Şimdi Ara

LTB mi MAVİ mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
14.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep ltb den alıyorum kot pantolonlarımı. Maviden memnun olan var mı beyler daha önce alışveriş yapmadım da oradan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

LTB mi MAVİ mi?

LTB ve MAVİ, Türkiye'nin önde gelen kot giyim markaları arasındadır. Her iki marka da farklı hedef kitlelere hitap etmekte ve kendine has özellikleri bulunmaktadır.

LTB Kaliteli mi?

LTB, kaliteli kumaşlar ve işçiliği ile bilinir. Kotları dayanıklı, rahat ve şık tasarımlara sahiptir. Marka ayrıca sürdürülebilirlik konusuna önem verir ve çevre dostu üretim yöntemleri kullanmaktadır.

LTB İyi Bir Marka mı?

LTB, güvenilir ve saygın bir markadır. Geniş bir ürün yelpazesi sunar ve farklı zevklere hitap eder. Markanın müşteri hizmetleri de hızlı ve verimlidir.

LTB Nasıl Bir Marka?

LTB, genç ve dinamik bir markadır. Cesareti, özgürlüğü ve kendine güveni temsil eder. Kotları, günlük kullanımdan özel günlere kadar çeşitli durumlar için uygundur.

Colins mi MAVİ mi?

Colins ve MAVİ, benzer fiyat aralıklarına ve hedef kitlelere sahip iki popüler kot markasıdır. Colins, klasik ve zamansız tasarımlara odaklanırken, MAVİ daha trend ve yenilikçi modeller sunar.

MAVİ mi Collins mi?

Hangi markanın daha iyi olduğu kişisel tercihlere bağlıdır. Colins daha geleneksel bir görünüm arıyorsan uygun bir seçimken, MAVİ daha cesur ve modaya uygun tasarımlar arayanlar için idealdir.

Sonuç olarak, LTB ve MAVİ, her ikisi de kaliteli ve güvenilir kot giyim markalarıdır. Hangi markanın sana daha uygun olduğuna karar vermek için her birinin özelliklerini ve hedef kitlesini göz önünde bulundurmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mavi çöp hem pahalı,hem kesimler dede donu kesimi.
  • Ltb guzel bence fiyat karsilastirmasi yaparsak.

• En son mavi ye gittigimde fatura vermeyecem diye tutturmustu kasiyer o gün bugündür maviye gitmiyorum :) faturayida müdüründen almıştım

• LimitedEdition kullanıcısına yanıt
    Hocam para fazla da olsa buradan alırım gibi geliyor takıntı oldu iyice. Maviyi de kimi övüyor kimi yeriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

Mavi çöp hem pahalı,hem kesimler dede donu kesimi.

Dede donundan kastın ? Kalıpları gayet iyi ama çok çabuk yıpranıyor kotları yıkama talimatına uymama ragmen tek sıkıntıları bu
  • Orgeneral123 O kullanıcısına yanıt
    Niye öyle bir şey yaptı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jack & Jones tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyakkabiBagi

Niye öyle bir şey yaptı?

Jean amerika serisi 1 alana 1 bedavaydi fatura alirsan bedavayi vermem demisti

• İkisininde dikimini yapıyoruz kumaş kalitesi vb dikim kalitesi herşey aynı tek fark eden etiketteki yazı.
  • Leatle Seemps kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam

• Ltb den aldığım kotlar daha kaliteli ama pierre ve marcus kesimi olan modeli olmadığı için mecburen mavi den alıyorum kotları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hic biri bence ltb kullandim ama son zamanlardaki fiyatlari cok para mavi kullanmadim ama oda pahali 120 150 civari butcen varsa levis al tas gibi kot

• Lcw eğer fiyat performans önemliyse

• LTB'den kot hariç pantalon almayın rengi hemen soluyor.
  • Ltb den alma 2 tane ayni beden pant. Aldim orantisiz boyutlari bibiri ile birde renk solma v.s var.

• maviden pierre model kot aldım memnunum
  • LOFT

• Bershka'nın kesimleri de dar ve güzel bence.Diğer inditex grubu ürünlerini şiddetle tavsiye ederim.
  • ltb fiyat olarak iyi ama mavi daha önde gibi bence. İkili alınca da alınabilecek fiyatlarda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.