Şimdi Ara

Lüks Otomobiller Birbirine Girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
4.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'ın yolları dondurucu soğukta buz pistine dönünce lüks otomobiller ve cipler adeta çarpışan otomobillere döndü. Çok sayıda aracın karıştığı trafik kazalarının bazıları saniye saniye görüntülendi.

http://webtv.sabah.com.tr/webtv/videoizle/uludagin-yollari-buz-pistine-dondu

Milyarlık araçlara biniyorlar araba kullanmakta bi haberlerler.

• Hem kullanmak hem de kaç milyarlık araba alıp altına dört tane kar lastiği ya da zincir takmaktan bihaberler üstelik kayak merkezinde ...
  • BMW PERT olmuş yalnız ulan güzelim araba gitti ya, yazık günahtır parayı bu kadar kolaymı kazanıyor bunlar anlamıyorum ya
  • O bmw nin sahibi olsam heralde sinir krizi geçirirdim
  • Video da ki beyaz BMW ye gelen vurmuş giden vurmuş BMW de zincir takılı takmayanlar yüzünden adamın aracı çarpışan otoya dönmüş
  • Taksici: "İyi bende bir şey yok"
  • kış lastiğine gerek duymayan cebi zengin aklı fakir insanlar gayet normal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Taksici: "İyi bende bir şey yok"

bu beni de gülümsetti. rahatlık hat safhada.
  • Çok eğlenceli.
  • o q7 nin sürücü koltuğu o adam yakışıyor mu hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

O bmw nin sahibi olsam heralde sinir krizi geçirirdim

hocam yapma eli sonu araba ya teneke parçası candan mı kıymetli insan biraz sinirlenirde fazlası zarar. hem bunlar tatlı kazalar cana gelecegine her zaman mala gelsin .
    vede şöyle bi gerçek var 100 bin liralık arabayı geliri 3 bin liralık adam satın alırsa baldız muamelesi yapar ( sarı mercedes ) filmindeki gibi ama 10 bin lira geliri olan alırsa normal araba der geçer geliri uçuk seviyelerdeki insan için 4 tekerden başka ibaresi yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

quote:

hocam yapma eli sonu araba ya teneke parçası candan mı kıymetli insan biraz sinirlenirde fazlası zarar. hem bunlar tatlı kazalar cana gelecegine her zaman mala gelsin .
    vede şöyle bi gerçek var 100 bin liralık arabayı geliri 3 bin liralık adam satın alırsa baldız muamelesi yapar ( sarı mercedes ) filmindeki gibi ama 10 bin lira geliri olan alırsa normal araba der geçer geliri uçuk seviyelerdeki insan için 4 tekerden başka ibaresi yoktur.

Orda araç şahin yada bilimum başka bişey olsadada sinirlenirim. Sen önlem alıyorsun zincir takıyorsun, önlem almayan biri aracını gelip haşat ediyor. Olay gelir filan değil yani.

Ayrıca 10 bin lira kazanan birinede koyar o aracın haşat olması, 100 bin lira değil o araç 150 bin lira. 15 maaş demek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

quote:

Orda araç şahin yada bilimum başka bişey olsadada sinirlenirim. Sen önlem alıyorsun zincir takıyorsun, önlem almayan biri aracını gelip haşat ediyor. Olay gelir filan değil yani.

Ayrıca 10 bin lira kazanan birinede koyar o aracın haşat olması, 100 bin lira değil o araç 150 bin lira. 15 maaş demek.

ben yukardaki 100 bin tl yi misal olarak vermiştim fark etmez paradan kaynaklanmaz önlem almışım gelip vuruyolar diye sinirlenirim diyip sonrasında 10 bin kazanan için 15 maaş eder diyosunuz .. Garip neyse diğer sürücüler içinde diyecegim tek şey eğitim şart..

• quote:

kubilay bende bburaya koptum
    şuna bi dayanalım diyor
  • Olan bmw ye olmuş :)
  • Olan bmw ye olmuş.
  • vidyonun sonuna kadar Bekledim Bmw'nin sahibi çıkıpta ''Arabanın Mına kodunuz''. Demesini bekledim
  • Ya şu uludağa gidenlerin çoğu kazma, görüyorum binlerce liralık araçlarda ince yanak yaz lastiği var.

Taksici çok komikti yalnız.Bende bi şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

quote:

kubilay bende bburaya koptum
    şuna bi dayanalım diyor

İçindekiler de hiç tırsmıyor, burda böyle kayan araba yolda nasıl gidecek diye düşünemediler herhalde, devam ettiler resmen

• Can kaybı olmamış, Önemli olan konu bu. Maddi hasar olması çok önemli değil açıkcası. Otomobil sonuçta,Çizilcekte, Başka bir sürücüde çarpacak olmaz diye bir şey yoktur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.