Şimdi Ara

LPG ye zam mı var? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bileydik doldururdk depolari. cok pismanim dün kac kr zam oldugunu ogrenmeye calismadigim icin.

suriye bolunmenin esiginde, sokaklar ölü sehir gibi benzinin litresi 5 tl. Turkiyenin ekonomi eyiye gidiye 4.50.. Yorumsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw aldık lpg ucuzladı iyi diyorduk anasını satayım lpg pahalandı araba kapının önünde yatıracağız mecbur herşeyden vergi bıktırdılar artık saten aldığımız herşeyde vergi mtv si bir dert ötv si birt dert kdv si birt dert yeter artık son noktaya geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Orijinalden alıntı: D_G_N

Dizele de zam yakındır.

Benzine geldi, LPG ye geldi...

Dizele 3 kuruş indirim geldi ama 13 kuruş olarak artacak

Bu ülke de ucuza gezmek mi?

Mümkün değil...

Bu zam dalgası dizelle başladı zaten.
    3.80 olan katkılı eurodizeller 3.90 oldu + onun üzerine 3 kuruş indirimle 3.87 oldu. Akabinde benzin, şimdi de LPG. Biz payımızı en başta aldık yani...

katılıyorum, dizel ilk nasibini aldı bu dalgadan, brent 107 yi gördüğünde.

• Arkadaş konuyu açınca dün akşamüstü alayım dedim...1,78 den 30 litre aldı depo...Haber için teşekkürler...
  • Yav gece 2 3 gübü dönerken Po da 2.o3'tü hala .Ne zaman gelmiş yahu sabaha karşı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Arkadaş konuyu açınca dün akşamüstü alayım dedim...1,78 den 30 litre aldı depo...Haber için teşekkürler...

1,78 NERDEDE SATILIYOR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

Arkadaş konuyu açınca dün akşamüstü alayım dedim...1,78 den 30 litre aldı depo...Haber için teşekkürler...

1,78 NERDEDE SATILIYOR?

Adapazarı...Zamdan önce Alpet (Exengaz) 1,78 - PO 1,78 ve hiç almadım ama Starpet 1,77 idi...Şimdi ne durumdalar bilmiyorum...
  • quote:

quote:

quote:

1,78 NERDEDE SATILIYOR?

Adapazarı...Zamdan önce Alpet (Exengaz) 1,78 - PO 1,78 ve hiç almadım ama Starpet 1,77 idi...Şimdi ne durumdalar bilmiyorum...

NE ŞANSLISINIZ İSTANBULDA NERDEYSE 20-30 KURUŞ DAHA PAHALI...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1,78 NERDEDE SATILIYOR?

Evet, diğer illere göre çok ucuz...Ankara ile yarışıyoruz....Son bir aydır bu fiyata aldık...Ama çok gördüler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 2 Ağustos 2012; 12:59:44 >

• Memleket çok eyiye gidiyu.
  • Antalya 2.03

• Çok fazla düşmüştü lpg'nin fiyatı. 2lira seviyesi bence lpg için ideal rakamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Çok fazla düşmüştü lpg'nin fiyatı. 2lira seviyesi bence lpg için ideal rakamdır.

Alın bunu dışarı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yer MALATYA
    2.180 olan gaz 2.400 suan .

qpet 2.200

qpet nasıldır kullanan bilen varmı. Malatyada en ucuz suan o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Çok fazla düşmüştü lpg'nin fiyatı. 2lira seviyesi bence lpg için ideal rakamdır.

istanbulda zaten 2 nin altına düşmedi ki doğru düzgün

• quote:

Sabah Yenikent yolunun girişindeki Shell'de gördüm kanım dondu: 2,13 dün akşam geçerken 1,95'ti allah bildiği gibi yapsın.
  • Pazartesi fark ettim bende. 1.97'den aldığım yer 2.10'dan satıyordu sorduğumda ise cahil pompacı 1 aydır bu şekilde demişti.
    İzmir'de zamdan sonra halen 1.97 1.90'a satan yerler var sadece gaz aldığım yeri değiştirdim.
  • istanbul 2.20 olmuş opetlerde.. dün 1.98 idi.. 22 krş az uz değil.. %10'dan fazla..

Allah bu millete dert vermesin, Padişahım çok yaşa!!
  • %8-12 arasi zam gelmis, valla insaf ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

1,78 NERDEDE SATILIYOR?

1 hafta önce FULL den istanbulda 1.74 e aldım. şimdi bp de 2.32 ye satıyorlar. 60 kuruş fark.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.