Şimdi Ara

Lucıd ruya nedır?ZARARLI MIDIR? Yapma teknıklerı nelerdhr (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
33
Favori
47.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Ilginç te Lucid rüyadan çok benim dikkatimi şu yolculuk çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateşle Barut
    Ilginç te Lucid rüyadan çok benim dikkatimi şu yolculuk çekti

tehlıkelı dıolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightSLayer

quote:

Orijinalden alıntı: NightSLayer

quote:

Orijinalden alıntı: Skullputra

quote:

Orijinalden alıntı: yılan deveye ne demis

quote:

Orijinalden alıntı: Skullputra

quote:

Demon gelebılır olayı nedır

demon cin gibi ama demonlar daha güçlü ve akıllı

Nasıl mesela atesten mı

türleri işte farklı ateş duman elementlerden falan siren vs...

peki bunlar nasıl geliyor yani gerçek hayatta şükür hiç o tarz bi olay olmadı ama rüyadayken filan mı olur? yani gerçekten dinlerle ilgili bişey mi yoksa bilinçaltımızın yarattığı birşey mi?

ayrıca karabasan ismi sanki biraz korkunç geliyor ama ciddiyim yani kimi beyinle ilgili diyor kimi ise din ile ilgili?

ayrıca bu inception daki totem denilen şeyden var mı sizde? sizce gerekli mi?

biri cevaplasın

girmeyeli uzun zaman oldu hani mitolojik yaratıklar var bazıları gerçek onlar demon dinle diyende var bilinçaltı diyende ama bilinçaltı değil astralda beden vücuttan çıkar yani fiziksel değil normal vücüdumuzdayken cinlerli demonları göremeyiz çünkü onlar fiziki değil astralda ruh olarak çıkıyoruz onlar ruh gibi totem olayını bilmiyorum
    karabasanda bence bilimle ilgili

• quote:

quote:

tehlıkelı dıolar

Yolculuk ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 1 Mart 2011; 19:50:28 >

Don't stop till you get enough...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_
    Astral seyahat esnasında ruh bedenden çıkıyor madem, eğer biri o esnada bizim bedenimizin yerini değiştirirse ne olur

keyıflı olur bence
  • fenaymış dün deniyelim dedim de hatırlamıyorum bişe. 2-3 güne tadarız herhalde.

• Bende de oldu bir kaç kere Hatta biri bu sabah oldu bulutlardaydım sanki sonra rüyada olduğuumu anlayıp baya heyecan yaptım, ordan aşağı atladım ve anında uyandım uyandığımda acayip terlemiştim

Birinde de i-doser trip yapmıştım yaklaşık bi 15dk dinledim kulaklıkla gözlerimide havluyla kapatıp üstümü yorganla örtmüştüm. Uyuyakalmışım çok istediklerimi yapamadım ama yarı rüyadayım yarı gerçek hayattayım gibi bişeydi tam kontrol edemiyordum rüyayı. Sonra uyandım işte 2 saat geçmişti

• Bi Keresınde :D Kendımı Tuvalette Gördüm İşedim :D Islaklık Hıseettm Uyandm .D

Orijinalden alıntı: TheGoodPower

Bi Keresınde :D Kendımı Tuvalette Gördüm İşedim :D Islaklık Hıseettm Uyandm .D

Gzl imza uyumu

Orijinalden alıntı: .Runaway.

quote:

quote:

tehlıkelı dıolar

Yolculuk ?

Ruh bedenden cıkıyo sonucta
  • Gordum hala soktayım saskınım
  • quote:

Gordum hala soktayım saskınım

anlatsana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

quote:

Gordum hala soktayım saskınım

anlatsana :D

Adamlardan kacıodum ruyadayım dedım kacarken duvara tırmanıyım dedım ve uyandım pf ona ragmen gzldı
  • msjım bulunsun gece devam edicem okumaya

• Kmsenin cinsel içerikli rüyası yok herhalde

Orijinalden alıntı: lowrider123

Kmsenin cinsel içerikli rüyası yok herhalde

ergenlıgı asmısız panpa

İnternetteki bütün kurallara uydum odada 2 kişi kalıyorduk arkadaşım yer yatağında yatıyordu yattım ve bütün düşüncelerimi kafamdan sildim o an sanki kafamı yastığa doğru biri çekiyordu o his sonrası hemen uykuya geçtim ve bütün gün istanbulda gezmeyi düşündüm ve istanbulda geziyordum öncelikle bilincimi kontrol ettim vücudumu ben kontrol etmiyordum fakat gözümün gördüğü herşeyi anlıyordum sonra vücudumu da bilincim altına aldım ve gezmeye başladım sanki sabah olmuş ben yüksek kaldırımda geziyorum gibiydi hatta bir an çok inanmıştım buna müzik marketlere girip gitarlara bakıyordum fiyatlarını soruyordum herşey normaldi ve internetteki ne isterseniz yapabilirsiniz kuralını o heyecanla unutmuştum sonradan aklıma geldiğinde bilen bilir yüksek kaldırımda pera müzik market vardır kapısında durdum ve dedim ki bu dükkan benimmiş. Girdim içeriye bir arkadaş var uzun saçlı uzun burunlu o karşıladı beni oo abi nasılsın hayırdır niye geldin demeye başladı o an heyecandan uyanıyordum ve arkadaşımın "Gökcan iyi misin?" dediğini duydum dış ses olarak. Peradaki arkadaş oturttu beni konuştuk falan dedim işler nasıl para kazandırıyor musun bana bakayım falan dedim doğrulamak için. Abi ne olsun işler iyi para kazandırmaya çalışıyoruz dediği an çok heyecanlandım ve korktum gözlerimi açtım. Zaten arkadaşda sürekli "Gökcan kalk korkutuyorsun beni" diyordu. Dedim çabuk anlat ne oldu niye böyle dedin falan. Dediğine göre parmaklarımı çıtlatmaya çalışmışım ve ayak bileklerimi sürekli hareket ettirip "ge ge ge ge" diye tekrarlamışım ve bir gülme bir üzülme sıfatı yapıyormuşum yüzümde. Sonra arkadaşa falan anlattım böyle böyle oldu inanmadı sonra detaya girince inandı falan. Uyandığımda baya küfür etmiştim ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Renkli Sohbet

Vay böyle konu olduğunu bilmiyordum. Daha demin bir konuya yazdığımı burayada yazayım.

İnternetteki bütün kurallara uydum odada 2 kişi kalıyorduk arkadaşım yer yatağında yatıyordu yattım ve bütün düşüncelerimi kafamdan sildim o an sanki kafamı yastığa doğru biri çekiyordu o his sonrası hemen uykuya geçtim ve bütün gün istanbulda gezmeyi düşündüm ve istanbulda geziyordum öncelikle bilincimi kontrol ettim vücudumu ben kontrol etmiyordum fakat gözümün gördüğü herşeyi anlıyordum sonra vücudumu da bilincim altına aldım ve gezmeye başladım sanki sabah olmuş ben yüksek kaldırımda geziyorum gibiydi hatta bir an çok inanmıştım buna müzik marketlere girip gitarlara bakıyordum fiyatlarını soruyordum herşey normaldi ve internetteki ne isterseniz yapabilirsiniz kuralını o heyecanla unutmuştum sonradan aklıma geldiğinde bilen bilir yüksek kaldırımda pera müzik market vardır kapısında durdum ve dedim ki bu dükkan benimmiş. Girdim içeriye bir arkadaş var uzun saçlı uzun burunlu o karşıladı beni oo abi nasılsın hayırdır niye geldin demeye başladı o an heyecandan uyanıyordum ve arkadaşımın "Gökcan iyi misin?" dediğini duydum dış ses olarak. Peradaki arkadaş oturttu beni konuştuk falan dedim işler nasıl para kazandırıyor musun bana bakayım falan dedim doğrulamak için. Abi ne olsun işler iyi para kazandırmaya çalışıyoruz dediği an çok heyecanlandım ve korktum gözlerimi açtım. Zaten arkadaşda sürekli "Gökcan kalk korkutuyorsun beni" diyordu. Dedim çabuk anlat ne oldu niye böyle dedin falan. Dediğine göre parmaklarımı çıtlatmaya çalışmışım ve ayak bileklerimi sürekli hareket ettirip "ge ge ge ge" diye tekrarlamışım ve bir gülme bir üzülme sıfatı yapıyormuşum yüzümde. Sonra arkadaşa falan anlattım böyle böyle oldu inanmadı sonra detaya girince inandı falan. Uyandığımda baya küfür etmiştim ama.

Herseyı ılkı bızde
    Yalnız gzl mıs
    Bizde COOL STORY BRO yok

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.