Şimdi Ara

Luciko Private Server (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
279
Cevap
0
Favori
7.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ßence güzel bi server olmuş. buda ßenden bi ss.

Luciko Private Server

https://store.donanimhaber.com/f8/7e/cc/f87ecca30f74f9e974e8fed8a31903f6.jpg
  • üyelikte sorun vaar..
    arkadaşlar alamıyor yeni id
  • abstract artislie göre bşi yok aynı clandayız senle fark ettiysen bu arada str 15 bi işe yaramıo kullanmana gerek yok humanların okçularından da nefret ediyorum alayı gm nerdeyse ölmüyolar
  • hagunk sword +1 hangi bossdan düşer
  • mitands sen bızım clandasın ben only:solo
  • quote:

Orjinalden alıntı: CharArıyorum

İyİ Gunler Ben Buse Bana En Bastan Anlatırmısnız Ne Yapagım BEnde Sadece Normal Ko War

P
    L
    S

H
    E
    L
    P
    M
    E

busecan bak şmdiwww.luciko.com a giriyosun orda birazcık altta client and patches var oraya tıklıyosun ve full clienti i indiriyosun yüklüosun full clienti ve yine buwww.luciko.com dan giriyosun client and patches a ordan sd+tota patchi ve heraklese bu patchsiz grilmez diyo bu 2 patchi indiriyosun sonra bu patchleri kurduğun full client klasörünün içine kopyalıyosun veeehttp://hizliko.game-host.org/kopanel/index.php?act=registration bu adresten üyelik alıyosun sonra da bi güzel oyuna grip oynuyosun

• quote:

Orjinalden alıntı: midnattsol

abstract artislie göre bşi yok aynı clandayız senle fark ettiysen bu arada str 15 bi işe yaramıo kullanmana gerek yok humanların okçularından da nefret ediyorum alayı gm nerdeyse ölmüyolar
    alayımız gm fln diil tam tersine sizde daha güçlüleri var keşke orc açsaydım diorum moradona gidiorm 15 kişi varsa moradonda 12 si orc 3 ü insan olo yaf

• severa neden kapadılar
  • server kapalımı????? bu arada ben only:solo :D
  • ya servera kapadılar mı????????????????
  • quote:

alayımız gm fln diil tam tersine sizde daha güçlüleri var keşke orc açsaydım diorum moradona gidiorm 15 kişi varsa moradonda 12 si orc 3 ü insan olo yaf

yoo gayet te siz ölmüyosunuz orc ol da gör evet orclar çoğunlukta belki ama czye takılan orc yok varsa da ezik bence iş yapamıyorlar bizim clanın archerları hariç örneğin only:solo ve onlysolo, shadowslayer, mephisto ve warriorlardan darkwarrior, abstract, ben hariç pek işe yarayan orc yok

quote:

mitands sen bızım clandasın ben only:solo

kardeşim sen de mi bu formdaydın ne güzel umarım elf belt +10 işine yarıyodur

quote:

hagunk sword +1 hangi bossdan düşer

talostan düşer hanguk sword +1 eslantta golemlerin orda bulunur tk görünümlüdür

bu arada merak ediyorum warrior arkadaşlarımızın attackları kaç acaba benmki 4457, ya siznkiler??

• cevap weren yoqmıu yafff
  • sen girebılıomusn server kapalı :(
  • var
  • Ben sabahtan beri giremiorun Acaba 70 den mi başlıo cokk merak ediorum ya açılsa be hemen gircem
  • yafs üyelik alınmıo ki buna fazladan üyeliiniz varsa verinde oynayalım...!!!
  • Oyuna giriomu Girmio Nası üyelik alcan ben aldım
  • nasıl aldın söle bende alam?
  • Ama Sende açıkmı Oyun?*** bende Açık Deil Oyun Hata Verio 10061 sende veriomu ??
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.