Şimdi Ara

Luciko Private Server (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
0
Favori
7.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiçbişey para etmez serverda boss dropları yoğun ve respawn süresi çok fazla

burdan duyurmak istediğim bişey var lütfen npclere atak yapmayın maradonda LAG yapıyor dehşet bi şekilde lütfen biraz duyarlı olun ve bildiğiniz gbi exp arrow kullanmak ban sebebidir czde bnu çok yaşıorum ben bi warrior olarak lütfens aygılı olalım diğer oyunculara karşı
  • tü exp. arrow ban sebebi miş bende varpeki mob lara kullanabilirmiyimhe gitmeyen cs istiyom +10 ve +9 cs gitti bendetk kescemdeniycem artık arrowla zaten assassin e döncem bişi olmaz dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 24 Eylül 2006; 17:40:33 >
  • İyİ Gunler Ben Buse Bana En Bastan Anlatırmısnız Ne Yapagım BEnde Sadece Normal Ko War

P
    L
    S

H
    E
    L
    P
    M
    E
  • Ya ! Bayana Bile Saygınız Yokmu Püffffffffffffffff
  • yaw ewt arada deli lag oluo

bide ben okcuyum ama exp arrow nedir 50 skillimi yoksa alevli ok
  • Üyelik Nerden açılıom YA

• http://hizliko.game-host.org/index.php?act=registration uyelık burdan alınıyor ve ex arrow kullanımdan cıktı artık alamıyorsunuz sanırım...
  • quote:

Beyler PineApple serveri icinde kopanel acmıslar ısteyen bu serverdada oynuyabılır PineApple serverının db sı mpko'nun artemis serverıyla aynı...

beyler peki pine aple serverındada 70 lwl ile 200m paraylamı başlıyoz deneyeniniz varmı??
  • Nasıl indircez bunu?
  • ftp open file eror diye hata veriyor ne yapmam lazım ???
  • server kapalı ??
  • server aksam 10 oldumu kapanıo :(
  • dün gece baya oynamıştım. 10da kapanmamıştı.
  • bu oyuna gelmeyi düşünüyorum ama editli carlar varsa hiç gelmeyeyim deli oluyorum çünkü private serverlarda edit olayı çok saçma
  • Arkadaşlar ben hepsini indir dim böyle adlı ve Knight_Pwnline(1) böyle adlı dosya newpatch geldi Ne yapıcam lütfenn arkadaşlar yardım edin ne yapacaım Yapamıorummmmm
  • Resimle gösterirseniz cok ve cok memun olurum arkadaşlar yapamıorum işte yapamıorumm
  • Server ne zaman Açılcak ya
  • ya beyler bu oyunA GICIKKKKKKK oldum hiç bi şey alamıyorum npcleri acıyorum bom boossssss .... GICIK OLDUM
  • servare res t adarmısn gm ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.