Bildirim
Lugano Yarın İstanbul'da !

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
umarım anlaşırlar bu saatten sonra iyibir stoper bulmak zor,zaten henüz dış transfer yapamadığımızıda hesaba katarsak anlaşamazsak vay halimize -
Evet inş. anlaşılır VE Edu'nun sözleşmesi iptal edilip yerine Bilica oynar. -
O kadar başkanı hakkında konuştuktan sonra Aziz Yıldırım onu tekara kulübe kabul eder ise Topuz olayından daha büyük bir sansanyon olur -
ist'a geliyorsa kesin fenerde kalır. aziz napar eder gerekirse 2x para verir yinede luganoyu bırakmaz. -
quote:
Orjinalden alıntı: Mac2cryme
ist'a geliyorsa kesin fenerde kalır. aziz napar eder gerekirse 2x para verir yinede luganoyu bırakmaz.
O kadara gerek yok. Zaten Lugano nun kulüp bulamadığını düşünürsek yine Aziz Yıldırım ın vereceği miktarda parayla bağlanır iş -
İşte Brezilya'nın Lancenet.com.br sitesine konuşan Diego Lugano'nun olay açıklamaları:
'Yönetim ödemeleri geciktirerek oyuncuları cezalandırdığını ve böylece takımın daha iyiye gideceğini düşünüyor. Bu durumun yanlış olduğunu takım arkadaşlarımla da konuştum. Ancak kültürümü değiştirene kadar bunu anlayabilmem imkansız. Türkiye'de yöneticiler mantığından çok kalpleriyle hareket ediyor. Türkiye'de geçirdiğim süre içersinde, teknik direktörle ve oyuncularla tartışmak ve kendilerine ne yapmaları gerektiğini anlatmak için soyunma odasına giren çok yönetici gördüm. Bu durum takımın üzerindeki baskıyı arttırıyor. Sahada kimseyi incitmek ya da birisinin bacağını kırmak istemem. Ama diğer tarafta bana bunu yapmak isteyenlere farklı yaklaşırım. Tartışmak, hırs ve kazanma isteği futbolun parçasıdır. Galatasaray'la oynadığımız son maçın ardından herkesin dahil olduğu bir kavgaya karıştım. Ama basın sadece beni katil ilan etti'.
-
quote:
Orjinalden alıntı: diciotto
O kadar başkanı hakkında konuştuktan sonra Aziz Yıldırım onu tekara kulübe kabul eder ise Topuz olayından daha büyük bir sansanyon olur
Aziz bey kendiside kabul edıyor ki luganunun deıklerını.Devre arasında soyunma odasını indiğini. -
bU ADAM SENELİK 4M€ İSTİYORMUS fENERDEN aziz DE VERMEM DEMİŞ İŞTE KULüp aramiş kendisine bulamamış sonra tekrar azize dönmüş. -
Doğru demiş.
Yüzsüzlük olmaz mı tekrar Fenerbahçe'ye gelmesi ? -
quote:
Orjinalden alıntı: diciotto
İşte Brezilya'nın Lancenet.com.br sitesine konuşan Diego Lugano'nun olay açıklamaları:
'Yönetim ödemeleri geciktirerek oyuncuları cezalandırdığını ve böylece takımın daha iyiye gideceğini düşünüyor. Bu durumun yanlış olduğunu takım arkadaşlarımla da konuştum. Ancak kültürümü değiştirene kadar bunu anlayabilmem imkansız. Türkiye'de yöneticiler mantığından çok kalpleriyle hareket ediyor. Türkiye'de geçirdiğim süre içersinde, teknik direktörle ve oyuncularla tartışmak ve kendilerine ne yapmaları gerektiğini anlatmak için soyunma odasına giren çok yönetici gördüm. Bu durum takımın üzerindeki baskıyı arttırıyor. Sahada kimseyi incitmek ya da birisinin bacağını kırmak istemem. Ama diğer tarafta bana bunu yapmak isteyenlere farklı yaklaşırım. Tartışmak, hırs ve kazanma isteği futbolun parçasıdır. Galatasaray'la oynadığımız son maçın ardından herkesin dahil olduğu bir kavgaya karıştım. Ama basın sadece beni katil ilan etti'.
