Şimdi Ara

LTE Hızlarımızı paylaşalım ( Güncel )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hız durumu ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• serhatmirkelam S kullanıcısına yanıt
    Geçmişe dönük ölçümlerin resimlerini aldım operatöre pek dikkate almayın.Rezalet Vodafone!
    Genelde en fazla bu kadar hız alıyorum.Samsung s7 Edge olsa 375 mb/sn görebilirim.
    Türk Telekom Lte çekim kalitesi gayet güzel ama Türkcell kadar hız alamıyorum.

Kocaeli/Darıca/Sahil
    Telefon:İphone 5

İstanbul/Kartal/Cevizli

Kocaeli/Darıca/Merkez

Kocaeli/Darıca/Nenehatun

Kocaeli/Darıca/Osmangazi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 21 Mayıs 2016; 20:13:01 >

• Tekirdağ/Süleymanpaşa/Turkcell

LTE Hızlarımızı paylaşalım ( Güncel ) LTE Hızlarımızı paylaşalım ( Güncel ) LTE Hızlarımızı paylaşalım ( Güncel )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 21 Mayıs 2016; 18:13:55 >

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Darica sahilde vf 4g cekiyomu ya ben hic gormedim

• Vodafone cihazımı desteklemiyormuş deneyemiyorum ama iphone6 ile test yaptığımda içler acısı üzülüyorum batırdılar şirketi!
    Sadece 800 Mhz ile bağlanıyor.Buda demek oluyor ki başından beri belliydi 3G daha hızlı gerçekten !
    Türk telekom ve Türkcell çok iyi hızlar elde edebiliyorum.Genel olarak türkcell ve türk telekom çekim güçleri gayet iyi ama türk telekom 4.5G'de 1 adım önde ama hız bakımından Türkcell 1 adım önde Vodafone ise geriden takip ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 21 Mayıs 2016; 19:44:58 >
    Vodo cayirovada 4g cekmeyen yer nadir basarili ama hep 2 dis 3mb 4mb hiz yillar once vfden yedigim kaziktan dolayi avea kullaniyordum bi ara affettim vf ye gectim 2 gun giden sarj 1gune indi geri kactim aveaya 4g den dolayi gectim simdi vf ye osmangazide cayirovada ozellikle aksam nete baglanmiyo arayanlar ulasamiuo mesaj atiyolar gelmiyo gina getirdi artik

• Konusu varken neden tekrar aynı konuyu açıyorsunuz ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 gb paketim vardı.Kullanmadan bitti mümkün olduğunca artık Vodafone kullanmayın !
    Eskiden 3G'si iyidi ama son zamanlarda iyice berbatlaştı artık internete girilemeyecek hale geldi.
    İstanbul ve Kocaeli kötü diğer iller hakkında fikrim yok ama Vodafone artık benim gözümde bitmiştir.

• Vodafone bu kadar rezalet olmasına rağmen yine de abone sayısını artırabilmesi iyi başarı.
  • Baz istasyonu sen tek mi kullaniy9n

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Olabilir, ne zaman hız testi yapsam en az 200mbps çıkıyor. İstanbul'da bile en az 150mbps aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 21 Mayıs 2016; 21:40:14 >
  • 4g den dolayı vodafone a geçmek garip olmuş :D Türk Telekom 4g mevcut değil mi bulunduğunuz yerde? 3-4 mbit alıyorsanız zaten turk telekomun 3gsini kullanın daha iyi, pingi daha dusuktur diye tahmin ediyorum

• Bu saatler internetin yoğun olduğu saatler. Birde gece 3a4 gibi denemryi düşünüyorum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• boyzof B kullanıcısına yanıt
    Turktelekomun kirsal alanda birak 4g yi 3g bile cekmemesinden dolayi gecmistim sanirim bir sure vf katlanmak zorundayim

• Hocam ben biliyordum vodafone mecbur kaldım.
    Türkcell hat devir ücreti 65 TL dedi.
    Vodafone hat devir ücreti 30 TL dedi.
    Gelde hattını vodafone taşıma Avea kaç para derki taşısam iyi olacak yoksa vodafone çok sıkıntı çıkaracak.
  • Tekirdağ'ın neresi?
    Hat devir ucreti derken kendi uzerine almak icinmi eger oyleyse cok pahali ben bunayin 8.de uzerime aldim baskasindan daricada 16.25 kurus tuttu istersen adresinide verebilirim ama hattim fatursiz.
    Faturali hatlarda devir islemleri pahali vergi ve ruhsat parasi zimbirtisi falan oldugundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferfecir66 -- 22 Mayıs 2016; 0:16:05 >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Merkez, Çarşı'ya yakınım.

• vodafone 4G genelde 800 MHz, 1800 yayını yok gibi bir şey. buda demek oluyor ki kapsama iyi ama hız yok. gerçi hız olsa ne olacak bu kotayla. Türk telekom şu an 4G de en iyi,Turkcell yetişemiyor bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 22 Mayıs 2016; 0:44:11 >
  • Caminin arkasındaki kulelerin olduğu tepedeki Turkcell kulesinin fiber bağlantısı var, o taraflara yakınsanız diye dedim ama çarşı istasyonlarından hizmet alıyorsunuz herhalde. Orada bu hızlar çok iyi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.