Selam arkadaşlar Ben de yeni aldığım 2000 modelClio 1.4 RNA 8 V' e Lavato sıralı sistem taktırdım. Ama aracımın çalışması değişti. Benzinde çalışırken sesini duyamazdım ama şimdi dururken yeni tip dizel arabalar gibi çalışıyo. HERŞEYİ İLE AYNI OLAN KOMŞUMUN ARACINA DA AYNI USTA TAKMIŞ AMA 1. AYDA TAKMIŞ ONDA HİÇBİ SES YOK SAAT GİBİ BENİM Kİ "YENİ TİP OLDUĞU İÇİN SES VARMIŞ GÜYA... " Takan usta normal diyO enjektörden oluyo diyo yeni tip diyo SÜREKLİ ama ben ikna olmadım zira takarken bi fark yok diyodu. KONU İLE İLGİLİ BİLGİLERİNİZİ ACİL BEKLİYORUM
Biraz ses yapar tabii..
BENİM ARAÇTADA ÇIT ÇIT DİYE BİR SES VAR O ENJEKTÖR SESİ O SES NORMAL.SEN BİR DENEME YAPABİLİRSİN SABAH İLK ÇALIŞTIRDIĞINDA BENZİNDEDE AYNI SESİ YAPIYORSA O ZAMAN SEN BIİ SUBAPLARINA BAKTIR DERİM.
enjektör sesi normaldir. 1500-2000 devire kadar duyulan bir ses çıkarır. benim imzadaki zaten lpg yüzünden küçük dizel oldu
2000 devirden sonra duyulmaz o ses. takmayın fazla. hem ses çıkması enjektörlerinizin hakiki enjektör olduğunu gösterir.
Lpg li araçlarda "sadece bazı marka kitlerde" bu ses normaldir. Atiker. tartarini vs markalarda bu ses olmaz. Bu sesin nedeni kullanılan farklı tip enjektörlerdir.
enjektörlerin yaptığı bir ses kafaya takmaya değmez zaten alışıyorsun belli bir süre sonra
Üstadım önemli olan o sesi içeride duyuyormusun duymuyorsan önemli değil esas duymuyorsan kıllan enjektörlerin hakiki enjektör değildir valfdir yani açılıp kapanmıyor demektir.Saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: yavuz1313
Selam arkadaşlar Ben de yeni aldığım 2000 model Clio 1.4 RNA 8 V' e Lavato sıralı sistem taktırdım. Ama aracımın çalışması değişti. Benzinde çalışırken sesini duyamazdım ama şimdi dururken yeni tip dizel arabalar gibi çalışıyo. HERŞEYİ İLE AYNI OLAN KOMŞUMUN ARACINA DA AYNI USTA TAKMIŞ AMA 1. AYDA TAKMIŞ ONDA HİÇBİ SES YOK SAAT GİBİ BENİM Kİ "YENİ TİP OLDUĞU İÇİN SES VARMIŞ GÜYA... " Takan usta normal diyO enjektörden oluyo diyo yeni tip diyo SÜREKLİ ama ben ikna olmadım zira takarken bi fark yok diyodu. KONU İLE İLGİLİ BİLGİLERİNİZİ ACİL BEKLİYORUM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme