Şimdi Ara

LPG ile ilgili sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tofaş Doğan aracım karbüratör diyaframlarından benzin kaçırdığı için karbüratörü açtırıp yaptırdım. Daha sonra LPG ayarına gittiğimde usta bantla ayar yapmak istedi ancak izin vermedim. Daha önceleri bant ihtiyacı falan olmuyordu aracın ancak eskiden hava emiş borusunu elimle kapattığımda motor stop etmeye yaklaşırken şimdi pek tepki vermiyor. Bu durumun sebebi ne olabilir? Şu an şehir dışındayım burada ellettirmek istemiyorum ama araçta çekiş düşüklüğü var hızlanamıyorum yokuş çıkamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vakum kacagi var,bir yerde hava aliyor. Soyle yap baska bir karburator bulup taktir kus serisi her yerde parcasi bulunur eger sorun duzelirse karburatorden kaynakli. Once arizayi bulman lazim bantlama isi kolaya kaciyor ustan seninde agzini bantlasalar kosmak istediginde ne kadar kosabilirsin ?

Sonra Emisyon cihazina baglanip degerlere bakman lazim en sagliklisi bilgisayarli ayar.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayarlı ayar yaptık bantlamaya izin vermeyince o şekilde yaptı bilgisayardaki değerler de normaldi bana gez dolaş çekiş sorunu yakıt sorunu olursa gel geri dedi hava kaçağını karbüratörcüye mi götüreceğim yoksa LPG ciye mi

• geleceginmühendisi kullanıcısına yanıt
    Karburatorcu bakar lpg ci anlamaz

Karburatorculeri gez fikir al

Bozuk mozuk diyene guvenme karburatore bizede lpg enjektoru bozuk dedi megerse saglam ben olsam arabaya bineceksen sifir karburator alirim sonra guzel bir gaz ayari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 9 Eylül 2019; 18:13:50 >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Az önce LPG ayarına başka yere gittim hocam herhangi bir sorun yok LPG ayarını yapamamışlar dedi sorun düzeldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara ilgili bir sorun...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.