Şimdi Ara

Lucy (2014) | Scarlett Johansson - Morgan Freeman (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
4
Favori
12.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mythbusters'ta deniyorlardı sadece kitap okurken %15 kullanıyordu gerisini sen düşün
  • Sinemada seyretmeye değmeyecek kadar kötü bir film, hikayesi kötü, konuyu işleyişleri daha da kötü, fragmanı seyredince ooo güzel filme benziyor demiştim ve o gazla gittik, salonun yarısından çoğu boştu, filmi izleyince sebebini anladık, öyle böyle değil, gerçekten çok kötü...çıkarken yönetmene ve senaristlere iyice bi saydırıyor insan... 3D animasyonlara harcadıkları paraların bir kısmını senaristler için harcasalarmış da iyi bir hikaye yazdırsalarmış...filmin başrol oyuncularından biri, kötü adam karakteri efsane old boy filminden tanıdığımız Min-sik choi filmde fragmandakindan 10 saniye fazla gözüküyor resmen...Limitless filminin çakması, kopyasıdır diye düşünmüştüm, yarısı kadar iyi olsa yeter diyordum ama %1i kadar bile değil...

Senaryo: 2/10
    Aksiyon: 3/10
    Gizem: 0/10
    Görüntü: 2/10
  • Kadro güzel ama sanırım film değil neyse nete düşmesini bekleyelim o zaman.
  • Kimse beğenmemiş
  • Fragmanı bayağı etkileyiciydi umarım film de sağlamdır
  • filmi pek beğenen olmamış, ilginç....
  • Dün gittim izledim genel itibari sinema da izlenebilecek filmler arasında lakin bazı yerler de biraz abartmışlar. filmden çıktıgınız da kendinizi onun yerine koyup acaba bende böyle güçler olsa diyorsunuz. film altyazılı ona göre.
  • Bugun izledim ben gayet basarili buldum icerigi bilmeden giden arkadaslar yorumlardan belli oluyor zaten cok kotuydu yok senaryo kotu vs vs ben filmi gayet basarili buldum hatta şunu soyleyebilirim bugune kadar izledigim en etkileyici filmlerden biriydi. Ne Scarlett icin gittim nede morgan icin hikayeyi begendim işleyişini merak ettigim icin izledim bilim kurgu seven etkileyici film arayan arkadaşlar gönül rahatlığıyla gidebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filme cumartesi günü gittim,gerçekten mükemmel bir filmdi bana göre limitless'den daha iyiydi.
  • Film gayet iyi sinemadada izlenir sarlett yok boyle bisey abi yok harbiden

• Lucy Gişe Listelerine İlk Sıradan Giriş Yaptı!

Lucy (2014) | Scarlett Johansson - Morgan Freeman

Yılın merakla beklenen filmlerinden biri olan Lucy vizyona girdiği ilk hafta 115.091 kişiyi sinema salonlarına çekerek gişe yarışında zirveyi kaptı. Geçtiğimiz haftanın birincisi olan Marvel'in yeni ürünü Galaksinin Koruyucuları, 41.212 kişiyle ikinciliğe gerilerken, Brett Ratner'in yönetmenliğini üstlendiği Herkül efsanesinin yeni yorumu olan Herkül: Özgürlük Savaşçısı vizyondaki üçüncü haftasında 32.135 kişiye bilet kestirerek üçünlüğe yerleşti.

Amerikalı yönetmen Matt Reeves imzalı Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti ise 24.694 gişe listesinde dördüncü olurken, Özkan Çelik'in korku türünde olan filmi Muska için 10.858 bilet kesildi. Amerika'da vizyona girdiği hafta gişe rekorları kıran Channing Tatum ve Jonah Hill'in başrollerini paylaştığı Liseli Polisler 2'yi vizyona girdiği ilk hafta 10.854 kişi tercih ederken, yazın başlamasıyla yeniden vizyon giren Recep İvedik 4'ü 9.704 kişi tercih etti.

Yine bu hafta vizyona giren animasyon filmi Kayıp Karıncalar Vadisi 9.557 kişiyle sekizinci olurken, vizyondaki dördüncü haftasını dolduran bir diğer animasyon filmi Cesur Zebra 6.069 kişiyle dokuzuncu oldu. Listenin onuncu sırasında, ülkemizde vizyondaki yedinci haftasını dolduran ve dünyada milyar dolarları bulan hasılatlara erişen Transformers: Kayıp Çağ filmini 5.897 kişi tercih etmiş.

Kaynak: Beyazperde

• Bugün izledim tam bir saçmalık güzel başladı berbat bitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

15.15 seansına gidiyorum bakalım

Nasıldı film hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

quote:

Nasıldı film hocam ?

Gitme ,gitmediysen galaxy of guardians öneririm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

quote:

Nasıldı film hocam ?

