Şimdi Ara

Apotemi Fizik Fasikülleri Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apoteminin mekanik,elektrik,optik fasikülleri nasıldır daha iyi alternatifler var mı?

• son tekrar için çözülür mü ben de merak ediyorum up
  • sadece modern fizik fasikülü iyi ama tekrar için iyi olmayabilir çözdüğüm kaynaklardan daha zor soruları
  • nYato N kullanıcısına yanıt
    hocam mekanik ve elektriği de alıp 3-5 günde tekrar amaçlı bitirmek istiyorum iyi olmaz mı?
  • bence olmaz ya bir şey katmıyor tekrar için de iyi olmadığını düşünüorum
  • Up ben de fizigi nerden tekrar etsem diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nYato

sadece modern fizik fasikülü iyi ama tekrar için iyi olmayabilir çözdüğüm kaynaklardan daha zor soruları
    Modern fiziği zor değil hocam o kadar bence güzel kitap ben son kısımları hep ordan hallediyorum
  • ben su an elektrik ve manyetizmayi cozuyorum. matematik fasikulleri kadar orijinal sorular yok icinde ama konuyu bilip tekrar etmek isteyenler icin ideal.

• Mekanik fasikülü kullandım, pek önermem pek fazla bir şey kattı diyemem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mekanik fasikülü insana bir şey katmayan ancak genel itibariyle zor bir kitap. Gereksiz yere ter akıtmak istiyorum her türlü formülü ezbere bilmek istiyorum, her türlü soru tipi için ayrı yöntemler öğrenmek istiyorum derseniz olur ama :)
  • Sırf apotemi diye almayın bence zor soru istiyorsanız çapı alın oradaki mavi ÖSYM ve performans testlerini çözün

• KamyonlaDriftÇekenAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam çap artık o fasikulleri basmiyormus.Dun modern fizik fasikulu almaya gittim oradaki abi söyledi.Apotemi aldim o olmayinca.Pdf ini de bulamadim nette malesef yoksa cidden çap fasikulleri 10 numara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki ne yapalım arkadaşlar fizikte? Benim biraz konum fazla optik,modern fizik,elektrik dalgalar falan duruyor nerelerden çalışayım?
  • _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    önce 2017 LYS Fizik sorularına veya daha önceki yılların Fizik sorularını bir gözden geçir, ÖSYM nin senden ne beklediğini gör ondan sonra zaten yolunu çizmiş olacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata122

önce 2017 LYS Fizik sorularına veya daha önceki yılların Fizik sorularını bir gözden geçir, ÖSYM nin senden ne beklediğini gör ondan sonra zaten yolunu çizmiş olacaksın.
    Hocam hangi konulara yoğunlaşmam gerektiğini biliyorum fakat kalan konularımı en kısa nerelerden halledebilirim diye sordum.
  • daha çok işlemli aynı esen gibi ama konunun mantığını çok iyi anlatıyo tekrar için uygun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: azimlibirisii

daha çok işlemli aynı esen gibi ama konunun mantığını çok iyi anlatıyo tekrar için uygun değil
    Hocam tekrar için değil eksik konularım fazla konuyu videolardan bitirip elektrik,dalgalar gibi baba konulardan fasikül çözmeyi düşünüyorum. Nihat bilgin var ama yetişmez herhalde ona girersem
  • _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    Buda ağır ama soru bankasından hallet bence

• azimlibirisii kullanıcısına yanıt
    Neden tekrar icin uygun değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.