1. önce youmu bitir sonra karabaltaya giderken arada as ayakkabısını bitirebilirsin.Karabalta+youmudan sonra crit item hangisi uygun gelirse genelde hayalet yada bombardıman alıyorum,sonra can çalma ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan kanasusamış,ben bazen karşısı hala tank geliyorsa baya mesela singed,volibear felan var ise hem rahat kitelemek hemde hasarım artsın diye mahvomuş alıyorum dolayısı ile ayakkabıyıda ionia alıyorum saldırı hızı mahvolmuştan geldiği için,son item olarak genelde cıva yıtağan alırım,yada malmortius bazen ebedi,nadiren koruyucu alırım. 2.İLLA krit build gidicem diyorsan canbiçen-krit item-ayakkabı-ebedi yada can çalma-ebedi yada cançalma-son item olarak zırh delme ihtiyacın varsa dominik/fani hatırası yoksa kafana göre qss/ga felan takılabilirsin. İki buildi de oynadığında full item iken neredeyse aynı hasarı verdiğini farkedeceksin ama karabalta-youmu ile dk 20 civarı çok daha güçlü olduğunu anlarsın.Bu yüzden öyle gidiyorlar zaten,hasardan fedakarlık etmeden daha erken güçleniyorsun,ki karabalta+youmu nun getirdiği mobiliteyi çoğu kişi unutur bu da çok önemli sonuçta 500 menzili var lucian ın. Kabiliyet olarak sakın thunderlord alma,hatta 1 oyun gir dene ne kadar boktan olduğunu farkedersin koridorda oo iyiymiş bu diyebilirsin ama lucian savaş şevkini 1 kombonun sonunda fulluyor.aa+q(2 stack veriyor skill)+pasifli aa+e=pasifli aa ve savaş şevkini fulledin 2 sn de ki sana her vuruşuna şu an 30-70 arası hasar ekliyor :D.Genelde komboyu elimden geldiğince e ile başlatmam onu skill dodgelemek için saklarım yada pozisyon değiştirmek için,adamı yakalamam gerekiyorsa peşinden e atarım.Dediğim gibi kabiliyette savaş şevkinden şaşma daha da önemlisi thunderlord tflerde useless hiçbir işe yaramayacak ama savaş şevki 18. lvl de 70 ad veren bir item bitirmişsin gibi hasar ekleyecek sana. Tekrar söylüyorum 2 buildide denediğinde karabalta-youmu olanın daha iyi olduğunu anlarsın sadece verdiği mobilite bile yeter bunların.Ayrıca mana sıkıntısı da çekmezsin akılsızca skill spamlemezsen.
quote:
Orijinalden alıntı: calibrane
Yok hocam valla ne zaman adc oynasam millete soruyorum ne alayim diye. Zaten adc picklemem rankta falan. Normalde oyle takilmak icin 2-3 adc ogreniyorum. Baktim kolay hero ondan bakayim biraz dedim bide kod adi kostumu de cok hosuma gitti. Dediklerinize dikkat edicem. Bide su yildirimli can bicenli buildi denemek istiyorum. Hatirlarsaniz yildirim ilk ciktiginda luciana cok iyi gidiyordu.
Zaten lucian genelde adc main olmayanların adc kalınca aldığı adc dir. Yıldırımı denemek için alabilirsin. Hatta oyunun başlarında daha iyi bile olabilir ama genel olarak iyi değil. Fervordan pek şaşma, kan hırsını normalde çok severim, lanede tradeleri kazanamayacağın rakiplere karşı alarak sustainle avantaj sağlayabilirsin, ama o da lucianla pek uyumlu değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Affection and Hatred
kullanıcısına yanıt
yok hocam biraz oynuyorum falan sandım da az önce bi kogmaw lulu botu geldi. yani olmayınca olmuyor. 5 itemle dolaşıyorum ama hala istediğim seviyede değil. adc main olmadığından olayla pek alakam yok. yani 5. oyunum oldu bu hala tam oturmadı.q vurmuyor sanki araya aa sıkıştıramıyorum. eyi güzel kullanamıyorum. velhasıl luciyi beceremiyorum pek. zamanla düzelir belki ama ilk 5 oyun pek istediğim seviyede olmadı. lane aşaması falan idare ediyorum da iş böyle adamların üstüne gidip kovalamaya gelince tuşlar birbirine giriyor. e atıp aa sonra q atıcam. e atınca adam kaçmaya başlıyor yakalayamıyorum. arada q atayım falan derken milletin eli de armut toplamıyor tabi pat pat vuruyolar kafama. bakalım açıcam bu çarı ama hakkaten adc main olmak başka birşey. elim alışkın değil pek beceremedim gibi. arada ashe falan oynuyordum o daha rahattı. en azından yapacaklarım sınırlıydı yani çok basit oynayarak faydasını görüyordum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme