Şimdi Ara

Lti olmasan sınav mı olur lan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2017 girişliyim üniversiteye 9k yapmıştım ulan bizim zamanımızda 80 tane matematik 90 fen vardı ne güzel sınavlar seçiciydi şimdi 40 soru ve lti yok fen konusunu açmıyorum bile 40 soru çok az lys için ygs lys sistemi gelmiş geçmiş en iyi sistemdir arkadaşlar keşke geri dönülse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o kadar eğitim uzmanı mal bi siz akıllısınız yaw. hayatını akademiye adamış adamlar bunu düşünemiyor bi sen düşünüyorsun hocam. seçilmiş kişi falan olmalısın başka açıklama göremiyorum bunda.

açın 2019 ayt sınavını kümeler, polinomlar ve çemberin analitiği sorularına bakın. 2019 yks değerlendirme raporunu açıp diğer yıllarla kıyaslayın. adamlar gayet başarılı şekilde eliyorlar. bu yıl da diğer soruları zorlaştırarak mis gibi eleyecekler.
  • Sistemi beğenmediysen girme kardeşim ne diyelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kanka haklısın da durum kötü yaaaa bu sınav sistemi en çok çalışkan öğrenci için dezavantaj

• cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    Girmiyorum zaten kardeşim

• Ykskasanadam Y kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman bırak da bu sorun sınava girenlerin sorunu olsun

• cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    Bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında bir insan değilim kardeşim

o kadar eğitim uzmanı mal bi siz akıllısınız yaw. hayatını akademiye adamış adamlar bunu düşünemiyor bi sen düşünüyorsun hocam. seçilmiş kişi falan olmalısın başka açıklama göremiyorum bunda.

açın 2019 ayt sınavını kümeler, polinomlar ve çemberin analitiği sorularına bakın. 2019 yks değerlendirme raporunu açıp diğer yıllarla kıyaslayın. adamlar gayet başarılı şekilde eliyorlar. bu yıl da diğer soruları zorlaştırarak mis gibi eleyecekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YETER LAN BU DERSLER NE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yks iyi bir sistem değil

2 senelik tyt kımya biyolojı mufredatından 6 soru sormak ayıp.

ayrıca obp olayı çok büyük saçmalık
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Belli eledikleri uzman kardeşim ortalama Bi tıp diş hekimliği yks matematik ortalamaları bile +35 sen neyden bahsediyorsun bizim zamanımızda 50 soruda o neti yapan köşelik oluyordu

bu yazdığınızı okuyunca sizinle tartışmanın faydasız olduğuna karar verdim
  • Bunun hakkında yeterince tartışıldı sonuç belli hala aynı.Yapacak bir şey yok normal bir süreçten geçmiyoruz ki yani ne diyelim hmm lti yok o zaman ben 8 9 aylık emeğimi çöpe atayım seneye gireyim mi diyeceğiz yok.Bizim önümüze sunulan tepsi belli tepsideki yemeklerde belli isteyen oturur karnını doyurur ister ben yemiyorum diyip aç yatar bu kadar basit.Çözümü olmayan konuları sürekli buraya açmanızı (tek sizin özelinizde değil genel bağlamda)gereksiz buluyorum.Elde olan bu yani
    50 mat+geo 70 fen ile 10 k geliyordu yani 170 de 120 ile 10 k ya giriliyordu tıp kazanmak şimdiye göre çok kolaydı bir de yks daha iyi diyenler olmuşs :D
  • 2010da lti kolay sorulmuştu sonuçlar malum deli gibi yığılma oldu, bu sene lti hiç yok

• 2017 girişli olduğunu söyleyen adamın adının "Yks"kasanadam olması?

Zaten şu konuya bi ekonomistler el atmadı gel kardeşim sen de konuş tamam

Allah aşkına 1 soru dediğinle hangi kesimi eleyebileceksin. Sınava 2.5m kişi giriyor. O lti kolay hiçbirşey kalmadı sormasalarda birşey farketmez diyen tayfanın kafası basmıyor. O kolay konular sizi belli bir yere sokuyor geri kalan polinom vs gibi konulardan gelen eleyici sorular sizin için en son aşamada belirleyici oluyor. Şimdi lti olamadan nasıl belli bir yer arasından elenemeyi bekleyeceksiniz çok merak ediyorum.

Kimse YGS/LYS sistemini sorgulamasın. 1 AYT sorusu ile bazı sıralamalarda 20 bin, bazı sıralamalarda 5 bin oynuyor, farkında mısın? Var mıydı LYSde böyle bir şey? Eski sistemde sadece matematiği fulleyerek 30 bine rahat rahat girildiğinden haberin var mı? Şu an öyle bir şey mümkün değil. Üstte adamın dediği gibi bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı düşünmüyoruz en azından. Sınavın dengesi şaştı bu sistemle. Adamların bana durduk yere ortada hiçbir sebep yokken sınavını değiştirmediğini kanıtlarsan, LTİ müfredatındaki konuların neden kaldırıldığını mantıklı bir şekilde açıklarsan bende buraya cevap yazmayı bırakırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksoldier -- 9 Nisan 2020; 12:24:20 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.