Şimdi Ara

Lüks araca binmek artık HAYAL mi oldu bu ülkede? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
2
Favori
5.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gezi ile Lüks araba,Benzin ve vergi kıyaslamasını yapmıyorum.
    Bir kez millet bu pahalı olan şeyler için sokağa dökülmedi.
    Geziden dolayı millet ortada bir neden yokken birbirini kırdı.Neden yoktu yani.
    Ekonomi daha kötü oldu.Bundan bende kısmen etkilendim.Param %10 daha değersiz oldu.

Burada ben hükümetin daha haklı olduğunu savununca da bana AKBOY diyorsunuz.

Yazıklar olsun başka bir şey diyemiyorum.
    Daha güzel bir millet ve devlet istemek vatandaş olarak suç mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turboscan

Gezi ile Lüks araba,Benzin ve vergi kıyaslamasını yapmıyorum.
    Bir kez millet bu pahalı olan şeyler için sokağa dökülmedi.
    Ekonomi daha kötü oldu.Bundan bende kısmen etkilendim.Param %10 daha değersiz oldu.

Burada ben hükümetin daha haklı olduğunu savununca da bana AKBOY diyorsunuz.

Yazıklar olsun başka bir şey diyemiyorum.
    Daha güzel bir millet ve devlet istemek vatandaş olarak suç mu?

size katılıyorum
    Hükümet haklı (geziciler = ajanlar+provakatörler+kandırılmışlar) Ben Vatanımı Seviyorum Hükümetimi Seviyorum
    hocam onlar ne derse desin kafaya takmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

bence zor değil aayda 7-8 bin tl kazana biri rahat rahat biner. bu arada yakıt fiyatlarında ki artışın nedeni nezaman artmaya başladığına bakarsanız görürsünüz yakıt fiyatları 2003-2004 civarında artmaya başladı 2003 dikkatinizi çektimi 2.körfez savaşının başlangıcı TÜRKİYEMİZE gelen petrol hatlarınıı bush kesintiye uğrrttı tırlarımız kapıda kaldı cari açık arttı arap baharı suriye olayları mısır olaları (Allah oraddaki kardeşlerimize yardım nasib etsin) bize petrol akışını kesmis ve cari açığımızı arttırmıştır (özellikle suriye cari açık konusunda büyük problem tırlar kapıda kaldı) ve Dünyadaki ekonomiik kriz ve petrol fiyatlarının artması (oturan köpekte bile fiyatlar 2.60 £ civarında) iste bu nedelerden dolayı baya bi zorlaştı

ayda 8000 tl ile 2011-2012 model x6 nasıl alacaksın? formülü nedir?

eldeki tüm geliri bir araca verir daha sonra aç kalırsan...bir ihtimal alırsın...ONUN DIŞINDA İMKANSIZ.

95000 euro ikinciellerine istiyorlar 2012 lerinin.

245000tl yapar... yaklaşık banka kredisine falan buluşursan elindeki 8000tl yi hiç yemeden içmeden bu araca vermen lazım.

Ziraat bankasından 1.40 faiz alsan 4 sene 7323 tl ile bu aracı alabilirsin.

4 seneni feda edeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 18 Ağustos 2013; 14:13:31 >

• quote:

???????

Ortada bir neden yok muydu?

Şu yazdıklarınızdan o günlerde olanlar bitenler hakkında en ufak bilginiz olmadığı anlaşılıyor. Ölenler oldu, gözü çıkanlar oldu, bilmem farkında mısınız. Daha fazla uzatmayın isterseniz. Bilen, olayları yaşayan birine sorun, anlatsın olayların neden o kadar büyüdüğünü.

Paranızın değer kaybetmesinin ise zaten bununla uzaktan yakından alakası yok.
  • 50.000 liralık araç alıp , masrafına katlanabiliyorsun ne mutlu sana canım ülkemde .
  • quote:

quote:

bence zor değil aayda 7-8 bin tl kazana biri rahat rahat biner. bu arada yakıt fiyatlarında ki artışın nedeni nezaman artmaya başladığına bakarsanız görürsünüz yakıt fiyatları 2003-2004 civarında artmaya başladı 2003 dikkatinizi çektimi 2.körfez savaşının başlangıcı TÜRKİYEMİZE gelen petrol hatlarınıı bush kesintiye uğrrttı tırlarımız kapıda kaldı cari açık arttı arap baharı suriye olayları mısır olaları (Allah oraddaki kardeşlerimize yardım nasib etsin) bize petrol akışını kesmis ve cari açığımızı arttırmıştır (özellikle suriye cari açık konusunda büyük problem tırlar kapıda kaldı) ve Dünyadaki ekonomiik kriz ve petrol fiyatlarının artması (oturan köpekte bile fiyatlar 2.60 £ civarında) iste bu nedelerden dolayı baya bi zorlaştı

eldeki tüm geliri bir araca verir daha sonra aç kalırsan...bir ihtimal alırsın...ONUN DIŞINDA İMKANSIZ.

245000tl yapar... yaklaşık banka kredisine falan buluşursan elindeki 8000tl yi hiç yemeden içmeden bu araca vermen lazım

hocam benim dediğim okadar uzun boylular değil D ve E sınıfı araçalrı kastediyorum onlarda oldukça lüks (yanlız E sınıfı meredesler için :2. el olması kaydıyla)

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Türkiye 80 milyonluk bir dev,Gürcistan değil.
    Türkiye'de iş beğenmemezlik avrupanın zirvesinde,2 bin liraya çoban bulunamıyor.
    Alman sabahın 5inde fabrikanin kapisina giderken bizde enerji bakanı işe erken başlayalım dediği için topa tutuluyor.
    Devlet adaletli vergi toplayamıyor,vergi yükü alt tabakaya biniyor.
    Devleti yöneten bürokrasinin,yani oligarşinin harcamaları memleketin kanını emiyor.
    Avrupalı 5eurosunun hesabını sizden sorarken bizdeki 1500liraya telefon alıp 2 ay sonra 2000liraya telefon alıyor.
    Benzin mazot fiyatı uzaya vurmuş "toplu taşımaya binemem şekerim kokuyo lpg ye karşıyım avm ye giremem şekerim" diyenler ortalıkta cirit atıyor.
    Benzinlisi 45e satılan arabanın dizeline 65 bin lira veriliyor,milletin derdi de haliyle hacete bile arabayla gidem oluyor.
    Ehliyetler cikletten çıkıyor,kafayı çeken yolda drift yapıyor,kanun nizam desen hak getire.
    Daha araç kullanma bilinci kazandırılmamış bir milletin neden x5e binmediğini yerinde olsam bir daha sorgulamam canımsın.

Shadow, sen aracdan anlamiyorsun, ama sosyolojik gozlemlerin super

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

245000tl yapar... yaklaşık banka kredisine falan buluşursan elindeki 8000tl yi hiç yemeden içmeden bu araca vermen lazım.

4 seneni feda edeceksin.

Nasıl hesaplar yapıyorsunuz kardeş .

Bu forumda kim kazanıyor 8000 lira para .

8000 kazanan adamda bırak binsin audiye bmw ' ye bi zahmet .

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

quote:

4 seneni feda edeceksin.

haklısın da 8000 tl bile yetmiyor x6 almak için onu demek istedim.

Avrupa'da olsa 45000euro ya alırsın aynı aracı.

Modelsiz 2010 x6 alsan 30.000euro avrupa'da..

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

quote:

Orijinalden alıntı: dusau

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IMPROVER

geçen AYNA programıydı sanırım hani şu dünyayı geziyor falan amerikada bir benzin istasyonunu gösterdi ve beni şok eden açıklamayı yaptı burada benzinin litresi türk parası ile 35 kuruş dedi

yani bizdekinin
    yarısı değil
    3-de 1 i değil
    4-de değil
    10-de 1 değil
    neredeyse 15de biri

bu nedir arkadaş
    adamlar 2000 motor arabalara bizdeki 1.2 palio muamelesi yapıyorlarm
    2500cc den aşşağı araba araba değil elin adımında

98 model 15 yıllık 160.000 km de w.boraya hala 23 milyar isteyen var ülkede

Kardeşim onlarda 35 kurus ABD diyorsun dünyanın en büyük sömürücü devleti Irakı Afrikayı sömürdü benzinini ordan alıyor kendi ülkesinden petrol çıkıyor. Bizde ne kadar petrol var ? Devlet ne kadara alıyorsa o kadara satıyor millete sonucta devlete zarara gecemez düz bakmayın birşeye ;)

