Şimdi Ara

Lucky Strike Click (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
5.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sigaranın hangisi güzel ki, tadıda kokusuda pisliktir,Zaten onun bukadar kötü olması psikolojik bağımlılıgınızın bır numaralı tuzagdıır,Tadı kötü olan sıgaranızı ılk ıctıgınızde''zaten kötübir tadı var ben buna baglanmam,istedıgımde bırakırım ''diyerek o üstün tuzaga dusuyosunuz. Nikotınbagımlıılıgı % 5 tir ve gerıye kalan %95 lık olay sızın psıkolojık bagımlılıgınızdır.

Sigara ıcmeyen ınsanları dusunun sımdı, Sizce onlar nasıl mutlu olabılıyorlar,güzel bır fılm ızlerken,kopmalık bir muzık dınlerken veya üzüldüklerinde nasıl sıgara olmadan katlanabılıyorlar.Sıgarasız bır hayat sızce yasanamaz degılmı. sigara ıcmeyenlerde sızın gozunuzde boş saman gıbı ınsanlar çünkü onların ödülleri yok degıl mı. İşte bu sıze boyle gelıyor cunku sız tuzagın ıcındesınız psıkolojık olarak herseyınızı sıgaraya baglamıssınız tabı bu sızın yaptıgını zhata degıl,o sıgara fırmalarının yaptıgı mılyar dolarlık reklamlarla sizlere bunları ogretmesı. Sigarayı bırakmak okadarkolaykı aslında, kendı kendınıze engel oluyosunuz.Nıkotın bagımlııgındna kurtulmak cok kısa surer ve acısızdır ama psıkolojk olarak kendınızı aşmanız onemlıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2112

lucky ilk çıktığında içtim 2 hafta falan ama yok hocam cık. mis gibi winston light ım var benim. mentollü çekerse canım marlboro mentol alıyorum mis. click falan bozar bizi :p

Aferin evladım.Daha bu yaşta sigaraya başlamışsın.Annenin babanın verdiği paralarla sigara içiyorsun.Yazık değil mi?Baban sen sigara içesin diye mi o kadar para kazanıyor?Annen de öyle.Ayıp ayıp...
  • Ben bi paket lucky kırmızı denedim ama bana yavan geldi. clickinde pek far edeceğini sanmıyorum hem sürekli mentollü adamı bayar. Winston Blue 4eva.
  • marlbora blue ice varken ne kent switch içilir , nede lucky click.Marlbora blue'yu deneyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Mentollü sigara mı olurmuşHer türlü Marlboro Light giderim

Hocam nerde buluyorsun Marlboro light ı? Marlboro Kırmızı ile yola devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAwesome

tamamen saçma sapan bi sigara bence ztn luckynin tr versiyonu berbat anlamadım neden böyle oldugu bide kendi özel tarifinde %60 tütün türk tütünü olarak okumuştum yanında bile geçmiyo avrupa yapımının

Aynen öyle fakat amerikan yapımı avrupa değil ayrıca filtresiz olmasıyla ünlüdür
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Deneyen var mı beyler ? Çok beğendim..

Ben de çok beğendim. 3-4 nefes çekiyorum sonra click.

Ben bazen yakmadan 'click'

yoksa siz hala click

• akciğerlerimiz havayı emen süngerler gibidir sıgara içtikçe duman akciğerlerimizde birikerek kansere yol açar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıpçak+kk -- 20 Kasım 2012; 23:43:40 >
  • lanet olsun mentollü sigaraya aga onda içtiğinizden ne anlıyonuz anlamıyorum ya sigara değil ki o?
  • Duz beyaz zippom + parlianentim forever

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 aydır falan kullanıyorum. Şu anan kadar anjin, farenjit,nefes darlığı gibi sorunlardan kurtuldum. Birde sigara sağlığa zararlı derler
  • ilk içtiğim sigaralardan baya içmiştim sonra parliamente başladım ondan sonra da başka sigara içemez oldum
  • sigara kullanmıyorum mutluyum
  • bence diğer mentollü sigaralara göre iğrenç bir aroma bırakıyor ağızda mentollü denince blue ice üzerine tanımam
  • kent switch naylonumsu bir tad bırakıyor.marlboro blue ice çok mentollü, içiniz yanıyor.ama hastasıyım fakat 9 tl fiyatıyla beni kendinden soğutuyor her zaman alamıyorum.lucky strike click işte tam burada yardıma koşuyor.tok bir içimi var, mentolü de kararında. 7.5 tl lik fiyatıyla cebimi de rahatlattı
  • Kaç lira?
  • İcerken rahatlatiyor ama duzenli icilebilecek bir Sigara degil. Gunde 2-3ten sonra sıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de Blue Ice,Kıbrıs'ta mecbur Lucky Click.İşin güzel yanı,Kıbrıs free shoptan alıyorum,beyaz filtreli.Sarı filtreli olan hoşuma gitmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.