abarmayın. 71 kuruş da zam mı? olsa olsa zamcık olur. çay içelim. |
LPG'ye Büyük ''Düzenleme'' (6. sayfa)

-
-
Bu geceden itibaren geleceği söyleniyor. 4,40 dan aliyordum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl bir kasıt hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam zeytinyağı bidonu olur koyu renkli 50kg varillerde.gğneş pek girmez içine ona koyabilirsin saydam şişede parlama ihtimali var güneş ve ışıktan ,😂
-
Eline musluğu vermişler acayip gaza gelmiş
Damacana için yakıt izinsiz vermezler
7 EYLÜL 2018 Aracıma lpg taktırdım depoyu doldurdum. 3.26 lira litresi
-
quote:
Orijinalden alıntı: CapriceClassicniye şaşırdınız? o da aynı petrolden üretilmiyor mu?
yanlış anlamayın artışı savunmuyorum sadece lpg'nin neredeyse benzinin yarı fiyatına satılmasına karşıyım...
Alıntıları GösterSenin ham petrolun damitildigindan haberin yok galiba. 6 cesit yakit ve farkli kimyasal maddeler elde ediliyor. Hepsinin nitelikleri farkli oldugun fiyatlari da dogal olarak farkli.Mesela ben de ucak yakitinin lpg den cok ucuz olmasina karsiyim. Pasaya bak sen lpg'nin ucuz olmasina karsiymis. Sanane, isine nasil geliryorsa oyle yap kullanmak ya da kullanmamak senin elinde. Sanki satisi sana yasak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mahmut emmi 93’lüyüm ben, apolitik Özal kuşağındanım ne yandaşı.
Ayrıca bu bi fırsat olabilir. Alternatif olarak elektriğe bi geçiş olabilir. Mesela Avrupa’da dizel satışlarını geride bıraktı elektrikliler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: daswagen
Mahmut emmi 93’lüyüm ben, apolitik Özal kuşağındanım ne yandaşı.
Ayrıca bu bi fırsat olabilir. Alternatif olarak elektriğe bi geçiş olabilir. Mesela Avrupa’da dizel satışlarını geride bıraktı elektrikliler.Özal'ın ölüm yılında doğan adam Özal kuşağıyım diyor. :)
-
Epdk ya baktım tavan fiyat girmişler.
Ayrıca basın bildirisinde zam haberi yok.
www.epdk.gov.tr
EPDK | Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuhttps://www.epdk.gov.tr/Detay/Icerik/17-112/basin-aciklamalari#
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
çubuklu yasarın sarkısıda tarih olcak..arabası uçan teneke ,tüp taktırmıs az yaksın diye
-
quote:
Orijinalden alıntı: DooD_RoxSenin ham petrolun damitildigindan haberin yok galiba. 6 cesit yakit ve farkli kimyasal maddeler elde ediliyor. Hepsinin nitelikleri farkli oldugun fiyatlari da dogal olarak farkli.Mesela ben de ucak yakitinin lpg den cok ucuz olmasina karsiyim. Pasaya bak sen lpg'nin ucuz olmasina karsiymis. Sanane, isine nasil geliryorsa oyle yap kullanmak ya da kullanmamak senin elinde. Sanki satisi sana yasak.
Alıntıları Gösteruslubunu toplarsan sana cevap veririm...
-
Yol yapildi akilli olun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ER97 EYLÜL 2018 Aracıma lpg taktırdım depoyu doldurdum. 3.26 lira litresi
2013te de 3 liraydi eee?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lpg ye zam gelmemiş ya da otv den karsilanmis benzin istasyonunda fiyat aynıydı.
quote:
Orijinalden alıntı: runo40
Lpg ye zam gelmemiş ya da otv den karsilanmis benzin istasyonunda fiyat aynıydı.Yarından itibaren....
-
Brent petrol 120 dolardan 40 dolara düştü o zaman aralığında. Bil bakalım fiyat düşerken ne arttı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X