Şimdi Ara

Ls2 kask aldim takmaya utaniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar boyum 170 kilom 58.. ls2 kask aldim ff352 modelinden kafama takmamla cikarmam bir oldu. Aynada gorunce kendimden korktum. Bu kadar buyuk olabilir bir kask ya. Uzayli yanimda daha insanimsi durur oyle soyleyeyim kafamda ucan balon var gibi bisey ben bunu asla sehir icinde kullanamam beyler napicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Denemeden alınca olur öyle. Yapabileceğin birkaç şey var belli.
    - Hiç kullanmadan aynen satıcıya iade ve paranı geri alabilme çabası
    - Kafana uydu ise görüntüye takılmayıp alışmak. Ayrıca motosiklet montu alırsan omuzlarını geniş göstereceğinden o kadar da büyük durmaz.
  • iade et, değiştir, şarap kadehi yap, birine hediye et, saksı olarak kullan, ileride çocuğun olursa lazımlık olarak kullanmak üzere sakla...
  • En iyisi uzun yolda full face kask kullanmak kisa yolda yarim kapali kask kullanmak sehir ici vs.

• kafana tam olarak oturuyor mu?
    sıkılığı nasıl?

kullan gitsin. seni o halde gören kafanda kask olduğunu da görecek zaten. kafan normalde o kadar büyük olsa evet sorun var demektir de, bu durumda dert edecek birşey yok bence.

kullanamam bir kenarda dursun dersen de, n11de 164 lira olarak gördüm. çok pahalı değilmiş. akıl parası olur.

kazasız, belasız sürüşler dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: xpug

kafana tam olarak oturuyor mu?
    sıkılığı nasıl?

kullan gitsin. seni o halde gören kafanda kask olduğunu da görecek zaten. kafan normalde o kadar büyük olsa evet sorun var demektir de, bu durumda dert edecek birşey yok bence.

kullanamam bir kenarda dursun dersen de, n11de 164 lira olarak gördüm. çok pahalı değilmiş. akıl parası olur.

kazasız, belasız sürüşler dilerim...

Hocam tabii kullanirim ama mesela hizimin 70+ olacagi uzun yollarda kullanirim. Sehir icinde gercekten cok garip olur rahat edemem bu sebeple kazada yapabilirim

• kask takmamak için saçma bahaneler. Yok utanırmış yok şehiriçi garip görünürmüş, kaza yaparmış. Takmazsan takma bize ne, umarım ihtiyacın olmaz. 20km/h hızla kafanı yere çarparsan beyin ölümü riski var. Kask kafaya takılan bir şapka değildir koruma ekipmanıdır öyle düşünmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 30 Eylül 2016; 17:28:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende kask takmayı sevmem gorus acımı bile dusuruyor diye dusunuyorum ama mecbur takıyorum. kask yoksa motorda yok bilader.

• Kask takmak harika birşey. Motoru otomobil konforuna çeviriyor. 60km ile giderken gözünüze bir böcek çarpsa acıdan duramazsınız. Gözlük kullanıyorum 90la anlıma böcek çarptı tak diye ses geldi, refleksle kafamı çevirdim sağa. Ön ve arkamda araç olsa belki afallardım.Ya gözüme gelseydi. Böcek yüzünden düş sakatlan, ne basit.

Havalar serinledi, 30km hız bile üşütür kafanı ama kask ile konforlu geziyorsun. Tabi rüzgar geçirmez mont, eldiven v.b. de olunca daha da güzel.

Motorun sesi azalıyor. Görüşü de etkilemiyor çünkü yola ve önündeki trafiğe odaklanman yeterli, aynaların ayarlıysa kafanı çevirmeden göz ucuyla baksan yetiyor. Güneş vizörü de varsa kaskın da siyahsa robocop gibi gez. Şöyle bi bakarlar kim bu derler o kadar. Göz kontağı bile kuramazlar. Yani insanları dikkate almana gerek bile kalmaz. Kaskın içinde motor keyfinle başbaşasın.

Kasksız tshirt ile soğuktan sümüğü akıp geziyor millet. Arkadaşlar ile öğlen güneşli ve sıcakta geziye gidiyorsun, akşam dönüşte ekipmanı olmayanlar üşüyerek geliyor, senin hızını da kesiyor.

Küçükken bionik 50cc motorum vardı keşke o zamanlar da kask kullansaymışım. 50-60 yapardı ama gözün sulanırdı bazen. Tozlulu toprak yollarda karşından araç geçse, rüzgar kum üfürse gözüne kaçardı.

Başkalarının ne düşüneceğini düşünerek yaşam sevincinden çalma. Keyif al, kendini güvene al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 1 Ekim 2016; 0:27:06 >

• Kask bu yani ne bekliyordunuz. Kafanizi darbeden koruyacak bir urun. Eger kafaniza tam olarak uydu ise kocamanmis vs takilmayin bu kadar. Kizlarimiz uzun saclarla , basortulu olarak kullanmaya calisiyorlar.

• Yaşını sorabilir miyim ayıp olmazsa ?
  • Kask xxl mı acaba?
  • Bende aynı kask modelinden aldım,senin gibi aynaya baktığımda bi tuhaf oldum,arkadaşın dediği gibi montu giyince pek belli olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.