Şimdi Ara

LTİ başlangıç için Apotemi fasikülleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LTİ ilk kez çalışan birisi için Apotemi fasikülleri uygun mudur, çok mu zor gelir? Başka fasikül önerilerinizi de alabilirim başlangıç için bu uygun değilse

• mikail ya da behzat ile gidiceksen bence kullanabilirsin

• ben limit ve türevi hiç bilmeden apotemiden bitirdim tabi zor konulara geldim kitap ta zor diye kendini şartlamazsan çok kolaylar

• Bana zor gelmişti, zor gelir(matematik temeliniz yoksa) apoteminin integral yine o kadar değil ama türevi bana göre zordu önce çap çöz derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caisy

mikail ya da behzat ile gidiceksen bence kullanabilirsin

Onlara para kaptırmam. Eyüp B ve Mert Hoca yeterli olur diye düşünüyorum

• Mert hoca hakkında bir bilgim yok ama eyüb b de gayet yeterli olur
  • ilk aşamada çap cozmustum hocam. agir gelebilir bence seviyenize bagli tabii.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil lti denemeleri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribozomal Rna

ilk aşamada çap cozmustum hocam. agir gelebilir bence seviyenize bagli tabii.

TYT 30 netten ya bir tık az ya da bir iki tık fazla yapıyorum hocam. AYT matematikte henüz denemeye girmedim çünkü daha trigo-diziler-logaritmaya başlamadım. Temelim var yani anlayacağınız sizce Apotemi ile başlanır mı Karekök ya da başka yayın mı önerirsiniz

• yani matematiğim geçen sene fena sayılmazdı 36 yaptim aytde bunu belirteyim. çap-karekök yapmıştım sonrasında apotemi yapacaktım konular kalktı:D baştan alsam böyle yapardım ama bu yıl temelim var eyüpb dinleyip apotemi çözeceğim direkt

• Hocam Çap ile başlayın sonra apotemi çözersiniz. Bu arada hedefiniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaviolanYedigün

Hocam Çap ile başlayın sonra apotemi çözersiniz. Bu arada hedefiniz nedir?

Eşit ağırlık. Olursa 2k, olmazsa 8k. Hukuk istiyorum istediğim iki üniversitenin sıralamaları böyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.