Eee ?
Gerçekleri konuşmuş.
Bu söylediğinde ne var ki klüpten içeri girmeye utansın ?
Topuz olayından daha sansasyonel olacak ne var merak ettim ?
Lugano İstanbul'a gelip yöneticilerle görüşeceğine göre çok büyük sürpriz olmazsa tekrar Fenerbahçemizdedir bence.
-
ne sevindim, ne üzüldüm... -
O kada laf söylesin sana futbolcun bir ton yaptıklarının yanlış olduğunu seni tenkit etsin ki burada patronu olan birine bu lafları söylüyor o da dikkat çekilmesi gereken husus. Sonra sen gel bu adamı hiçbirşey olmamış gibi kabul et oynat takımda gerçi zamanında tümer de güzel sözler söyleyip Fenerbahçeye gitmişti sorun olmamıştı ama . Ben kendi takımımda bir öyle bir böyle konuşan adamı istemem. Lugano da futbol ahlakında yoksun olduğu için fair play fakiri bu adam inşallah sakatlanır yada Fenerbahçe ile anlaşamayıp ülkmizde top oyanayamaz
-
ısıran, öpen futbolcu istiyoruz.
luganoyu göndermeye çalışıyoruz.
takımımdan en son gidecek oyunculardan biri luganodur.
yavaşta olsa hata da yapsa.
seviyorum bu herifi. -
Bu zamanda en iyi transfer işte daha ne istiyonuz.
İşler kesat zaten aman haa -
öncelikle bjk li arkadaşların hala bir tümer acısı olduğu yazdıkları her konuda vurgulanarak açığa çıkıyor...
lugano başkan hakkında ne konuşmuş? benim bir bilgim yok. varsa bir link verebilirseniz sevinirim.
zira aziz başkan lugano ile pazarlık yaptıklarını fiyatlar arasında fark olduğunu ve luganonun istediği rakamı vermeyeceini hep söyledi... ayrıca lugano konusunda fenerbahçe rahat davrandı nedense... yönetim istediği fiyata başka bir klübe gidemeyip geri dönüp yönetimin teklifini kabul edecekmiş gibi bir duruş sergiliyor. ki galiba düşündükleri gibi de olacak. -
@diciotto
Bir insanın sağlığı herşeyden önce gelir.
Bir Futbolcunun sakatlanmasını isteyecek kadar gaddar bir insansanız size diyecek birşey bulamam.
İsterse Yeryüzünün en çirkef oyuncusu olsun farketmez.
Konunun özüne gelirsek...
Burası bir Futbol Klübü.
Oyuncu parasınının sırf daha iyi oynasın diye geciktirilmesini eleştirebilir bu onun en doğal hakkıdır.
Soyunma Odası olayları ise maalesef bizim Türk Futbolunun acı bir gerçeği.
Adamlar geldikleri yerle kıyaslıyorlar doğal olarak ki haklılar da.
Ben burda bir yanlış görmedim.
Ayrıca Futbolcu Profesyonel bakar olaya.
İtalya'da kariyer yapmak Türkiye'de kariyer yapmaya benzemez.
3 Yıl Türkiye'de oynamış bir oyuncunun İtalya'ya gitmek istemesi kadar doğal birşey olamaz.
He tabi oralarda bizim ödediğimiz paraların yarısını bile ödemezler o da ayrı bir gerçek.
Ki öyle de olmuş ki Hala herhangi bir takımla anlaşamadı ve o yüzden Yönetimle bir görüşme ayarladı.
