Şimdi Ara

LPG simit tank sorunsali ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Simit tank kullaniyorum. Saka marka 42 lt. Kirmizi yanmamisti ama gaz baya azalmisti. Pazar gunu indirimli diye Opet e cektim dolmaya basladi. Bir de ne goriyim 45tl de pompa durdu. Sasirdim en az 80 tl alicak durumdaydi tank. Tupte boyle oluyormus. Tekrar denettim zorla bir gram almadi. Indirimi kacirmis oldum. Bu normal midir ? Kontrol ettirmem gereken veya yanlis yaptigim bir sey mi var arkadaslar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Samandıradaki gostergeden kontrol edin. İbre en ust noktanın bir miktar altında olması lazım max. yuzde 80 dolum yapılabildiği için. İbre daha aşağıdaysa samandıra bozuk olabilir. Kmde ne kadar yaktı onu da hesap edin. 20 kuruş yerine 10 kuruş yaktiysa yine samandıra bozuk olabilir. Bir de hemen servise götürmek yerine yine depo boşalmaya yakın tekrar başka bir yerden dolum yaptırın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanit icin tskler. Istasyonla konustum bazen boyle olabiliyormus. Onlem olarak gaz tamamen bittiginde veya kirmizi yandiginda almami onerdiler. Daha once sadece 1 depo gaz tecrubem oldu. Shell den 80 tl lik yakitla hergun Toros Daglari in cik 300 km yapmistim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bitince 30 litre civarı lpg alması lazım. Bir de tam bitirince deneyin. 42 litrelik tank en fazla 33.6 litre alır. Biraz da tankın dibinde kalabilir 2-3 litre. 30 litre alsa bile sorun değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osamanos

    Tam bitince 30 litre civarı lpg alması lazım. Bir de tam bitirince deneyin. 42 litrelik tank en fazla 33.6 litre alır. Biraz da tankın dibinde kalabilir 2-3 litre. 30 litre alsa bile sorun değil.

    Ilk firsatta deneyecegim. Oneriler icin cok tskler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.