Birde; Hala FED'in Amerikanın kendi bankası sanan enayiler var. Acıyorum size :) Kennedy neden öldürülmüş araştırın bakalım cocuklar :D Ulan anca bağırmak cağırmak işiniz :D

Sadece gülüyorum. Türkiye'nin benzin ihraç ettigini bilmeden hükumet kaça alırsa ona satıyor demiş . Böyle zihniyete benzini 10tl yapsan az gelir. Mustehaktir çünkü.
    Diğer arkadaslar zenginliğin kaynağını sormuş onu da söyleyeyim kaçakçılık. Sınıra kaçakçılar bosuna mı saldırıyor.

Hocam bu olayı kacakcılıkla nasıl bağladınız ama kaçakcılıkla ilgili sunları söyleyeyim;

2 yıl Hakkaride görev yaptım. İnsanlar terör yüzünden zaten bitmiş vaziyetdeler oralarda hic bir yatırım yok calısacak iş yok ya dağa çıkacaklar yada bir şekilde para kazanacaklar. Bundan dolayı kaçakcılık yapıyorlar devlette mecburen göz yumuyor. [Bu bahsettiğim onlarca yıldır olan kacakcılık suriyeli kacakcılar değil]

Ayrıca bu iktidara kim gelecekte benzini 35 kuruş yapacak kşm yapabilir söyleyin ona verelim oyumuzu ! Çok kolaymıs gibi konusuyorsunuz cok biliyorsunuz ama hiçbirşey bilmiyorsunuz !

ben benzin 35 kuruş olsun demedimki sadece senin devlet benzini kaça alıyorsa o fiyata satıyor demene güldüm. Türkiye ham petrol alıyor, ham petrolden en fazla benzin sonra mazot en az da lpg çıkar. Peki Türkiye de kim benzin alıyor çok az bir kısım. Kalan benzin elde patlayınca vatandaşa indirim yapacağına gidip yurt dışına ucuz fiyata veriyor eleştirim buna.

Kaçakçılık yıllardır meşru olarak yapıldı. Devlet yeni yeni bu kaynakları kesmeye çalışıyor ancak bu adamların elinde başka meslek yok. başka meslek olmayınca başka geçim kaynağı yok. O zaman el mecbur kaçağa gidiyorlar. Hakim bak arkadaş bunun cezaları arttı böyle böyle olur diyor. Kaçakçı efendim bizim sizle bir alıp veremediğimiz yok kızımın ifadesini de alında biz gidelim diyor. (arabayı 14 yaşındaki kızının üstüne yapmış.)
    Bu yukarıda bahsettiklerim küçük çaplı kaçakçılar daha büyük çaplardakiler daha büyük vurgunlar vuruyorlar. Doğuda ne var da x5 e s kasa mercedeslere binebiliyorlar. Bunun başka açıklaması yok. Doğuyu bilmeyen birisi değilim her yer dağ taş. oranın fakiri çok aşırı fakir zengini aşırı zengin.Bizim gibi yıllarca vergisini veren insanların parası onların kaçak elektriğine kaçakçıldan geçinen yaşamına gidiyor. Faturalarımızda kaçak elektrik bedeli ödüyoruz. Neyse konu baya kayıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

geçen AYNA programıydı sanırım hani şu dünyayı geziyor falan amerikada bir benzin istasyonunu gösterdi ve beni şok eden açıklamayı yaptı burada benzinin litresi türk parası ile 35 kuruş dedi

yani bizdekinin
    yarısı değil
    3-de 1 i değil
    4-de değil
    10-de 1 değil
    neredeyse 15de biri

bu nedir arkadaş

Kardeşim onlarda 35 kurus ABD diyorsun dünyanın en büyük sömürücü devleti Irakı Afrikayı sömürdü benzinini ordan alıyor kendi ülkesinden petrol çıkıyor. Bizde ne kadar petrol var ? Devlet ne kadara alıyorsa o kadara satıyor millete sonucta devlete zarara gecemez düz bakmayın birşeye ;)

Birde; Hala FED'in Amerikanın kendi bankası sanan enayiler var. Acıyorum size :) Kennedy neden öldürülmüş araştırın bakalım cocuklar :D Ulan anca bağırmak cağırmak işiniz :D

Sadece gülüyorum. Türkiye'nin benzin ihraç ettigini bilmeden hükumet kaça alırsa ona satıyor demiş . Böyle zihniyete benzini 10tl yapsan az gelir. Mustehaktir çünkü.
    Diğer arkadaslar zenginliğin kaynağını sormuş onu da söyleyeyim kaçakçılık. Sınıra kaçakçılar bosuna mı saldırıyor.

