giyiyorum yarım çizmme olanından bileğime kadar suya da girdim 1 damla su almadı. terse sıkıntı yok su alıyorsa aldığın yere götür.

• Su geçirmeme garantisi yoktur o ayakkabının. Zaten kar suyuna goretex'li falan üst seviye ayakkabılar dışında pek fazla ayakkabı dayanmaz.
  • Ayakkabı su geçirmiyor arkadaşlar bütün testlerden beş yıldız verdim :D Ayak bileğime kadar kar olan bi yerde 30dk boyunca yürümeme rağmen sadece ayagımın parmak kısımları birazcık terliyor. nemdir belkide ama kesinlikle kar suyu değil. oh be mutlu oldum :)
    Bende isterdim bi timberland almak ama bütçem elvermediği için alamadım üzgünüm :) Gösterdiğiniz ilgi için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi akşamlar dilerim. iyi forumlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.