Şimdi Ara

Lüks Aracı İle Trafikte Yaptığı Tehlikeli Harekerlere Göz Yuman Polis Ucuz Araçlara Göz Açtırmıyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lüks Aracı İle Trafikte Yaptığı Tehlikeli Harekerlere Göz Yuman Polis Ucuz Araçlara Göz Açtırmıyormu? Bu konu adeta senelerdir Tabu olmuş birşey yorumlarınız nedir sizce gerçekmi bu durum veya böyle birşey yokmu herkes hakkıyla yapıyormu görevini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 5 Eylül 2009; 16:48:18 >

• Bu ülkede hangi herkes hakkıyla görevini yapıyorki polis olan herkes görevini yapsın
  • tehlikeli hareket konusunda birşey diyemem de, çevirmelerde lüks araçların durdurulma ihtimali daha az
  • okadar çok lüks araç durduruldugunu görüyorum ki son 2 senedir. eskiden cidden gormezdim ama son 1 veya 2 senedir acayip bir sekilde cok durduruluyor özellikle asayiş polisi ve yunuyslar yani motorlu polisler tarafından.

bir bakıyorum ard arda 3 -4 tane araç hepsi çok lüks hatta jipler falan da oluyor aralarında, tüm şöförler aşşağıya inmiş, öle kimse arabadasında artislik yapmıyo.. arabasında artislikten kastımda hani cok zengin tiplerin bazıları arabadan inmez falan artislik yapabilir(hepsi degil bir kısmı tabiki..)

ama neden durduruluyorlar bilmiyorum aşırı hızdan durdurulan da illa olmustur..
  • Çok yakınımın bir renault 19 europe aracı ile ankara kırşehir arasında 2 kez çevirmeye takıldık . 2001 yılından bu yana bindiğim araçlar hep sıfır ve avrupa araçlardı. Hiçbir polis ehliyet dahi sormadı 8 senedir bana.
  • son zamanlarda lüks araçların daha sıkı arandığına şahit oluyorum.yani bence o ayrım eskidendi şimdi ayrım yapılmıyor.ama camlarından içi görünmeyen aracına dikkat çekici modlama yapanlar çok sık durduruluyor.
  • benim bildigim bi polis var o luks hastasi hep onlari cevirir saolsun..

gariban takilip arac bakimi yapmayanlarada göz actirmamak lazim kaza yaptiklarinda kim verecek hesabini ?
    polis gariban mariban dinlememeli araclari bakimsiz ve trafige cikamiyacak durumda olanlara bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.