Şimdi Ara

LPG ye zam mı var? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xenon_06

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Bu sabah Ankara Menpet (Milangaz) dan her zamanki gibi 1.79 TL den aldım.

Sabah önünden geçerken baktım zammı yansıtmamışlar. Ağzına kadar doldurdum 28 Litre falan aldı.

3-5 TL kardayım

Menpet nerede,İstanbul yolunda mı,yoksa Etimesgut tarafında mı ?

Celal Bayar Bulvarı'nda. Sıhhiye köprüsünün üzerinden Tandoğana doğru giderken sağda.

Bu arada 1.79'dan 2.02'ye çıkmış fiyat

• Arkadaş 1.95 ten 2.20 lere çıktı hatayda öyle zam mı olur arkadaş yaa 10 kuruş indirdiniz diye sevindik ama geldiniz 25 kuruş soktunuz. Oruçlu ağzımla küfür ettirecekler.
  • 2.01 olan shelli 2.22 den almak zoruma gidiyor. insaf yahu 5 yapın 10 yapın. 22 kuruş zam nedir
  • Millet bayramda eşini, dostunu, akrabalarını ziyarete gidecek... Sırayla motorin, benzin ve LPG zamlandı.
    Bayram üstü bu vurgunla kasalar dolup taşar...
  • Zam olsada LPG candır. Ne yani 4.50 'den benzin mi alalım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lego95 -- 5 Ağustos 2012; 10:54:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

Zam olsada LPG candır. Ne yani 4.50 'den benzin mi alalım ?

8 litre lpg yakan bir otomobile karşılık aynı ekonomi için 4 litre yakan bir benzinli araç olması gerekiyor ki buda yakın bir gelecekte görünmüyor bile... her daim lpg halen en ekonomik yöntem.. bu su getirmez bir gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Arkadaş konuyu açınca dün akşamüstü alayım dedim...1,78 den 30 litre aldı depo...Haber için teşekkürler...

usta arabayı çalıştırdın, ilk başta benzinle çalıştı, sonrada lpg sarfetti. gittin geldin, bilmiyorum mesafeyi ama, kârdan çok zarar ettin gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Arkadaş konuyu açınca dün akşamüstü alayım dedim...1,78 den 30 litre aldı depo...Haber için teşekkürler...

usta arabayı çalıştırdın, ilk başta benzinle çalıştı, sonrada lpg sarfetti. gittin geldin, bilmiyorum mesafeyi ama, kârdan çok zarar ettin gibi geldi bana.

Git gel 8 km oluyor istasyona...Ayrıca 30 TL değil 30 LT aldı...Zaten almam gerekiyordu, gitse gitse 50-60 km daha giderdi...Şimdiki fiyatla 6TL fark etti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 5 Ağustos 2012; 11:55:22 >
  • Sakarya'da 20 küsur kuruş birden arttı. En son 1.85'den almıştım. Bu ara LPG bitince uğrarım, bakalım kaça.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukeya

Sakarya'da 20 küsur kuruş birden arttı. En son 1.85'den almıştım. Bu ara LPG bitince uğrarım, bakalım kaça.

En ucuz yeni terminal girişindeki Alpet (Exengaz) ve sanayi yanındaki PO da...Ama Alpetin gazı daha iyi...Zamdan önce 1,78 den doldurmuştum...Sanırım şimdi 1,98 veya 1,99 muş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

8 litre lpg yakan bir otomobile karşılık aynı ekonomi için 4 litre yakan bir benzinli araç olması gerekiyor ki buda yakın bir gelecekte görünmüyor bile... her daim lpg halen en ekonomik yöntem.. bu su getirmez bir gerçek.

+1. Arabaya eğer benzin atsam giderken yakıtı düşünmemek elde değil. Fakat Lpg atınca içimden içsin içebildiği kadar diyorum. Biraz psikolojik bir durum fakat öyle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

+1. Arabaya eğer benzin atsam giderken yakıtı düşünmemek elde değil. Fakat Lpg atınca içimden içsin içebildiği kadar diyorum. Biraz psikolojik bir durum fakat öyle.

benzinle kasa kasa kullanmaktansa lpg ile keyifle kullanıyoruz haklısınız...

• brazzers senaryosu gıbı...

benzınden dızelı kacıyorsun o da ındırıyor, lpg ye kacayım dıyorsun o da ındırmıs beklıyor...

sonra 3 u bırden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.