Şimdi Ara

Lübnan'lılar Türkiye'ye Doğru Yola Çıktı... BOPun TR'yi Yok Etme Aşaması? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tepenize bombalar yağıp ailenizin pişmiş et kokusu burnunuza gelince o zaman yok edilme ne anlıycaksınız.

• Alın abi onları da alalım

Çin Hindistan savaşı olursa oradan da bir 2 milyar mülteci alalım

Amaç Türk'ü yok etmek mi?

Beni devlet göndersin Orta Asya Türk ülkelerinin birine ben giderim şahsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lübnan bir zamanlar güzel bir ülke iken filistinli göçü ile iç savaş yaşayıp mahvoldu.

chp'li ibb ise ülkenin gençleri açlıktan intihar ederken, filistinlilere burs vermekle meşgul.

Lübnan'lılar Türkiye'ye Doğru Yola Çıktı... BOPun TR'yi Yok Etme Aşaması?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 3 Ekim 2024; 15:21:51 >
  • Diş güçler 100 yıl önce yaptıklarını tekrarlamak istiyor olabilirler. Bunun için bol miktarda yabancı getirip günü geldiğinde başkaldırıya sebep olabilirler. Umarım aynı hatayı 2 kez yapacak kadar aptal değillerdir. Çünkü bu sadece israilin işine gelir. İsrailin istediği topraklarda şu anda ermenistan, ırak, suriye, iran falan var. Ermenistanla olan ilgili kısmını bizimle savaştırarak almayı denediler olmadı. Sonra kürdistan söylemi ile pkk ile denediler yine olmadı. Şimdi ise thanos gibi "ben de kendim yaparım" deyip geliyorlar. Yalnız onlar thanos ise bizde hulk var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.