Şimdi Ara

LPG TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2005 Model Nissan Micra 1.2 aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum ancak hangi marka hangi tip ve model taktıracağımı bilmiyorum,lpg uyumsuzluğu subap erimesi gibi sorunlar yaşar mıyım acaba,bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olucam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.2 araç neden çok mu yakıyor? eğer performanslı kullanım tarzınız var ise, uzun yolda kompleks yapıyor 140 altına düşmek istemiyorsanız 1.2 araca binmeyin çünkü lpg de bu durumu gidermyecek, devirli kullanmaktan motor ömrü kısalacaktır. bu tür araçlar şehir içi ekonomisi içindir zaten.
  • Uc el isini iyi yapan firmalardan , ilaveten candan da vakif konuya.Baska arkadaslarda yorumda bulunacaklardir yalnizca yol ayari isteyin.

• Hayırlı günler
    aracınıza sorunsuz garantili lpg montajında size yardımcı olabiliriz LPG TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARDIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

1.2 araç neden çok mu yakıyor? eğer performanslı kullanım tarzınız var ise, uzun yolda kompleks yapıyor 140 altına düşmek istemiyorsanız 1.2 araca binmeyin çünkü lpg de bu durumu gidermyecek, devirli kullanmaktan motor ömrü kısalacaktır. bu tür araçlar şehir içi ekonomisi içindir zaten.

Aracı çok devirli kullanan biri değilim ama aracım 1.2 motora göre yüksek yakıt tüketimine sahip,micra kullanıcıları zaten genel olarak yakıt tüketiminden şikayetçiler,hız meraklısı da değilim ama aracımın yakıt tüketimi gerçekten fazla,öyle ki arkadaşımda benzinli volkswagen 1.6 golf var neredeyse ondan fazla yakıyor benim aracım.

• quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Uc el isini iyi yapan firmalardan , ilaveten candan da vakif konuya.Baska arkadaslarda yorumda bulunacaklardir yalnizca yol ayari isteyin.

Üçel ve candan konum olarak nerededir acaba ?

• erdem181 E kullanıcısına yanıt
    Umraniye ve kadosan oto sanayiide.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem181

quote:

1.2 araç neden çok mu yakıyor? eğer performanslı kullanım tarzınız var ise, uzun yolda kompleks yapıyor 140 altına düşmek istemiyorsanız 1.2 araca binmeyin çünkü lpg de bu durumu gidermyecek, devirli kullanmaktan motor ömrü kısalacaktır. bu tür araçlar şehir içi ekonomisi içindir zaten.

Aracı çok devirli kullanan biri değilim ama aracım 1.2 motora göre yüksek yakıt tüketimine sahip,micra kullanıcıları zaten genel olarak yakıt tüketiminden şikayetçiler,hız meraklısı da değilim ama aracımın yakıt tüketimi gerçekten fazla,öyle ki arkadaşımda benzinli volkswagen 1.6 golf var neredeyse ondan fazla yakıyor benim aracım.

hocam merak ettim ne yakıyor tam olarak?

• quote:

quote:

quote:

Tam olarak hesaplamadım ama güncel benzin fiyatları ile 50 tl'lik benzin ile 100 km civarı gidebiliyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tam olarak hesaplamadım ama güncel benzin fiyatları ile 50 tl'lik benzin ile 100 km civarı gidebiliyorum

evet 1.2 araba için çok fazla. benim 2001 model citroen xsara 2.0 vts 167hp ile aynı yakıyormuş. o da 50tl ile şehiriçin 100km gidiyordu ama o zaman benzin 4.10 falandı.

• iyi günler
    size yılladır kullandığım landirenzo ve yine landirenzo tarafından üretilen after market ürününü tavsiye ederim iyi bir montaj ve doğru kit seçimi ile uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz
    ANKARA OPAN OPEL İSKİTLER
  • Selamlar aynı araçtan bende de var. Ben de lpg taktırmayı düşünüyorum. Siz lpg sistemi aracınıza taktırdınız mı? Artıları ve eksileri hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Tabi hangi marka ve firma olduğunu da paylaşırsanız çok iyi olur. Şimdiden çok teşekkürler.

• 01levent01 0 kullanıcısına yanıt
    aynı araçtan olmasada bende da clio3 1.2 motor araç var .7 ay evvel istanbul ümraniye de candan mühendislikte dönüşüm yaptırdım ve çok memnunum.kitim atiker gold tüketim olarakta 50 tl lik gaz ile şehir içinde her seferinde 220 km yapıyorum.km de 23 kuruş yakmakta gayet ekonomik.
  • alpikom A kullanıcısına yanıt
    ben araç alırken clio3 1,2 lere çok baktım fiyat olarak daha uygundu ama kaldırmıyor dendi. cidden öylemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: staidmcgun

ben araç alırken clio3 1,2 lere çok baktım fiyat olarak daha uygundu ama kaldırmıyor dendi. cidden öylemi ?
    benzinden hiçbir farkı yok hocamçekişi benzin ile aynı.montaj ve ayar çok önemli.120-130 km hız gidiyor yetiyor bana açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: staidmcgun

benzinden hiçbir farkı yok hocam çekişi benzin ile aynı.montaj ve ayar çok önemli.120-130 km hız gidiyor yetiyor bana açıkçası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.