Şimdi Ara

Luciko Private Server (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
0
Favori
7.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • site sorunlu sanırım açılmıo :S oynayamıcam mı yha ben daha yüklemedim suanda inio %60 oldu ..
  • bakıcaz tiki servera benziyo
  • hic cvp wermıon yokedci ya ınşalllah res atmısındır
  • beyco kac lvlsin
  • beyler üyelik alamaıom yanlış şifre diyo oyuna girdiğimde fazladan şifreşi olan varmı veya naşıl üyelik alcaz ya verdiğiniz linki deniom üyelik alıonuo oynda yalış diyo ya
  • gm hic online olmuon ya savasmı war suan neden kapadın
  • bu arada lwl 90
  • attack kac beyco
  • ya server kapalı open the sever :)
  • 6 k 14 k hp 1500 defanse
  • VaLLa Ben Beceremedım ya kardes ordaysan bır ızah etsen nasıl yapacagımızı cLienti Kurdum pachti indirdim lunchera tıkLıyorum serverLarmı kapaLı acaba ?
  • lucncher a göre bişey yok kardes knightonline.exe den giricen
  • deneme
  • yaa bi clan kurdum herkes sen ıdare edemıom dio :)
  • yenı clan kurdum we 2 ciyiz gelen warsa only:solo ya pm atsın
  • Arkadaşlar neden benimkisi girmio yaaaa server time out 10061 yazıooo yaaa Hatta 5 üyelik açtım boşyere
  • quote:

Orjinalden alıntı: thamos

beyler üyelik alamaıom yanlış şifre diyo oyuna girdiğimde fazladan şifreşi olan varmı veya naşıl üyelik alcaz ya verdiğiniz linki deniom üyelik alıonuo oynda yalış diyo ya

ya evet aynı hatayı bendede veriyor uyeliki siteden alıyorum ama oyuna girdigimde şifre yanlış diyor bunun sebebini bilen birisi varsa lutfen soylesin plss

• Arkadaşlar Bana birisi Server açıldıgında msn den bana açıldı yazısını yazabilirmi

deno_245@hotmail.com dan atabilirseniz sevinirim
  • arkadaşım bu linklerin sağlam olduğundan emimisin
  • Beyler uzun sure gıremedım kusura bakmayın lınklerın saglam olması lazım ve server suan acık uyelık almadada suan sorun yok sanırım...ve beyler sıtede bazen sorun olusabılıyor oda kısa surede duzelıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokedici61 -- 26 Eylül 2006; 19:58:09 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.