Şimdi Ara

LPG ye zam mı var? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
2.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu zamma uyuz oldum, inadina benzin kullanicam bi sure
  • haberi duyduk sahurda almaya gittik uşak totalde 2.06 iken aldık lpg bugün 2.30 larda
  • ankarada en ucuz gazın satıldığı aktaş mevkisinde dün 1.79 olan gaz bugün 2.06 olmuş hayırlı olsun diğer yerlerdeyse sabah beri trafikteyim 2.30 u bile gördüm
  • doldurun cebinizi ağalar...
    ama bende beyin yok, veririm yine size oy...
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.kaya

haberi duyduk sahurda almaya gittik uşak totalde 2.06 iken aldık lpg bugün 2.30 larda

uşakta koçgaz vardı zamdan önce 1.89 du..Allah bilir oda 2.10 olmuştur
  • Bu sabah Ankara Menpet (Milangaz) dan her zamanki gibi 1.79 TL den aldım.

Sabah önünden geçerken baktım zammı yansıtmamışlar. Ağzına kadar doldurdum 28 Litre falan aldı.

3-5 TL kardayım
  • eskiden ınlemeyı severlerdı şimdi bağırtmayı seviyorlar sanirim birden %10 güzel iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece haberi okur okumaz doldurdum hatta pompacıya sordum zammı var diye hayır dedi sabah baktım 22 Kuruş yükselmiş iyiki doldurmuşuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

Arkadaş konuyu açınca dün akşamüstü alayım dedim...1,78 den 30 litre aldı depo...Haber için teşekkürler...

1,78 NERDEDE SATILIYOR?

Adapazarı...Zamdan önce Alpet (Exengaz) 1,78 - PO 1,78 ve hiç almadım ama Starpet 1,77 idi...Şimdi ne durumdalar bilmiyorum...

NE ŞANSLISINIZ İSTANBULDA NERDEYSE 20-30 KURUŞ DAHA PAHALI...

Evet, diğer illere göre çok ucuz...Ankara ile yarışıyoruz....Son bir aydır bu fiyata aldık...Ama çok gördüler...

Bugün baktım ben alayı 1.98-1.99 olmuş

• Bayram geliyor ya dayamışlar zammı
  • diğer ay lpg geri eski fiyatlara döner herkes rahat olsun 3 eylülde lpg 2.5 tl olacak. kışında 2.70.2.80 vivarlarında gezer bu millet ancak 1.0 yada 0.8cc lpgli arabalara binebilir...
  • Bayram gelecek.. aç gözlüler şimdiden yolunu yapıyor...Haram olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_ertas

quote:

Orijinalden alıntı: R.kaya

haberi duyduk sahurda almaya gittik uşak totalde 2.06 iken aldık lpg bugün 2.30 larda

uşakta koçgaz vardı zamdan önce 1.89 du..Allah bilir oda 2.10 olmuştur

aynen o civarlarda en ucuz gaz bile..
  • 1.99-2.04 arası aliyorduk gazı en son dün baktım zam yoktu ama meraktayım bugün bi bakıcam iyi olmadı bu.. Çok az yakmaya başlamıştık.
  • 2.02 e almıştım en son, sabah bakım 2.25 olmuş, sinir oldum
  • gecen hafta 2.12 ydi bodrumda dun 2.36dan aldım yine devaluasyon olmuş galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • t.dağ 2.4tl litresi. evi ankaraya taşıyacam böyle giderse 40 kr fark var. ayıptır ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Bu sabah Ankara Menpet (Milangaz) dan her zamanki gibi 1.79 TL den aldım.

Sabah önünden geçerken baktım zammı yansıtmamışlar. Ağzına kadar doldurdum 28 Litre falan aldı.

3-5 TL kardayım

Menpet nerede,İstanbul yolunda mı,yoksa Etimesgut tarafında mı ?
  • lpg'ye de epey zam geldi. 10 gün önce aktaş mercan'da 1.75'ti. dün 1.95 yazıyordu. bir de üstüne gelirse 2'nin üstüne çıkar. son 15 günde lpg'ye çok ciddi zam yapıldı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.