Şimdi Ara

Lucifer (2016–2021) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
19
Favori
38.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, bilenlere sorum olacak. Flash'ta Arrow'da vs göndermeleri anlamaya alışmışım ancak buradaki (varsa) çizgi roman göndermelerini kaçırdığımı düşünüyorum. Eğer önemli ve çoklarsa tavsiye edeceğiniz en azından bölüm incelemesini hakkıyla yapan bir yer var mı?
  • benim için lucifer, mark pellegrino'dur ama bu da iyi.

ayrıca başrol kadın 78 doğumluymuş yuhh.çok daha genç gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

benim için lucifer, mark pellegrino'dur ama bu da iyi.

ayrıca başrol kadın 78 doğumluymuş yuhh.çok daha genç gösteriyor.
    quote:

Orijinalden alinti: bcan402

benim için lucifer, mark pellegrino'dur ama bu da iyi.

ayrica basrol kadin 78 dogumluymus yuhh.çok daha genç gösteriyor.

diziyi izlemeden bende öyle yazmıştım konuya aylar önce, ama mark pellegrino bu role gitmez. oyuncu seçimi çok iyi rol için.
  • Başrol Lucifer rolünü iyi oynuyor. Bu aktörü bulan kimse ona helal olsun. 2. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan adam herşeyiyle rol için doğmuş be. Eğlenceli, bi tahminim var filmin akışına ama bakalım sürpriz yaşarım belki :)
  • İlk bölümü gerçekten eğlenceli ve sürükleyici idi. inşallah hep bu çizgiyi korur

• Güzel başlangıç yaptılar,
  • Çok güzel bir ilk bölümdü. Bayağı güldüm, başlayacaklara tavsiye başlayın komik ve eğlenceli. Zevkle bekliyorum yeni bölümleri.
  • İlk fragman çıktığında umudu kesmiştim. Hatta Lucifer itici gözüküyor demiştim ama cidden dizi çok başarılı gözüküyor şu an.

Lucifer'i oynayan adam cidden iyi oynamış. Dedektif hatun da çok güzel maşallah.

DC'nin CW dizilerinden sonra çölde su oldu bu.
  • 2. bölüm çıkmadımı gençler nerden izleyebilirim henüz çeviren yok galiba
  • Özgür1616 kullanıcısına yanıt
    Bölüm Amerika'da bu gece yayınlanıyor.
  • Ah şu saat farkı unutmuşum hocam
  • 2.bölümü şimdi bitirdim.chloe nin eşi pedro pascal değilmiydi ya ?

• this isn't even in HD Lucifer'i oynayan başkası olsa hiç sarmaz bence bu dizi. Bu Lost'taki Daniel Faraday, bundan önce de Constantine de oynamıştı şimdi de burada, birkaç bölüm de Hannibal'daydı sanki.

1x3
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    başrol de kendisinin olduğu rush diye bir dizi vardı oda güzeldi ama devam ettirmediler oyunculuğu gerçekten iyi hep kendisine yakışan rollerdeydi

edit : bu arada ben Tom Ellis için konuştum

2. bölümde güzeldi küçük kız ve annesinin konuşmaları tatlıydı en sonda işlerin biraz hızlanması sevindirdi 10 bölüm şeytan olduğu ha ortaya çıkacak ha çıkmıcak diye oyalamadılar tabi kızın buna inanması biraz sürer ama hafiften çözdü bir şeyleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 2 Şubat 2016; 17:06:20 >

• dedektifin kızı; ama hd bile deyil anne,
    buraya koptum ya. 1hafta beklemek zor olucak şimdi beyendim diziyi...
  • Üzerine çok fazla yazılacak bir şey yok. İlk bölüm kadar olmasa da güzel bölümdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Uzun zaman sonra ilk kez süre anlamında ne kadar kaldığına bakmadığım bir dizi izliyorum

Başroldeki oyuncu çok doğru bir seçim olmuş. Adam çok sempatik bir kere. Rahatlığı da komik geliyor, bildiğin şeytanım diyor adam tabi inanmayacaklarını bilerek mi söylüyor onu bilemem. Chloe öğrenirse tepkisi ne olur acaba? Ayrıca Lucifer'ın onu etkileyememesinin altında kadının kendisinin de farkında olmadığı bir ruhani varlık olması olabilir mi acaba?

Keşke polisiye olmasaydı, fantastik kategorisinde olabilecek bir diziyi polisiyeye çevirmeleri son zamanlarda her kategoriden diziye uyguladıkları birşey oldu çıktı. Bu biraz can sıkıcı.

night-omnipotent olan bir karakter için -her kim olursa olsn- birini istediği gibi etkilemek çocuk oyuncağı gibi olmalı.Bana da çok değişik geldi , ilerleyen bölümlerde bu konu hakkında bir şeyler çıkar bence

• Başrolde olan kadın çok güzel değil mi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Uzun zaman sonra ilk kez süre anlamında ne kadar kaldığına bakmadığım bir dizi izliyorum

Başroldeki oyuncu çok doğru bir seçim olmuş. Adam çok sempatik bir kere. Rahatlığı da komik geliyor, bildiğin şeytanım diyor adam tabi inanmayacaklarını bilerek mi söylüyor onu bilemem. Chloe öğrenirse tepkisi ne olur acaba? Ayrıca Lucifer'ın onu etkileyememesinin altında kadının kendisinin de farkında olmadığı bir ruhani varlık olması olabilir mi acaba?

Keşke polisiye olmasaydı, fantastik kategorisinde olabilecek bir diziyi polisiyeye çevirmeleri son zamanlarda her kategoriden diziye uyguladıkları birşey oldu çıktı. Bu biraz can sıkıcı.

Yok hocam kadın müslüman o yüzden etki etmiyor

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.