Hocam bu olayı kacakcılıkla nasıl bağladınız ama kaçakcılıkla ilgili sunları söyleyeyim;

2 yıl Hakkaride görev yaptım. İnsanlar terör yüzünden zaten bitmiş vaziyetdeler oralarda hic bir yatırım yok calısacak iş yok ya dağa çıkacaklar yada bir şekilde para kazanacaklar. Bundan dolayı kaçakcılık yapıyorlar devlette mecburen göz yumuyor. [Bu bahsettiğim onlarca yıldır olan kacakcılık suriyeli kacakcılar değil]

Ayrıca bu iktidara kim gelecekte benzini 35 kuruş yapacak kşm yapabilir söyleyin ona verelim oyumuzu ! Çok kolaymıs gibi konusuyorsunuz cok biliyorsunuz ama hiçbirşey bilmiyorsunuz !

ben benzin 35 kuruş olsun demedimki sadece senin devlet benzini kaça alıyorsa o fiyata satıyor demene güldüm. Türkiye ham petrol alıyor, ham petrolden en fazla benzin sonra mazot en az da lpg çıkar. Peki Türkiye de kim benzin alıyor çok az bir kısım. Kalan benzin elde patlayınca vatandaşa indirim yapacağına gidip yurt dışına ucuz fiyata veriyor eleştirim buna.

Kaçakçılık yıllardır meşru olarak yapıldı. Devlet yeni yeni bu kaynakları kesmeye çalışıyor ancak bu adamların elinde başka meslek yok. başka meslek olmayınca başka geçim kaynağı yok. O zaman el mecbur kaçağa gidiyorlar. Hakim bak arkadaş bunun cezaları arttı böyle böyle olur diyor. Kaçakçı efendim bizim sizle bir alıp veremediğimiz yok kızımın ifadesini de alında biz gidelim diyor. (arabayı 14 yaşındaki kızının üstüne yapmış.)
    Bu yukarıda bahsettiklerim küçük çaplı kaçakçılar daha büyük çaplardakiler daha büyük vurgunlar vuruyorlar. Doğuda ne var da x5 e s kasa mercedeslere binebiliyorlar. Bunun başka açıklaması yok. Doğuyu bilmeyen birisi değilim her yer dağ taş. oranın fakiri çok aşırı fakir zengini aşırı zengin.Bizim gibi yıllarca vergisini veren insanların parası onların kaçak elektriğine kaçakçıldan geçinen yaşamına gidiyor. Faturalarımızda kaçak elektrik bedeli ödüyoruz. Neyse konu baya kayıyor.

Kardesim kacak elektrik olayına filan girmen cok sacma. Onu zaten herkes haram ediyor nasıl hesap verecekler kendileri düşünsünler. Valla doğuda x5 diyosunda neresinde gördün bilemem köyde en iyi x5 eşektir :)

• Bu ülkeye localden virüs girmiş arkadaşlar.Amerikadan yemişiz.Formata ihtiyacımız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marlboro insanı

quote:

Gezi için sokağa dökülüyorsunuz da

Dökülüyor"sunuz"?

O sırada 'siz' ne yapıyor'dunuz'?

O sırada elbette ne kadar Türkiye'deki insanlardan nefret etsem de İSTER İSTEMEZ kaygılanıyordum.
  • quote:

