Şimdi Ara

luk'da indirim karti boyle indirim yapıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce lpg aldım tabelada fiyatlar 2,78 görünüyor pompaya yanaştım benden önce satış yapılmış fiyatlarda ayni. Bende %3 biriktiren kart var onu okuttu pompaci ve pompa fiyatı bir anda 2,81 oldu.!! Yani sıradan bir müşteriye 2,78 e satılan gaz benim kartımda %3 birikiyor diye bana 2,81 e satıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fırsat sitelerinin aslında 100 lira olan hizmeti 150 lira olarak yazıp sonra da "Size özel 75 lira" demesi gibi yani.

%50 indirim yapmış oluyorlar ya hani.

Bu ülkede hangi sistem düzgün işlemiş, dejenere olmamış, fırsatçılığa dönüşmemiş ki?

Konunun içeriğine gram şaşırmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

Az önce lpg aldım tabelada fiyatlar 2,78 görünüyor pompaya yanaştım benden önce satış yapılmış fiyatlarda ayni. Bende %3 biriktiren kart var onu okuttu pompaci ve pompa fiyatı bir anda 2,81 oldu.!! Yani sıradan bir müşteriye 2,78 e satılan gaz benim kartımda %3 birikiyor diye bana 2,81 e satıldı.

sizde sıkıntı olmuş muhtemelen hocam ben bi konuyla ilgili şikayet etmiştim bana %5 indirimli kart gönderdiler 20 krş indirim alıyorum eurodizelde
  • ben lukoil olmadan önce fullden kart almıstım su siyah kartlardan ücretsiz olan yani hep onu kullanıyorum daha geçen gün indirim olmadan önce lpg'de almıstım normal fiyatı 2.88 full kartla 2.82'ye aldım benzini de 4.77'den 4.72'ye düsürdü sizinkinde bi yanlıslık olmustur eminim hatta diğer pompada 2.60 yazıyordu dedim bu arkadasın özelliği ne o bir ara internetten 200 liraya mı ne kart satılmıs ondan aldığı için böyle indirimli alıyormus.
  • İlk mesajdaki sikintinin aynisini ben ve babam ayri ayri zamanlarda,farkli araclarla yasadik.adamlar isi dolandiriciliga cevirmisler,eger dikkat etmezsek indirim bi yana tabeladaki fiyattan daha pahaliya iteliyorlar.sikayette ettik ama ilgilenen de yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lukoil kart var bende indirim oranı %3 tü şimdi %2 ye inmiş sizdede böylemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.