< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 8 Mart 2020; 3:35:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 8 Mart 2020; 3:35:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam merhabalar, bu çözüm sonrasında aynı problemi yeniden yaşadınız mı acaba? Bende de aynı model araç var, ben de aynı problemi yaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim Teşekkür ederim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trustem.111 -- 17 Kasım 2024; 21:48:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2019 corolayi 4 yıl LPG ile kullanıp sattım bir yıldır tiggo 7 var corollada LPG ye geçiş ayarını 1200 deviri geçerken yani yükselince geçiş olarak ayarladiktan sonra bir daha sorun yaşamadım unutmayın devir düşerken değil yükselirken yani gaza basınca LPG ye geçsin 1200 devir yetmiyorsa 1400 veya 1600 devir de olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok teşekkür ederim hocam ilk fırsatta dediğiniz şekilde ayar yaptıracağım sağ olun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
d/d ne demek hocam acaba, bir de siz de mi aynı problemi yaşıyordunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
D/d = Devir/dakika motorun bir dakikada yaptığı dönüş sayısı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |