Şimdi Ara

LPG filtresi KAÇ BİNDE değişir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
77.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Aldesa karbüratörlü düz sistem 10.000 km sonra değiştirdim.Fiyat:filtre+işçilik 10 lira.
    SONY PS4 9.0 1TB / PHİLİPS 720SA DVD PLAYER / SONY NS360 DVD PLAYER / PHİLİPS 55PUS8007 / PIONEER VSX 921 AV-R 7.1 / MAGNAT SUPREME 802 HCT 5.0 / DEFİNİVE PRO SUB 100 / SUPRA PLY 3.4/S SPEAKER CABLE / MONSTER XPHP SPEAKER CABLE / SUPRA SUBLİNK SUBWOOFER CABLE / MONSTER HDMI KABLO 750 HDS HİGH SPEED
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail64

vvti corollamda atiker var 30 bin km oldu değiştirmedim
    eski aracım karbüratörlü 1.4 reno 19 europa idi 100 bin km boyunca değiştirmemiştim lpg den dolayı bir arıza yaşamadım

lpg filtresi değişiyorsa benzin filtresi de değişmeli. benzin filtresi için kimse bir şey demediğine göre lpg filtresi için de durum aynıdır. ki lpg benzinden daha temiz bir yakıt

LPG nin egzozu daha temiz olabilir, ama depodaki halini görmek bile istemezseniz.

Orijinalden alıntı: yilmaz101

eğer işin içinde 2 milyarlık bir sistemin (sadece 1 adet enjektör bile 100 ytl nin üzerinde) 2 yıllık garantisi varsa ben haracımı ödemeye razıyım.
    quote:

Orjinalden alıntı: yeakin

GAZ FİLTRESİNİ DEĞİŞTİRMEYE 20 YTL KESİNLİKLE VERMEM 1 YTL LİK MALZEME ALIRIM PARÇACIDAN TAKARIM BİTER ALT TARAFI DANDİK BİR FİLTRE...

siz ve sizin gibiler böyle düşünürse ustalarda maalesef fazla para kazanmak amacı ile elinden geleni yaparlar,

filitre her yerde 8-10 tl ye satılıyor, eline tornavida yakışan herkes bu filtreyi kendisi değiştirebilir.

kimseye haraç ve fazla para vermek zorunda değiliz. hakkımızı aramak zorundayız para kolay kazanılmıyor

ancak ustaya gidildiğinde uçuk rakamlar istemez ise elbete ustaya yaptırmak iyidir. ama değiştirmeninde zor bir tarafı yok

• BEN USTAYA GITTIM 10 BINDE DEGISMESI LAZIM DEDI VE LPG AYARI YAPTIRDIM GAYET MEMNUN KALDIM YAKISDAN MEMNUN OLMAYAN LAR ICIN ANKARA DA KONYA YOLUNDA KI SHELL E UGRAMALARINI TAVSIYE EDERIM ARKADASLAR MICHELİN YANINDA KI SHELL ASTIDEN SONRA ILK SHELL YANI FAZLA YAKIYORSA BI GÖSTERIN DERIM IYI GUNLER
  • Bir kere filtre değiştirdim, araç çok yakmaya başladı. Sonra yavaş yavaş eski haline döndü. O zaman 25 tl vermiştim, filtre 5 tl tutmuyor, 5 dak işciliğe 20 tl alıyorlar. Filtreyi bayi dışında satsalar, bakım yaptırdığım usta ücretsiz değiştirir, ama satmıyorlar, bayilerinin ayakta kalması için mecbur tutuyorlar.

Filtre zaten basit birşey, içinde kağıt keçe var, başka bi ayrıntısı yok. Eğer katkılı lpg alıyorsanız çabuk dolar, o katkılı lpg içine yağ gibi bişey katıyorlar, hem filtrenin içine ediyor, hem rölantiyi dalgalandırıyor, çekişten düşürüyor. Ne zmaan katkılı lpg yi bıraktım, hem cebim hem aracım rahatladı. Sıralı sistemler katkılıdan uzak dursun. Şahsen ben bildiğim ucuz satan yerlerden alıyorum, bi sıkıntım yok. Katkılı işi aldatmaca gibi, hiç katkılı kullanıp da faydasını gören duymadım, bazılar verdiği fazladan paradan dolayı psikolojik olarak kendini avutuyor o kadar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.