Öncelikle fan değilim enginakb,hiç bir zaman da olmadım.
    Örneğin toyota kullanıyorum 1.33 corolla,yenisi çıktı,fahiş fiyatlar çekmişler eleştirdim.
    Volvoyu bile tüm artılarına rağmen eleştiriyorum,lpg geliştirsinler v40ın sedanını çıkarsınlar F segmentine otomobil sürsünler diyorum.
    Motor ve aktarma konusunda da eleştirmiştim,ki motor ve aktarma geliştirmeye başladılar.
    Bu toplu taşımaya laf aşırmayı da bıraksın artık insanlar.Geçenlerde birkaç tanesi çıkmış yine toplu taşımaya ağzına geleni sayıyordu,japonyadan bir metro görüntüsü paylaştım son sürat geri vites yaptı hepsi arazi oldular.
    Bizi üflese 5e katlayacak memlekette toplu taşıma balık istifi,görevliler insanları içeri itiyor kapı kapansın diye,ama kimsenin çıtı çıkmıyor.
    Bu ağa çocuğuyuz kralız modlarını geçin artık,metrobüsün 45dakikada ulaştığı,metronun 10 dakikada vardığı yere arabayla 2.5 3 saatte varıyosun,üstüne ona 5 lira arabaya 40 lira basıyosun.
    İstanbul'da yaşamasam eyvallah diyeceğim,en berbat hatlarında en berbat saatlerde metroya metrobüse tıkış tıkış binmiş insanım,bir keresinde bile çıtımı çıkarmadım.
    Ağa çocuğu da değilim ,Paramın düşmanı da değilim çünkü.
    Takarsın kulaklığını müzik dinlersin olmadı hepimizde akıllı telefon var çok şükür açar internete girersin koku derdin varsa takarsın yüzüne bir maske binersin arkadaşım bahane değil bunlar.
    Dizel otomatiğe bayıldığın fazladan 15 bin lirayla kaç yıl toplu taşımaya binersin,her tatilde uçakla kaç şehre gider gelirsin var hesap et,patlıcan musakkası yapma burda.
    Battık bittik muhabbeti çekiyosun elini cebine atıyosun 2 bin liralık telefon çıkıyor.
    Elektronik eşya alacaksın 1.500e de var sen 3binlik alıyosun.
    laptop alacaksın yaptığın şey foruma girmek facebook açmak msn şu bu 800 liralık laptop uçurur seni 2000tl ye laptop alıyosun.
    Ondan sonra da vay efenim beyefendi şikayetçiymiş,oldu baştacısınız.

iyi güzel söylüyorsun da metrobüse gıkını çıkarmayanı ilk kez gördüm japonyadan örnek vereceğine batı ülkelerinden örnek ver hangisinde metrobüs diye bir saçmalık var bunun yerine metro olması gerekir topbaş da bunu defalarca söyledi ileride umarım olur ayrıca metro yerin altından gider bizde güya metro yer üstünden gidiyor.
    insanca ulaşım herkesin hakkı olan birşey lüks dil patates çuvalı gibi metrobüste gitmekten memnunsanız hayırlı yolculuklar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Türkiye 80 milyonluk bir dev,Gürcistan değil.
    Türkiye'de iş beğenmemezlik avrupanın zirvesinde,2 bin liraya çoban bulunamıyor.
    Alman sabahın 5inde fabrikanin kapisina giderken bizde enerji bakanı işe erken başlayalım dediği için topa tutuluyor.
    Devlet adaletli vergi toplayamıyor,vergi yükü alt tabakaya biniyor.
    Devleti yöneten bürokrasinin,yani oligarşinin harcamaları memleketin kanını emiyor.
    Avrupalı 5eurosunun hesabını sizden sorarken bizdeki 1500liraya telefon alıp 2 ay sonra 2000liraya telefon alıyor.
    Benzin mazot fiyatı uzaya vurmuş "toplu taşımaya binemem şekerim kokuyo lpg ye karşıyım avm ye giremem şekerim" diyenler ortalıkta cirit atıyor.
    Benzinlisi 45e satılan arabanın dizeline 65 bin lira veriliyor,milletin derdi de haliyle hacete bile arabayla gidem oluyor.
    Ehliyetler cikletten çıkıyor,kafayı çeken yolda drift yapıyor,kanun nizam desen hak getire.
    Daha araç kullanma bilinci kazandırılmamış bir milletin neden x5e binmediğini yerinde olsam bir daha sorgulamam canımsın.

İyi güzel söylüyorsunda,toplu taşıma araçlarında şöyle bir ortam varda millet mi kullanmıyor?

Yoksa böyle bir ortam mı var?

