Şimdi Ara

Luis Suarez mi Robert Lewandowski mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

Suarez tabi ki de.. Lewandowski çok iyi bir golcü ama suarez de golculugun yaninda her isi yapiyor..

Sanki lewandowski yapmıyor

Yahu yapsa ne ciddi ciddi suarezle bu herifi kiyasliyorsunuz .. Bakıyorum adamlar bir maçlık performansla yeahh gordum mu moduna giriyor.. İnanın 14-15 yasında böyle davranışlarda bulunurdum..

O barcada İbra Henry gibi adamlar bile isteneni veremedi ama suarez ilk sezonundan itibaren(hem de ilk 2 ay cezaliydi) takımın değişmez dişlisi arasına girdi.. Barça da her forvet yapamaz ama bayern decçoğu forvet yapar.. Bu takımda klode mandzukic Pizarro bile neler yaptı lewa önce bir Almanya dışına çıksın sonra suarezle kıyaslama dusunulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

Suarez tabi ki de.. Lewandowski çok iyi bir golcü ama suarez de golculugun yaninda her isi yapiyor..

Sanki lewandowski yapmıyor

Yahu yapsa ne ciddi ciddi suarezle bu herifi kiyasliyorsunuz .. Bakıyorum adamlar bir maçlık performansla yeahh gordum mu moduna giriyor.. İnanın 14-15 yasında böyle davranışlarda bulunurdum..

O barcada İbra Henry gibi adamlar bile isteneni veremedi ama suarez ilk sezonundan itibaren(hem de ilk 2 ay cezaliydi) takımın değişmez dişlisi arasına girdi.. Barça da her forvet yapamaz ama bayern decçoğu forvet yapar.. Bu takımda klode mandzukic Pizarro bile neler yaptı lewa önce bir Almanya dışına çıksın sonra suarezle kıyaslama dusunulur

ikiside iyi oyuncu işte. birisi daha iyi diye digerini gömmenin bi anlamı yok

• Suarez.
  • Lewa bize 4 attığından beri ondan iyi forvet tanımıyorum. Bitiricilikte üstüne yok.

• AkifKarabulut A kullanıcısına yanıt
    Barçada değişmez dişli arasına girmişmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suarez top diye oynar....
  • Suarezi halen liverpool daki suarez zannedenler var

• Lewa bence.
    Daha iyi bitirici.

• Vaudeville kullanıcısına yanıt
    ben cavani yi çok beğeniyorum.adam bu aralar cosuyor, keske sene basinda alsaydik.

• Suarez çevik forvet diğeri pivot forvet nasıl kıyaslıyonuz anlamıyıyorum.
  • Suarez
  • Lewa.Suarez gitsin onu bunu ısırsın.
  • agüero,suarez,ibra,cavani,rooney hepsi lewandowski'den iyidir. kendisini çok sevsem de kendi forumlarında bile adama burak yılmaz muamelesi yapıyorlar.

yanındaki adama bile pas atamıyor. servet çetin'den bile daha kötü tekniği var. her maç 4-8 gol atan bayern'in forveti ama geçen sezon 17 golü var. iddia'ya varım 9'u boş kale 3'ü penaltıdır.
  • Suarez tabi ki.

Takimdan bir Messi birde o gitmesin de kim giderse gitsin.

Hatta takim komple gidebilir, sorun yok.

:)))

Bravo da gitmesin yav cok iyi kaleci adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

agüero,suarez,ibra,cavani,rooney hepsi lewandowski'den iyidir. kendisini çok sevsem de kendi forumlarında bile adama burak yılmaz muamelesi yapıyorlar.

yanındaki adama bile pas atamıyor. servet çetin'den bile daha kötü tekniği var. her maç 4-8 gol atan bayern'in forveti ama geçen sezon 17 golü var. iddia'ya varım 9'u boş kale 3'ü penaltıdır.

aynen katılıyorum. bide bayern münih'in son 15 yılındaki santraforlarına bakalım hiçbiri ''dünyanın en iyi 3 santraforundan biri'' diyebileceğimiz adamlar değildi. lewandowski çok iyi bir santrafor ama o saydıklarının arasına giremez. lewa'dan önce klose vardı o da dünyanın en iyilerinden biri değildi keza luca toni'de çok iyi bir santrafordu ama olağanüstü özelliklere sahip bir santrafor değildi. bir tek roy makaay o olağanüstü seviyeye yaklaştı.

yani demek istediğim şu. bayern'de işi yapan hep arkadaki adamlar. ribery,robben,götze,tamamlayıcı adam olarak müller daha eskilere gidersek ze roberto,mehmet scholl falan. bayern münih'in messi ayarında ibra ayarında bir santrafora ihtiyacı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shepherd. -- 24 Eylül 2015; 12:03:01 >

• O da dengesiz abi ya. Benzema'dan daha istikrarlı değil.

• Suarez ama fizik olarak lewa daha iyi bence

• Hem karakter hem gol bölgesinde yarattığı tehlike+bitiricilik olarak Lewandowski ancak Umut Bulut gerçeğini de görmeliyiz onun kadar defansına yardım eden bir forvet yok dünya üzerinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suarez adam geçer lewa kafa vurur. Suarez'de kafa vurur ama lewa kolay kolay adam eksiltmez.

• Bu adam geçen maçta 10 dakikada 5 gol atmasaydi Lewandowski iyi diyen 5 insandan 4ü şuan Suarez diyor olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.