-
lugano kadar iyi olan bi stopere dünyanın bonservis parasını vermek zorundayız.O yüzden luganoyla anlaşmak en mantıklısı bana kalırsa.Adam yüreğiyle top oynuyor.Ayrıca futbol ahlakından yoksun falanda değil.Sadece hırslı bir oyun yapısı var.Zaten defans oyuncusuda böyle olmalı.Biraz çirkef olacak bezdirecek rakip oyuncuyu.Ben luganonun olaylı fener-gs maçında olaylardan önce gs taraftarının attığı taşlar kavga ettiği emre aşık' a gelmesin diye kafasını eliyle koruduğunu bilirim. -
quote:
Orjinalden alıntı: Rizeli
öncelikle bjk li arkadaşların hala bir tümer acısı olduğu yazdıkları her konuda vurgulanarak açığa çıkıyor...
lugano başkan hakkında ne konuşmuş? benim bir bilgim yok. varsa bir link verebilirseniz sevinirim.
zira aziz başkan lugano ile pazarlık yaptıklarını fiyatlar arasında fark olduğunu ve luganonun istediği rakamı vermeyeceini hep söyledi... ayrıca lugano konusunda fenerbahçe rahat davrandı nedense... yönetim istediği fiyata başka bir klübe gidemeyip geri dönüp yönetimin teklifini kabul edecekmiş gibi bir duruş sergiliyor. ki galiba düşündükleri gibi de olacak.
Tümer acısı niye olsun ben sizdeki mevlana yaklaşımını vurgulamak için söyledim "Ne olursan ol gel" diyordu ya mevlana siz de size her ne şekilde hitap ederse etsin bir futbolcu, onu alıp büyük bir hoşgörü ile bağrınıza basıyorsunuz. Süper futbolcu olsa zaten yunanistan liglerinde olmazdı. Yukarıda başkan hakkında konuştukları var bir zahmet bakın onlara. İnşallah tekrar Türkiyeye dönmez döner ise de sakatlanır futbol hayatı biter diye umuyorum. Tüm fair playden nasibini almamış oyuncular için söylediğim geçerlidir takım farkı gözetmeksizin
-
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
@diciotto
Bir Futbolcunun sakatlanmasını isteyecek kadar gaddar bir insansanız size diyecek birşey bulamam.
Konunun özüne gelirsek...
Burası bir Futbol Klübü.
Oyuncu parasınının sırf daha iyi oynasın diye geciktirilmesini eleştirebilir bu onun en doğal hakkıdır.
Soyunma Odası olayları ise maalesef bizim Türk Futbolunun acı bir gerçeği.
Adamlar geldikleri yerle kıyaslıyorlar doğal olarak ki haklılar da.
Ben burda bir yanlış görmedim.
Ayrıca Futbolcu Profesyonel bakar olaya.
İtalya'da kariyer yapmak Türkiye'de kariyer yapmaya benzemez.
3 Yıl Türkiye'de oynamış bir oyuncunun İtalya'ya gitmek istemesi kadar doğal birşey olamaz.
He tabi oralarda bizim ödediğimiz paraların yarısını bile ödemezler o da ayrı bir gerçek.
Ki öyle de olmuş ki Hala herhangi bir takımla anlaşamadı ve o yüzden Yönetimle bir görüşme ayarladı.
@Micro_Processor
Bunları yazmışsınız ama lugano'nun yaptığı kasti faullere maruz kalan futbolcuların sağlığını niye düşünmüyorsunuz. Tamam hiçbirisi futbol hayatı bitecek kadar büyük sakatlık geçirmedi ama son maçta emreye karşı yaptıkları zaten bu kişinin cani olduğunu gösterir. Daha da acısı bu olaydan sonra birçok fenerlinin de Lugano resmini çeşitli sitelerde ve msnde avatar resmi oalrak kulanmasıdır. Ben tüm takımlardan bağımsız olarak söylüyorum ligimizde tıpkı materazzi gibi aynı karaktere sahip hiçbir futbolcu istemiyorum eğer de oynacak ise umarım sakatlanır da aklı başına gelir. Bu futbolcu beşiktaşta da olsa aynı şeyi söylerdim yada başka kulüpte de olsa. Böyle futblcular ısrarla savunulur ise zaten bu ülkede fair playden falan bahsedilmez
Benzer içerikler
- forma arkasına isim yazma nerede yazılır
- passolig para çekme
- aziz yıldırım mafya mı
- stadyumda maç en iyi nereden izlenir
- şükrü saraçoğlu oturma planı
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X