Şimdi Ara

LPG'ye Büyük ''Düzenleme'' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
7.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cileli_sofor

Mi A3 kullanıyorum. Ara sıra kendi kendine kapanıyo, kitleniyo, karşıdan ses gelmiyo gibi sorunları var. Satılık.... Amcaların milletin cebinde aradığı 3310 la takas olur 

dur daha bu muhabbet hatın var mı kadara gider ileride :)

• Radikal ve Sert R kullanıcısına yanıt
    LPG'ye Büyük ''Düzenleme''

bunun sorumlusu kimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: asertyu

bunun sorumlusu kimdir

gılışdar

• diatta1903 D kullanıcısına yanıt

Allahtan telefon faturamı şirket ödüyo yoksa kontor de yükleyemezdim LPG'ye Büyük ''Düzenleme'' 

• Elektriğe de %15 zam. Ver Allahım ver. Şahlanıyoruz gerçekten.

LPG'ye Büyük ''Düzenleme''www.cumhuriyet.com.tr
    Son dakika... CHP'li vekil: Elektrik fiyatlarına yüzde 15 zam yapılmış!
    https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonomi/son-dakika-chpli-vekil-elektrik-fiyatlarina-yuzde-15-zam-yapilmis-1873134
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LPG'ye bu kadar büyük zam gelirse benzine ve dizelede zam yakındır.

Şuan için LPG mantıklı değil ama benzin bu kur ve petrol artışıyla 10 lirayı bulur bu kış. O zaman yine LPG mantıklı hale gelir.

Geçiş garantili otoyollar ve köprüler bir yerlerimize girdi, siyasete girmek istemiyorum sövecek çok şey var ama.

• O arabaların kapı önlerinde yattıklarını görecem! 😁 Öyle ya herifço 300 bin 400 bin arabaya verir; ama yakıt pahalı diye arabayı yatırır. Hergün maşaallah der; gözüyle iyicene bir de süzer! 😁 Ah ah!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 30 Eylül 2021; 20:41:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: willyyyyy

dizel lpg benzin üçüne de aynı anda zam yapmayalım çok tepki çekiyor dediler herhalde, bugün sıra lpgde yarın da benzine 50 kuruş zam gelecek demektir  

Benzinde hala 60-70 kuruş ötv payı var zamları ordan karşılarlar. LPG de ötv sıfırlanmıştı artık tüm zamlar pompaya yansıyacak. Ucuz yakıt devri bitti artık.

• çok fena sinirlendim 71 krş zam mı olur ? direk 1 TL zam yapmaları gerekirdi.

• Bu yıl 50'den 60'a çıktık. Yıl bitmeden 70 alacağız artık. LPG'ye Büyük ''Düzenleme'' 

• LPG malum partililerin favori araç yakıtıdır o yüzden "oh olmuş" diyorum. Artık şahlanırken izleyeceğiz tüplü şahin, linea, egea, passatçıları LPG'ye Büyük ''Düzenleme'' LPG'ye Büyük ''Düzenleme'' LPG'ye Büyük ''Düzenleme'' . Durmak yok yola devam!

Bu arada ÖTV git gide sıfırlandığı için ben eskiden çok daha rahat dolduruyorum araçları, eskiden litresine bilmem kaç dolar veriyorduk mazotun/benzinin şimdi dolardan ucuz ikisi de, sıkıldıkça fullüyorum LPG'ye Büyük ''Düzenleme'' . Liberal ekonomik politikaların terkedilmesini destekleyen ve alkış tutan memur tayfa düşünsün ceplerinde eriyen satın alma gücünü.

Ha bir de elektriğe de zam gelmiş, hem de öyle böyle değil. Ama onu da artık evde kombi yakamayıp montla oturan ama istanbul seçimlerinde 1000ali kaybetti diye annesiyle birlikte ağlayan çocuk ve ailesi düşünsün. Mum ışığı neylerine yetmiyor değil mi? Pilli radyo da aldıktan sonra tamam işte, televizyon lüks hem.

• quote:

Orijinalden alıntı: AtesHırsızı

LPG malum partililerin favori araç yakıtıdır o yüzden "oh olmuş" diyorum. Artık şahlanırken izleyeceğiz tüplü şahin, linea, egea, passatçıları    . Durmak yok yola devam!

Bu arada ÖTV git gide sıfırlandığı için ben eskiden çok daha rahat dolduruyorum araçları, eskiden litresine bilmem kaç dolar veriyorduk mazotun/benzinin şimdi dolardan ucuz ikisi de, sıkıldıkça fullüyorum  . Liberal ekonomik politikaların terkedilmesini destekleyen ve alkış tutan memur tayfa düşünsün ceplerinde eriyen satın alma gücünü.

Ha bir de elektriğe de zam gelmiş, hem de öyle böyle değil. Ama onu da artık evde kombi yakamayıp montla oturan ama istanbul seçimlerinde 1000ali kaybetti diye annesiyle birlikte ağlayan çocuk ve ailesi düşünsün. Mum ışığı neylerine yetmiyor değil mi? Pilli radyo da aldıktan sonra tamam işte, televizyon lüks hem.

Liberal ekonomi politikası dediğin babacan dönemindeki özelleşmeler değildir umarım. Hayır öyle bir yazmışsın ki sanki abd gibi bir yerken bir anda sovyetler filan olmuşuz. Halbuki ikisiyle de alakamız yok. Çok değişik analizler var. Zamları da garipseyemiyorum niyeyse.

• Güçlü olduğumuzun göstergesi

• Yakıt bin lirada olsa kullanmak zorundayım aracı Allah parası olmayana sabır versin sözün bittiği yer

• LPG ülkemizde çıkmıyor, dışarıdan alıyoruz. Eee bu durumda dış güçlerin oyunu tabi ki de bu artış LPG'ye Büyük ''Düzenleme'' 

• Bu ne biçim düzenleme

• LPG'nin litresi 6 liraya.... kısmından sonrası okumaya aklım,vicdanım elvermedi.

Allah yardımcımız olsun başka sözüm yok aslında çok varda silivrinin mevsimi değil şimdi....

• Cehape zihniyeti gelse farklı mı olur ki hem benzin yağ kuyrukları vardı yeğen(Kıbrıs yarısını aldık diye ambargo yedik)

Hastanelerde rehin kalıyorduk yeğen sabah guyruklara giriyorduk yeğen

10 sene ülkenin devletin kaynaklarını sattı yedi şimdide elde bir şey kalmadı Türkiye'yi bitirdiler sonunda helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: asertyu

bunun sorumlusu kimdir

ce ha pe

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.