Şimdi Ara

LTB mi MAVİ mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
14.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • levis
  • Jack Jones
  • Levi's

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ltb gömer atar levisle yarılır ltb maviyi saymassın bile

• Ltb gömer levisle yarışır ltb, maviyi saymassın zaten

• leke alıyorum hem 1 alana 1 bedava 3 yıl gidiyo yıka yıka giy
  • ltb
  • Yok ya mavi gerçekten şişirme balon misali. Eskiden millet girmezdi bir anda fiyatları yükseltiler iki tane reklam filmi çektiler hemen millet doluştu yok. Kesimleri, renkleri, tarzları açıkçası pek güzel değil. LTB akar. Yada almayın la LTB maviden devam sonra herkes aynı şeyi giyiyor. :D
  • Ltb. Mavi bes para etmez fiyat olarak sacma bir politikasi var. Ltb giyinmesini bilene hitap ediyor. Mavi yillardir ayni. Kac tane avmye giriyorsam mavilerin reyonuna bile bakmiyorum.

• RRLBuckle yada Colin's
  • Bershka hepsinden iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orgeneral123

En son mavi ye gittigimde fatura vermeyecem diye tutturmustu kasiyer o gün bugündür maviye gitmiyorum :) faturayida müdüründen almıştım

Fatura vermemek nedir be?
  • Vena

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

Mavi çöp hem pahalı,hem kesimler dede donu kesimi.

Mavi piyasadaki en iyi kesime sahip markalardan biri.Ama fiyatları çok fazla.Aynı paraya aldığın bir levi's çok daha kaliteli.Levi's varken de kimse mavi almaz sanıyorum.

Dede donu ne alaka yahu hiç mavi kot görmesek neyse
  • Mavi çöp tabiki de ltb, üstüne oturan pantolon giymeyi seviyosan mavi 2 ayda eşafman gibi bollaşıyor kalitesiz

• Jack&jones

• Daha o kadar zengin olmadım 150 liraya pantalon alcak kadar

• LOFT
  • Merhabalar.

Eski bir Mavi çalışanı olarak söylenen yorumlara harfiyen katılıyorum.

Fiyatlandırma politikası tamamı ile üründen dolayı değil.Piyasada biz bir premium marka imajını yaratmak içindir başka bir izahı yok çünkü.

Mavi ye vereceğiniz para ile gidip bence LTB den alışveriş yapmanız daha hayrınıza olacaktır.

Kalıp olarak gerçekten kalıpları mükemmel.Ama otomasyon uretım oldugu için misal James modelinin 31-32'inden 2 tane deneyin.2'side birbirini tutmuyor.Ya uzun ya kısa ya dar ya bol.

Renk atması zaten kronik 4-5 sene boyunca gözlemledim ama bir ilerleme göremedim.Açıklama ise kimyasal boya yok doğal olduğu için vs vs vs uzar gider.

He sizin o sezonda aldıgınız pantolanlar ilerleyen sezonda indirime girip çok komik bir rakama satılıyor ve yine oradan da kar ediliyor.

İndirimde olan pantolondan bile kar yapabiliyorsa bir firma.Üstünde ki fiyatı hak etmediğini anlayabilirsiniz.

Gidin İnditex grubundan alışveriş yapın.Hem paranız cebinizde kalsın,hemde güzel farklı ürünler alın.

Mavi bir ürün çıkartıyor.5 sene boyunca üretiyor ve sadece farklı renkler ekleyip her sene etikete %10 fiyat farkı koyarak.

Kısacası almayın yani

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.