Şimdi Ara

LPG tankı hakkında bilgi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LPG tanklarında bulunan ayar vidası ne işe yarıyor, sağa veya sola çevirerek ne yapmış oluyoruz. Bilenler cevap verirse sevinirim...

• LPG TANKINDA AYAR VİDASI OLMAZ.O AYAR VİDASI DİYE TABİR ETTİĞİNİZ GAZ VANASINDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR.
  • anladım da o vanayı çevirerek tanka girecek gaz miktarınımı ayarlıyoruz??yani sağa çevirerek girecek gaz miktarını azaltmışmı oluyoruz?
  • Hayır gaz girişi ile değil çıkışı ile ilgili bir vanadır. Bir şekilde gaz kaçağı meydana geldiğinde güvenlik sistemi gazı kesmezse elle gaz çıkışını kesmek için konmuştur. Benim bilgim bu yönde..
  • O VANA SADECE TANKTAN MOTOR KISMINDAKİ REGÜLATÖRE GELEN GAZI KESMEK İÇİNDİR.REGÜLATÖRDE BİR ARIZA DURUMU VEYA TANK ÇIKIŞINDA BORUDA HERHANGİ BİR YIRTIK KOPUK OLMASI DURUMUNDA GAZI KESMEK İÇİN KONULMUŞTUR.DOLUMLA HİÇBİR ALAKASI YOKTUR.ESKİ TİP ŞAMANDIRA'LARDA (MULTİVALF) LERDE ÇİFT VANA VARDI BİRİSİ DOLUM DİĞERİ İSE ÇIKIŞ İÇİNDİ EĞER SENİNKİ BU TİPTEN İSE DOLUM KISMINA MÜDAHALE EDEBİLİRSİN.
  • VALLAHA BENDE BİLMİYODUM ESKİ ARABAMIZDA VAR DI BUNUDA TUP TAKTIRCAZ ŞİMDİDEN BİLMEK İYİ OLSU SAOLSUN +1
  • Biri dolum vanasını açıp kapama biri de regülatöre giden tank çıkışını açma kapama (tamir sırasında gaz çıkışını kapamak için)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lpg tank değişimi hakkında??
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: isteka

Hayır gaz girişi ile değil çıkışı ile ilgili bir vanadır. Bir şekilde gaz kaçağı meydana geldiğinde güvenlik sistemi gazı kesmezse elle gaz çıkışını kesmek için konmuştur. Benim bilgim bu yönde..

ÇOK DOĞRU, BUDUR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.