Şimdi Ara

LPG göstergesi yanıltabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Göstergedeki lambalar düzgün çalışmaz genelde LPG tankındaki şamandıradan bakmak daha sağlam olur ancak oda bozuksa yapılacak birşey yok aracın yaptığı km'yi üç aşağı beş yukarı biliyorsanız ona göre davrancaksınız.Ancak ayarlamada sıkıntı olursa araca biraz benzin alın yolda kalmayın en azından.
  • evet yanıltır benim gaz fullken 4 ışık yanıyo bi 150 km gidince 3e düşüyo sonra 20km daha gidince çat diye kırmızı yanıyo sonra bi 50km sonra bitiyo (32lt gaz deposu 21ltden fazla almıyo oda garip bi durum :D :D ) ama dediğinde olmuyor değil arada bi kendi kendine 4 ışık yanıyo 1 ışığa düşüyo falan filan çok hareketli bi gaz göstergem var :D :D km hesabıyla ilerliyoruz bakalım şimdilik
  • LPG ışıklarına veya göstergelerine güvenmeyin hiç hassas değiller ve çoğu zamna yanlış gösteriyorlar.
  • arkadaşlar aracımın lpg göstergesinde hiç bir ışık yanmıyor ve aracım lpg ye geçmiyor durduk yere çıkan bu arızanın nedenini bilen başına böyle bir iş gelen varmı??
  • yucel06 kullanıcısına yanıt
    yakın zamanda aracın aküsüdeğişti ise lpg elektrik kablosunu takmayı unutmuş olabilirler. Eğer olmadı ise elektrik bağlantısı kesilmiş olabilir lpg sisteminin
  • Ne zaman doğru göstermiş ki. :) Ben kmye bakıyorum, nokta atış yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

yakın zamanda aracın aküsüdeğişti ise lpg elektrik kablosunu takmayı unutmuş olabilirler. Eğer olmadı ise elektrik bağlantısı kesilmiş olabilir lpg sisteminin

aracın aküsü falan değişmedi benimde aklıma gelen bi o var bi gidip gösterelim bakalım neymiş problem bilgi için teşekkürler.
  • Şu ana kadar sayısız marka ve model lpg araç kullandım ve bindim.
    Arkadaş bir tanesi bile tutarlı olmaz mı?
    Aslında bu sorun en ucuzundan en pahalısına kadar tüm lpg kitlerinde var olan bir sorun.
    Nedense kimse önemsemiyor hepimiz direk km hesabına alışmışız.
    Aslında herkes birazcık sesini çıkarsa bu sorun çözülür.Zira lpg konusunda herkes bizler kadar tecrübeli değil,düşünsenize bilmeyen biri ve benzini olmayan biri ki her lpgli araçta benzin çok azdır, göstergeye aldanıp dağ başında kalabilir vb. kötü senaryolar yaşanabilir.
    Küçük gibi görünen bir sorun ama sonuçları büyük olabilir kişiye göre.
  • yucel06 kullanıcısına yanıt
    arkdaşlar çözdüm problemi beyni falan söktük olmadı gaz göstergesinin arkasında ki kabloyla oynarken olay çözüldü kabloda temessızlık varmış herkese teşekkürler.
  • benimde düzgün çalışmıyor.çözümüde tam anlamıyla yok.kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz basit bi digital gösterge yapamıyorlarmı anlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.