Şimdi Ara

Lpgli aracım sabahları soğuktan çalışmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 2 gündür aşırı soğuklar yüzünden aracım sabahları çalışmıyor işe otobüsle gitmek zorunda kalıyorum çözümü varmıdır sıcak suyla falan tüpü yıkamak fayda edermi yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç lpg ile çalışıyorsa regülatöre sıcak su dökün eğer çalışmama sebebi soğuk ise araç çalışacaktır.

Ama çalışmazsa sorun soğuktan değil aksatılmış bir bakım vardır.

Benim aracım da sadece lpg de çalışıp yürüyen bir araç, geçen sene 1 defa soğuktan çalışmadı o da iyi rüzgar alan bir yerdeymiş o yüzden oldu diye tahmin ediyorum.

Ancak bu sene -20 -25 lerde bile tek marş da çalışıyor.
  • hmyildiran kullanıcısına yanıt
    hocam arabada gaz var fakat saabh baktığımda tüpün üzeri buz kaplamış bildiğin donmuş ondan olabilir diye düşünüyorum normalde böyle olmuyordu ama sıcaklık 2 gündür baya düştü tüpe kadar donmuş araba ondan mı çalışmıyor acaba
  • Hocam tüpün dışı donsa da içindeki basınçtan ve lpg fazlalığından içine çok birşey olacağını düşünmüyorum.

Regülatöre dedigim gibi sıcak su döküp 1 2 defa deneyin fazla denemeyin akü bitebilir.

Eğer olmazsa aracın altından gelen lpgnin bakır boruları donmuş olabilir ama tüp en son donar bildiğim kadarıyla donmaz bile hatta içi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.