Şimdi Ara

LUFIAN da % 50 indirim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar yuzdeyuz polyester monta 300 lira fiyat çekmiş bir de yüzde 50 indirimli haliymiş şaka mı bu

• %50 falan yok , takip ederim fiyatlar aksine dahada yükselmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her zamN gereksiz derecede pahalı olmuştur.

• Tişört alıcak varsa Polo yakalılar renk atıyor haberiniz olsun bu yıl ki ürünlerinde denk geldim geçen yıl birşey yoktu

• Geçiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pantolonları nasıl acaba . Renk solması oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

adamlar yuzdeyuz polyester monta 300 lira fiyat çekmiş bir de yüzde 50 indirimli haliymiş şaka mı bu

Bu şekilde iyi markaların hepsi böyle malesef. Resmen alıcıyı kandırıyorlar başka bir şey değil.
  • kajmeran89 kullanıcısına yanıt
    Bu polyesterin hammadde kalitesi oluyor mu yoksa hepsi aynı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: nihatxy1

Pantolonları nasıl acaba . Renk solması oluyor mu?
    Pantolonu kisa surede renk atti. Agzi yuzu yamuldu. 25-30 kez giymemisimdir. Kaz tuyu montunda problem cikti. iade etip parami almak icin hakem heyetine basvurdum. Moher kazaginin safti kaydi. Ozetle sadece vitrinde guzel duran, kelebek omurlu urunler uretiyorlar.

• boombip kullanıcısına yanıt
    teşekkürler... pantolonda renk atmayan bir marka tavsiye edebilir misiniz. yani yazlık spor pantolonlarda.
  • Gömlekleri nasil bilginiz varmi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihatxy1

teşekkürler... pantolonda renk atmayan bir marka tavsiye edebilir misiniz. yani yazlık spor pantolonlarda.
    Renk atmayan keten henüz icat edilmedi. Hani diyelimli gözümüZden kaçtı; oda muhtemelen x4 filandır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenool

Gömlekleri nasil bilginiz varmi?
    2 tane aldım memnun kaldım

• malzemeleri kaliteli ve çok şık ancak bazı sıkıntıları var. örneğin beyaz bir şort almıştım üzerinde minicik bir metal aksesuar vardı onun altına kırmızı bir kumaş mı ne koymuşlar. şortu yıkayınca o kırmızı renk etrafına yayıldı ve şort kırmızı beyaz oldu. o kadar para verip bu durumla karşılaşmak hoş bir durum olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaporWave

Bu polyesterin hammadde kalitesi oluyor mu yoksa hepsi aynı mı?
    Yok hocam hepsi aynı tür olur polyesterin kalite farkı olmaz polyester de hammaddesi belli çünkü, önemli olan polyester le beraber kaliteli iplik kullanımı ama adamlar direkt yuzdeyuz polyesteri basmış

• bugün aklıma bişey geldi. Allah kabul etsin namaz kılıyorum. bu kanvas pantolonlardaki renk atan yerler elimin temas ettiği -ki her rekatta 1-2 kez diz ve onun 20-25 cm üstü. yani ümidim kırıldı. mutlaka polyester karışımı olmalı pantolonda...
  • Siyah kot pantolon almıştım iki sene önce. Sağlam kaliteli ama rengi attı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lufiandan 100 tlye bir pantolon almıştım. Bir sene sonra rengi attı, iade ettim(şikayetvara başvurmak zorunda kalmama rağmen sonuçta kabul etmeleri takdire şayan bi hareketti), 100 tl kupon verdiler ve alışverişlerinizde kullanabilirsiniz dediler, kuponu tam bu dönemde yüzde 50 indirim varken kullanayım dedim, en düşük pantolon 175 tl civarı olmuş, 75 tl daha verip bi pantolon aldım.
    Yani ilk aldığım pantolon enflasyon farkını karşıladı.
    Lufian Türk markası bildiğim kadarıyla, şu dönemde enflasyon konusunda neden levis zara vb yabancı markarlala yarisiyorsun ey Türk markası. Çek işte güzel bir fiyat, piyasa senin olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.