Gitme ,gitmediysen galaxy of guardians öneririm

Yarın expendables 3 gidiyorum

• İnternete düşmesini bekleyeceğim artık.

• Luc Besson'u çok severim. Adam tam bir sinema adamıdır. IMDb filmografisine bakınca ne dediğimi anlarsınız. Scarlett Johansson ve Morgan Freeaman da çok iyi oyunculardır. Ama Luc Besson bu filmi sadece para kazanmak için yapmış. Konu çok yüzeysel, üstünkörü işlenmiş, film viral reklamla dolu. Eğer kadro ve yönetmen bu kadar sağam olmasaydı torrente düşmesini beklerdim. Ama kesinlikle sinemada izlenecek bir film değil. Umarım Besson bir daha böylesine kalitesiz bir film yapmaz.

Ayrıca Scarlett Johansson'un oyunculuğunu ön plana çıkaracak filmlerde oynaması gerek diye düşünüyorum. Sürekli aksiyon sürekli macera filmleri oyunculuk adına hiçbir şey sunmuyor kadına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bran the Builder -- 15 Ağustos 2014; 2:12:17 >
  • İnsanlar, beyinlerinin tamamını kullanmıyor saçmalamayın yaa.. Birisi kopyala yapıştır yapmış biryerden, diğerleride gördüğünü düşünmeden, mantıkla ele almadan tekrarlayıp duruyor.

Beynimizin ne kadarından yararlanabiliyoruz, asıl soru bu. Beyni tam kapasite kullanamıyoruz. Beyindeki lobların, sinirlerin, hücrelerin vs sağlıklı çalışıyor olması beyni %100 limitlerine kadar kullanıyoruz anlamına gelmez.

Örneğin bir performans otomobilin motorunu düşünün. Mesela Ferrari... Anahtarı çevirdiğiniz anda motor çalışmaya başlar. Motor çalışıyormu? Çalışıyor. Pekii %100 kullanım limitindemi? Hayır... Gaza basıp hareket etmeye başlarsınız. Hızı arttırdıkça motorun kullanım limiti artmaya başlar. Motorun içindeki silindirler, pistonlar, dişliler vs performans arttırmaya başlar.
    Araç 300 km/s hıza ulaştığında motorun %100 kullanımına ulaşıyorsunuz demektir.

Beynin %100 kullanımıda bunun gibidir. Vücudumuzun çeşitli hayati ve sıradan isteklerini istem dışı veya isteğe bağlı yerine getirmekle beynin kullanım limitini sürekli %100 seviyesinde tutuyoruz demek değildir. Uyuduğumuzda bu seviye daha aşağılara düşer. Fakat beyin, vücudumuzun hayati isteklerine istem dışı olarak cevap vermeye devam eder. Tıpkı kalbimiz yada sindirim sistemimiz gibi.

Buna başka basit bir örnekte egzersizdir. Ağırlık çalışmaya yeni başlayan birisi henüz kol kaslarının düşük bir limitini kullanıyordur. Seviyeyi arttırıcı çalışmalar yaptıkça, 30kg olan limiti 50-60 kg yukarı çıkar. Kol aynı kol, kas aynı kas... Neden seviye arttırımı oldu ve çalıştıkça hergün seviye daha yukarılara çıkıyor?

Beynin kullanım seviyesi kişiden kişiye göre değişiklik gösterir. Bu yüzden bası kişilerin ezberi daha kuvvetlidir. Bu yüzden bazı kimseler, geçmişi daha net hatırlar yada fotoğraf hafıza denilen yeteneğe sahiptirler.

Beyin, yapay zekaya yani sınırsız öğrenebilen bir sisteme sahiptir. Beynin çeşitli bölgelerini daha verimli kullanabilen insanlar, diğerlerinden daha başarılı oluyor. Bu bile herkesin beynini %100 seviyede kullanmadığını kanıtlar.

Beynin loblar ve sağ- sol küreler olmak üzere ayrılmış bölgeleri, sanat, mantık, hayal, sayısal, sözel gibi çeşitli farklı alanlara hükmeder. Bunlardan biri üzerine yoğunlaşan kişilerin diğerlerine göre bu alanlarda daha başarılı olmaları, diğer insanların beynin bu kabiliyetlerinden eşit yararlanmadığını gösterirki; buradan da %100 seviyenin kullanılmadığı fikrini görürüz.

• Bu filme kötü demeyenleri dövüyorlar heralde...tamam kötü olabilir de bu yorum nedir yahu;
    "Komik ve eğlenceli bir film, aksiyonu da iyi ama film çok kötü"...
  • Film leşmiş açıuk ve net diyorlar heryerde olumsuz yorumlar var gitmiyorum bende
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.