Bir kere gelişmiş bütün ülkelere bakarsak metro altyapısının bizden 10larca kat iyi olduğunu görebilirsiniz.Otobüsten çok metro kullanılan bir şehir her zaman daha iyidir benim gözümde.Millet otobüse girmek için yapış yapış olacak sonra ''Niye toplu taşıma kullanmıyorsun,rahatına düşkün insan seni!'' diyecekler? Oldu.

Lüks araca binmek artık HAYAL mi oldu bu ülkede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıymalı Makarna -- 18 Ağustos 2013; 14:58:07 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gezi için sokağa dökülüyorsunuz da

Dökülüyor"sunuz"?

O sırada 'siz' ne yapıyor'dunuz'?

O sırada elbette ne kadar Türkiye'deki insanlardan nefret etsem de İSTER İSTEMEZ kaygılanıyordum.

Yarın bir protesto olsa 'Türkiye'deki nefret ettiğin insanlarla" birlikte yapacaksın bunu.

Ya da sen evde oturduğun yerde kaygılanadur.

Bekle öyle düşer o fiyatlar.

ben canımı sokakta bulmadım.Nedeni boş olan bir şey için sokağa düşmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 18 Ağustos 2013; 14:58:18 >

• Türkiye'yi endüstrileşmiş ülkelerle kıyaslamaktan vazgeçin artık,bizdeki toplu ulaşım sistemi 2000den sonra yatırım gördü,adamlarda 150 senedir var.
    Japon bile balık istifi biniyor,bizimki muhalefet yapacak ya japonu beğenmiyor.
    Metrobüsün tıkış tıkış olmadığı zamanlar da var olduğu zamanlar da,japon nasıl biniyorsa sen de öyle binersin bu kadar basit.
    Sonuç olarak bu araçlar seni trafikte saatlerce bekletmiyor,gideceğin yere park şu bu sorunun olmadan ulaştırıyorlar,cefasının on misli sefası var.
    Arabalardan anlamadığımı söyleyen vatandaş onunla ilgili bir tespitin varsa paylaş yardımcı olayım,bakalım kim neyden anlamıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 18 Ağustos 2013; 15:10:20 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yani bizdekinin
    yarısı değil
    3-de 1 i değil
    4-de değil
    10-de 1 değil
    neredeyse 15de biri

bu nedir arkadaş

Kardesim kacak elektrik olayına filan girmen cok sacma. Onu zaten herkes haram ediyor nasıl hesap verecekler kendileri düşünsünler. Valla doğuda x5 diyosunda neresinde gördün bilemem köyde en iyi x5 eşektir :)

Diyarbakır da Urfa da Batman da gayette fazla gördüm onu geç yaşadığım ilde bile BMW görünce plakaya bakıyorum 21 ya da 34. Aslen doğulu olupta 34 plaka alanların sayısı küçümsenmeyecek kadar fazla.birde Suriyeliler belası var şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

quote:

4 seneni feda edeceksin.

haklısın da 8000 tl bile yetmiyor x6 almak için onu demek istedim.

Avrupa'da olsa 45000euro ya alırsın aynı aracı.

Modelsiz 2010 x6 alsan 30.000euro avrupa'da..

Vallahi kardeş 2000 lira maaşla sıfır 45-50.000 liralık araç alıp masrafının altından kalkabilsem benden iyisi yok dünyada

25.000 nakit 25.000 de kredi çekip

• quote:

Türkiye'yi endüstrileşmiş ülkelerle kıyaslamaktan vazgeçin artık,bizdeki toplu ulaşım sistemi 2000den sonra yatırım gördü,adamlarda 150 senedir var.
    Japon bile balık istifi biniyor,bizimki muhalefet yapacak ya japonu beğenmiyor.
    Metrobüsün tıkış tıkış olmadığı zamanlar da var olduğu zamanlar da,japon nasıl biniyorsa sen de öyle binersin bu kadar basit.
    Sonuç olarak bu araçlar seni trafikte saatlerce bekletmiyor,gideceğin yere park şu bu sorunun olmadan ulaştırıyorlar,cefasının on misli sefası var.
    Arabalardan anlamadığımı söyleyen vatandaş onunla ilgili bir tespitin varsa paylaş yardımcı olayım,bakalım kim neyden anlamıyormuş

hocam asıl 2000'e kadar yatırım gördü,

4 büyük şehirin metro temel atma ve bitiş tarihlerine bak hepsi 2002'den önce.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.