Şimdi Ara

Lucian proları bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Epey hevesim vardı free diye 1 maç attım. valla hiç de kötü oynadığımı düşünmüyorum. böyle düz vuruştan ziyade skillsetini kullanan adclerle daha rahat ediyorum. haliyle ilgimi de çekti güzel hero. şimdi sorum şudur ki. öncelikle kabiliyet olarak şevk mi yoksa can çalmalı olanı mı giriyoruz. bazıları karabalta youmu hayalet kanasusamış as çizmesi koruyucu melek alıyorlar. bazıları da can biçen ve gerisini bilmediğim build gidiyorlar. aradaki fark nedir.

bu farklılık neden. bide smartcast kullanıyorum q için bi ayar yapmak lazım mı tam nasıl kullanacağız tam anlamadım. yani 2 yıldır ilk defa luci aldığımdan hiç olayla alakam yok. bide bazılarının ultisi çok hızlı böyle şekil şükül ama benimki yavaş gidiyor sanki ama vuruyor yani hasarı güzel. q-e-w fulluyorum gerisi hakkında bi yardımcı olursanız sevinirim.

• %90 şevk al. crit kasarsan skillsetten çok düze odaklanmış olursun youmu karabalta git. adamın önündeki minyona q at adama vursun. Ultin youmu karabalta buildiyle hızlanır.
  • 2 tip build çıkıyolar dediğin gibi karabaltalı youmulu olan build anlaşılacağı üzere tank ağırlıklı bi takıma karşı çıkılan build diğeri ise crit build ön saflarda duracak ağır tanklar yoksa ya da çok zorlamayacaksa seni çıkacağın crit hasar buildidir

Şevk harici gireni daha bu gözler görmedi, diğer can çalmayı çok nadir vayne'e alıyorum ben koridorda zorlanıcamı hissettiğimde daha rahat etmek için ne kadar doğru emin değilim lakin ben öyle yapıyorum ki lucian koridor safhasında dominant bir hero o yüzden şevk tabi ki hertürlü.

Smartcast + menzil göstergesi ile oynamalısın alışıksan, q atışı biraz dikkat istiyor malum minyondan rakibe tutturmak için.Q'yu nasıl kullanacaığını anlamadığın noktasını anlamadım ben de gayet düz bir skill

edit: Q ile ilgili ; Ayna mantığıyla düşürsen rahat edebilrsin yani q'yu atacağın minyonu ayna gibi düşün ve tutturmak istediğin rakibi de senin aynadaki görüntün gibi düşün doğru açıyı bulduğunda yapıştır doğru açı nedir sen ayna ve görüntün düz bir çizgi üzerinde olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzWall -- 13 Eylül 2016; 15:39:38 >

• Youumu karabalta olan buildle ultisi daha çok vuruyor. Canbicenli build anlık hasar için. Karşıya göre karar verirsin. Kumandanin kan hırsızı pek görmedim genelde savaş şevki giriliyor. Q yu direk adama atmak için yaklaşmak yerine adamın yanındaki minyondan sektirerek vurman daha iyi olur hasar azaltmiyor merak etme. Benim bildiklerim bu kadar pek oynamasamda bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi qyu biraz daha oynayarak öğrenirim tam çözemedim de bana oynanış lazım biraz da. mesela wyi nasıl kullanıcaz. izlediğim kadarıyla w atıyor adam. sonra e ile üstüne gidip basic atıp q atıyor. hero zaten çok zor değil ve koridorda baskı kurabilecek bi çar. ulti atarken yön falan değiştiriyorlar onu nasıl yapıyoruz. çizme olarak bazıları ionia çizmesi de alıyor o neden. bana 2 ayrı buildinde de tam listesini yazar mısınız. hangi sırayla alınacağına dair.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

şimdi qyu biraz daha oynayarak öğrenirim tam çözemedim de bana oynanış lazım biraz da. mesela wyi nasıl kullanıcaz. izlediğim kadarıyla w atıyor adam. sonra e ile üstüne gidip basic atıp q atıyor. hero zaten çok zor değil ve koridorda baskı kurabilecek bi çar. ulti atarken yön falan değiştiriyorlar onu nasıl yapıyoruz. çizme olarak bazıları ionia çizmesi de alıyor o neden. bana 2 ayrı buildinde de tam listesini yazar mısınız. hangi sırayla alınacağına dair.

