Şimdi Ara

lpg geri viteste stop etme sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2019 model corolla otomatik 1.6 atmosferik motor corolla aracim var lovato lpg taktirdim motor sagukken lpgye geciste sorun yok yada yolda giderken de sorun yok sorun su motor sicak oldugunda yani 90 derece araca binip calistirdigimda geri vitese (r) takiyorum ayagim frendeyken lpgye gecis anina denk gelince stop ediyor gaza gecerken rolanti cok dalgalaniyor stop ediyor basina boyle birsey gelen var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 8 Mart 2020; 3:35:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mrb arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var
    2019 corolla otomatik araca 3 hafta once lovato c obd kit taktirdim tek sikintim su
    motor sicakken d konumunda veya r konumunda motor devri 650 devirde oluyor lpgye gecis ayari da 35 derece ve 600 rpm iste bu noktada bazen tam lpgye gecis esnasinda arac rolanti dalgalanmasi esnasinda stop ediyor bu her zaman olmuyor bazen oluyor ve soguk motorda degil sadece motor sicakken oluyor bu sorunu lpgye gecis devrini 1000 yaparsam gaza bastigimda lpgye gecmis olur boylece cozebilir miyim yoksa enjektör arizali diyerek garantiden degisim yolunu mu secmeliyim lutfen yorum yapin ...

• ayar sorunu var geçiş ayarına tekrar baktırın düzelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

ayar sorunu var geçiş ayarına tekrar baktırın düzelir
    hocam hallettik sorun bitti kitin otomatik ayari 600 devirde lpgye gecme idi 3 ayri lovato ustasiyla gorustum Turkiye capinda meshur ustalar diyim o kadar ugrastim yani :) biri 1000 devir digeri 1200 devir digeri 1600 devir ve gaza gecis yavaslarken diye ayarliyormus bende 1600 yavaslarkeni sectim simdi rilantide gecmiyor gaza basinca devir 1600 den asagi duserken geciyor farkindayim eskisine gore 3 kurus daha fazla benzin yakacagim ama raziyim yeterki stop etmesin 3 haftadir yoruldum hersey icin tesekkurler

• Onyargisiz kullanıcısına yanıt

Hocam merhabalar, bu çözüm sonrasında aynı problemi yeniden yaşadınız mı acaba? Bende de aynı model araç var, ben de aynı problemi yaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trustem.111 -- 17 Kasım 2024; 21:48:45 >
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt

2019 corolayi 4 yıl LPG ile kullanıp sattım bir yıldır tiggo 7 var corollada LPG ye geçiş ayarını 1200 deviri geçerken yani yükselince geçiş olarak ayarladiktan sonra bir daha sorun yaşamadım unutmayın devir düşerken değil yükselirken yani gaza basınca LPG ye geçsin 1200 devir yetmiyorsa 1400 veya 1600 devir de olur

• Onyargisiz kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam ilk fırsatta dediğiniz şekilde ayar yaptıracağım sağ olun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    benzinde stop etme
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atiker grand ile lpgye geçiş 1500 d/d olarak ayarlandı sorunsuz kullanılıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prokizya kullanıcısına yanıt

d/d ne demek hocam acaba, bir de siz de mi aynı problemi yaşıyordunuz

• trustem.111 kullanıcısına yanıt

D/d = Devir/dakika

motorun bir dakikada yaptığı dönüş sayısı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.