Sırayla anlatayım bu arada luci taşıma konusunda biraz geri yani aşırı kasarsan late bırakmaman lazım yoksa düşer oyundan

1) w işaretledigi adama sıkarsan speed kazanıyosun mantığı bu

2) ulti atarken e ni aktif kullanabilirsin yön değiştirme ilk defa duydum. Bu arada baktın ult mermiler dağa taşa ne bileyim tanka falan gidiyor hemen ultini kapat sıkmaya başla

3)ionia cizmenin mantigi cdr. %35 gibi kombo yaptığında e sıfırlanıyor o yüzden alıyorlar ama şimdi youmu+karabaltadan sonra cdr % 30 35 oluyor o yüzden getek yok. Eskiden daha efsaneydi ama şimdi düştü

Combo;

E-aa-q-aa-w-aa e sıfırlanıyor

Build;

Youmu+karabalta+ad bot bundan sonra takıl kafana göre kite icin falan biseler al veya daha cok vurmak istiyosun ad biseler al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• probuilds 'e bak orda buildler var sadece buildlere bakma hangi takıma hangi buildi yapmışlar hangi skillere hangi sırayla vermişler görebilrsin.
    2.si w dmg vurmaz yani vurur da çok çok az, yetenek gücünden alır dmg'ini, w'nun özelliği w attığın hedeflere vuruş yaptığında hareket hızı kazanırsın. w'yu 2 amaçla atarsın 1.si pasifini tetiklemek için yani çift vuruş yapmak için 2.si hedefe vurup hareket hızı kazanmak için yani lucianda önemli ve temel nokta skilleri gerekmedikçe art arda atmayacaksın 1 vuruş 1 skill 1 vuruş 1 skill böyle max hasarı çıkarırsın bir de her çift vuruş e'nin bekleme süresini düşürür

çizme olayına gelecek olursak lucian çok fazla saldırı hızı istemeyen bir champ pasifinden ötürü, o yüzden skillerinin beklemesi süresini azaltmak lucian bir nevi saldırı hızı kazandırıyor aslında skilleri ne kadar çabuk gelirse o kadar çok çift vuruş , Q hasarı ve e mobilitysi kazanırsın o yüzden iona çizmesi mantıklı olabiliyor, ama yine son zamanlarda hiç iona çizmesi çıkan görmedim hep savaşçı çizmesi çıkıyolar, şampiyonlardaki değişimi detaylı takip eden bir adam değilim o yüzden vakıf değilim konuya çok ama önceden iona çıkarlardı bu doğru
    edit: sebebi buildden kaynaklı sanırım, yeterince cd alıyosun buildden ve saldırı hızı itemi çıkmadığın için botu savaşçı almak daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzWall -- 13 Eylül 2016; 17:23:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Sivir ne durumda?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karabalta olayını çözdüm gerisi oyunculuğa kalmış artık. 3 maçtır fena oynamıyorum. sadece q konusunu oturtamadım. o da olur artık zamanla. çok aman aman yetenek gerektiren bir hero değilmiş. oynarız artık bi şekilde.1 hafta free zaten bu hafta sonu ip etkinlğinde kasıp kalıcı yaparız. komboyu da çözdüm sayılır. gayet güzel hero bilgiler için herkese teşekkürler.
  • Ben youmu-kara balta buildine pek alışamadım hocam, lucianın olayı bana kalırsa burst damage bu yeni buildle beraber çok hantal kalıyo gibi geliyo bana açıkçası. 2 buildi de dene, kararını öyle verirsin ama yine de duruma göre çıkman gerekli mesela ben baktım işler kötü gidiyor koridor safhası biraz sıkıntılı direk youmu-kara baltaya gidiyorum ama tam tersi bir durumda erken oyunda kasmışsam haritada terör estirmek adına kritik builde yöneliyorum.
  • Youmuu karabalta buildi ile ultin daha çok vurur.Tanklara bile 2.5-3k vurursun, adc ye atarsan ultin bitene kadar adc ölmüş olur. En stabil build o dur. Youmuu karabalta yapacaksan 18/12 şevk ile girersen daha yararlı olur. Anlık hasar için canbiçen buildi ile giriyorum. Bunda da 12/18 kabiliyet yıldırım giriyorum. Ve bununla e+pasif+q ile karşı adc ye bildiğimiz tek atıyorsun. Bu buildle sanki adc değilde assas oynuyorum gibi hissediyorum. Bu sezon 200den çok luci oyunum var. Toplam 1.5k dan fazla oyunum vardır. Ve şu ana kadar en iyi build sezon4 te oynanan cd build ve bu sezon oynanan korean buildi.

Daha ilginç build istiyorsan midde ap lucian oyna. Rylai+ulti kombosu harika oluyor. W su yarı can alıyor. Biraz uçuk ama normal oyun için baya zevkli

• şu %30 canbiçenli buildi yazsanıza bi item olarak. hangi sırayla ne alınacağı falan.
  • quote:

şu %30 canbiçenli buildi yazsanıza bi item olarak. hangi sırayla ne alınacağı falan.

Ben bu sıralar youmuu karabalta oynamanı tavsiye ederim. Ama sen bilin yine de. Benim kendime ait buildim var ona göre kasıyorum. Öncelikle 12/18 giriyorum.
    Canbiçen-Statik-Ebedi-Ölümün Dansı-Donmuş balyoz-Ionia çizmesi

Tabii karşıya göre kasman daha mantıklı ama genel olarak ben böyle kasıyordum. Uzun zamandır canbiçen li luci oynamadım. Donmuş balyoz da değişti şuan bu build iş yapar mı bilmiyorum. Ama denemek istersen iş yapan bir builddi. Guvenemiyorsan kanasusamis ve sonfisilti vs. İle değiştirebilirsin.

• thunderlords luciana tam oturuyor.En kolay patlatabilen herolardan biri. e q aa koridorda zaten dürtmek için kullandığın combo.
  • burada yanlış bilgiler var en baştan açıklayayım.Önce build:
    Çoğu zaman karabalta-youmu build git sonrasında crit item ve can çalma diye devam edersin.Bu buildin özelliği oyun başlarında çok fazla zırh delme kazandığın için mid game de daha güçlü oluyorsun ve krit builde göre daha fazla burst oluyor.Ayrıca bu build tanky takımlara karşı değil kırılgan takımlara karşı iyidir,zırh delme kırılgan rakipleri tanklardan daha fazla incitir her zaman.Zede,talona boşu boşuna zırh delme almıyoruz.mesela karşıda top+jungle+support leş gibi tank ise o zaman krit build gidersin çünkü youmu-karabalta zırh delse bile kalan base hasarın eritmeye yetmeyecek tankları,o yönden krit buildi çok tank olan takımlara karşı yapman daha iyi çünkü canbiçen+krit itemi veya ebedi+krit iteminden ziyade(krit buildde ilk 2 item bunları çıkarsın) youmu+karabalta çok daha güçlü bir powerspike veriyor,birbirleri ile sinerjileri çok iyi.Kabiliyet olarak çoook nadiren kumandanın kan hırsı alırım,çünkü savaş şevkini pasifin sağolsun kolayca dolduruyorsun oyun başı tradelerde çok üstünlük sağlıyor.Kan hırsını koridorda kazanamayacağıma emin isem,farma odaklı oynayacak isem koridorda tutunmak amaçlı alırım.
    Ayakkabıyı saldırı hızı al,ioniadan gelecek yüzde 10 cdr a karşı savaş çizmesinden gelen 35 as daha üstün çok daha kolay kite yapabilmeni sağlıyor.
    Yine kite yaparken w tutturmaya bak hareket hızı kazandırıyor w çarpan kişi hasar alırsa.U atmadan önce w atarsan adamlara ulti ile daha kolay takip eder yada daha kolay kaçarsın.
    Lucian koridorda en güçlü adc lerden biri 3 kill geride olsa bile trade kaybetmez genelde,çoğunlukla yanındaki supportunda önemi var.6 lvl olunca kill almak için ultini kullanmaktan çekinme saldırıyı başlatmak içinde kullanabilirsin.6 lvl de bile rakibin yüzde 60 canını götürüyor bütün hasarı.En kötü ihtimalle karşı botu base atmak zorunda bırakırsın bu da 6 lvl de ilk kule demek genelde.
    Başka sorun olursa sorabilirsin temelleri bunlar yani lucian en sevdiğim ve en iyi kda mın olduğu adc.

• quote:

Orijinalden alıntı: StrongWind

Youumu karabalta olan buildle ultisi daha çok vuruyor. Canbicenli build anlık hasar için. Karşıya göre karar verirsin. Kumandanin kan hırsızı pek görmedim genelde savaş şevki giriliyor. Q yu direk adama atmak için yaklaşmak yerine adamın yanındaki minyondan sektirerek vurman daha iyi olur hasar azaltmiyor merak etme. Benim bildiklerim bu kadar pek oynamasamda bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım.

Q menzil nerfünden sonra cast range i ile q nun gittiği yer arasında pek bi fark kalmadı ya. Bir çok yerde adama direk atabiliyorsun.

Konuya gelince lucian fazla hakim olmasan da iyi oynayabileceğin bir şampiyon, ama cidden hakimsen heronun yapabileceklerini tam olarak kestirebilirsen daha da öne çıkıp cidden hakkını verebilirsin. Youmu buildi yaparsan 6 iteme ulaştığında youmuyu sat. Erken oyunda rakibin üstüne oynayıp güzel hasarlar verebilirsin youmu buildiyle.

Bazılarının ultisinin daha hızlı vurması seviyeyle alakalı ultiyi geliştirdikce mermi sayısı artıyor. W attığın rakiplere sen veya takım arkadaşlarından biri hasar verirse hareket hızı kazanıyorsun. Normalde tradelerde pasifi tetiklemek için kullanırsın ama ultinin hepsini tutturmak için önce w atıp sonra ulti atabilirsin, hareket hızın artınca ultini isabet ettirmen daha rahat olur. Veya bir yerden ulti atarak hızlıca uzaklaşmak için w ulti yapabilirsin. Ulti açıkken e de atabiliyorsun bu arada biliyorsundur bunu.

E sinin cooldownı pasifin 2. Vuruşunu attıkça azalıyo, bunu da biliyosundur. Son seviyelerde tüm skilleri sıralayıp e ni üst üste kullanabilirsin.

Son olarak doublelift den ek bi mekanik, bu çok fark eder mi bilmiyorum ama 1v1 lerde e ni pasifi tetiklemek için kullanırken, maksimum range e degil de cok kısa bi menzile atilirsan hasari daha hizli atmis olursun.

Sana tavsiyem youmu lu build, canbiçenli buildi yaparsan da araya as botu sıkıştırarak canbiçenden sonra ebedi al, 2. Eşya zeal itemi çıkınca o aşamadaki gücünü düşürüyorsun.

Tavsiyelerim bu kadar atladığım nokta olabilir başka sorun falan varsa sorabilirsin.

• Herkes deli gibi lucian oynuyor.
    Yeni vayne olacak heralde.
  • syberr2112 S kullanıcısına yanıt
    Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    lane ve mekanik kısmını anladım gibi pratikle hallederim gerisini. ama şimdi tamam youmu karabaltadan şaşmayın diyorsunuz da ben olaya biraz daha uzağım. ilk item youmu 2. item karabalta alıcam bide as veren çizme. kalan 3 slotu nasıl doldurucaz. statik-hayalet gibi as ve crit kazandıran saldırı hızı itemlerinden birini alıcam. muhtemelen de hep hayalet dansçı 4. item olarak. 5.iteme de can çalma için de kanasusamış aldıktan sonra son item koruyucu melek mi alayım. defansif item olunca her zaman daha rahat oluyorum. qss-malmorit de olabilir. en başta sıralama konusunda da bilgim yok. rakibe göre birşeyler çıkıcaz orası kesin. youmu karabalta alınca artık canbiçen ebedi v.s almıyoruz. şimdi bana 6 itemlik 2 farklı build yazmanız lazım. canbiçen ilk item o kadarını biliyorum. direk sırayla şunu şunu al derseniz daha iyi olur. probuildse baktım da orda da final buildleri yok karabalta youmu alınmış sonrasına kalmadan oyun bitmiş zaten. biri daha çok anlık hasarlı canbiçenli crit build diğeri de ağır zırh delmeli sürekli hasar ve ulti hasarı gibi birşey yapıyoruz herhalde hala tam çözemedim.

• quote:

lane ve mekanik kısmını anladım gibi pratikle hallederim gerisini. ama şimdi tamam youmu karabaltadan şaşmayın diyorsunuz da ben olaya biraz daha uzağım. ilk item youmu 2. item karabalta alıcam bide as veren çizme. kalan 3 slotu nasıl doldurucaz. statik-hayalet gibi as ve crit kazandıran saldırı hızı itemlerinden birini alıcam. muhtemelen de hep hayalet dansçı 4. item olarak. 5.iteme de can çalma için de kanasusamış aldıktan sonra son item koruyucu melek mi alayım. defansif item olunca her zaman daha rahat oluyorum. qss-malmorit de olabilir. en başta sıralama konusunda da bilgim yok. rakibe göre birşeyler çıkıcaz orası kesin. youmu karabalta alınca artık canbiçen ebedi v.s almıyoruz. şimdi bana 6 itemlik 2 farklı build yazmanız lazım. canbiçen ilk item o kadarını biliyorum. direk sırayla şunu şunu al derseniz daha iyi olur. probuildse baktım da orda da final buildleri yok karabalta youmu alınmış sonrasına kalmadan oyun bitmiş zaten. biri daha çok anlık hasarlı canbiçenli crit build diğeri de ağır zırh delmeli sürekli hasar ve ulti hasarı gibi birşey yapıyoruz herhalde hala tam çözemedim.

Youmuu buildi tank takımlara karşı bile etkili sayılır. Çünkü youmu'nun flat armor pen i tankları etkilemese de kara baltanın %li armor reductionı etkiliyor ve bu buildi tank eritmede iyi iyi yapıyor. Tabi diğer build oyun sonunda çok zırhı olan rakiplere karşı daha etkili.

Şimdi iki buildi buraya yazayım.
    1. As çizme(bunu almanın zamanı yok, youmuuyu bitirdikten sonra falan alırsın), Youmu(önce armor pen vereni al), kara balta(önce phage al), coşku itemi, ebedi, kanasusamış. Bu eşyaları tamamladıktan sonra rakipte çok armor varsa youmuyu satıp son fısıltı alabilirsin veya (karşıda malphite falan varsa, hayatta kalmakta zorlanıyorsan) ihtiyaca göre koruyucu melek alabilirsin. Tabi en iyi senaryonun buildi bu, atıyorum karşıda güçlü bir leblanc varsa kesin mr a ihtiyacın olacak. Veya ww gibi rakiplere karşı qss e ihtiyacın olabilir. O tip durumlarda buildi kendine göre dizayn edersin.

2. As çizme, canbiçen, ebedi, coşku itemi, kanasusamış, son fısıltı itemi. Tabi bu da en iyi senaryonun. Acil başka bir item çıkman gerekirse 2. Ya da 3. Item olarak alabilirsin. Karşıda zırh yoksa son fisilti itemi falan almazsın işe yaramıyo zaten, ya da çok zırh varsa daha erken alırsın falan oraları biliyorsundur. Ama bir çok durumda en iyi build budur.

Adc oynayan biriysen zaten buildde ek durumlarda ne yapacağını bilirsin, istediğin için kemik buildleri bu şekilde yazdım. Gl hf

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Yok hocam valla ne zaman adc oynasam millete soruyorum ne alayim diye. Zaten adc picklemem rankta falan. Normalde oyle takilmak icin 2-3 adc ogreniyorum. Baktim kolay hero ondan bakayim biraz dedim bide kod adi kostumu de cok hosuma gitti. Dediklerinize dikkat edicem. Bide su yildirimli can bicenli buildi denemek istiyorum. Hatirlarsaniz yildirim ilk ciktiginda luciana cok iyi gidiyordu.

• Kara balta buildinde çok fena mana sorunu yaşıyo haberin olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.