Şimdi Ara

lpg değerlerim yorum lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım fiat punto 1.4 fire Yaklasik 2 hafta once atiker taktirdim once 20 liralik ipragaz aldim lpg denemesi icin o sirada arabanin cekisi cok guzeldi daha sonra opetten tanki .doldurdum 70 liraya araba cekisten dustu hem de cok yakiyor sanki su anda 275 km yol yaptim 90 liralik gazla ve kirmizi isik yaniyor muhtemelen ancak 300 km gorebilirim bu rakamlara gore 30 kurus cok gozukuyor bir daha kine baska gaz almayi dusunuyorum onu da denedikten sonra yazarim. Bir de yol bilgisayarindaki degerler benzinin iki kati gozukuyor eger o degerler dogru ise lpgyi bosa taktim gozukuyor yorumlarinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: mintas2373

Aracım fiat punto 1.4 fire Yaklasik 2 hafta once atiker taktirdim once 20 liralik ipragaz aldim lpg denemesi icin o sirada arabanin cekisi cok guzeldi daha sonra opetten tanki .doldurdum 70 liraya araba cekisten dustu hem de cok yakiyor sanki su anda 275 km yol yaptim 90 liralik gazla ve kirmizi isik yaniyor muhtemelen ancak 300 km gorebilirim bu rakamlara gore 30 kurus cok gozukuyor bir daha kine baska gaz almayi dusunuyorum onu da denedikten sonra yazarim. Bir de yol bilgisayarindaki degerler benzinin iki kati gozukuyor eger o degerler dogru ise lpgyi bosa taktim gozukuyor yorumlarinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

Lpg yi yakit olarak tercih ettiginiz icin tesekkur exerim.aracimizin göstergesinin kirmizi yanmasi 20 30 km sonrA yakit bitecegine delalet degildir bazen gosterge yaniltabiliyor gaz bitince anliyacagiz ona gorede ayarlamalar yapilir cekisden dusmesi ayari ile ilgili 1000 kmde servvise gidince ayarlari daha iyi hale gelecejtir ama bence siz aracin gazi bitince hem ne kadar yol yaptiginizi anlarsiniz hemde 1000 km beklemeden servise gidin ki gerekli duzeltmeler yapilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle gaz bitince bp'den sheel'den gaz alın çekişde iyi olursa gaz ile alakalıdır baktınız aynı çekiş düşük gidin taktırdığınız yere performansını düzeltsinler. Bende kırmızı 20 TL alınca yanıyor ( 75-80 km ) gidiyorum Maşallah git gide yakıt baya bir azaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECOOTOGAZ

quote:

Aracım fiat punto 1.4 fire Yaklasik 2 hafta once atiker taktirdim once 20 liralik ipragaz aldim lpg denemesi icin o sirada arabanin cekisi cok guzeldi daha sonra opetten tanki .doldurdum 70 liraya araba cekisten dustu hem de cok yakiyor sanki su anda 275 km yol yaptim 90 liralik gazla ve kirmizi isik yaniyor muhtemelen ancak 300 km gorebilirim bu rakamlara gore 30 kurus cok gozukuyor bir daha kine baska gaz almayi dusunuyorum onu da denedikten sonra yazarim. Bir de yol bilgisayarindaki degerler benzinin iki kati gozukuyor eger o degerler dogru ise lpgyi bosa taktim gozukuyor yorumlarinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

Lpg yi yakit olarak tercih ettiginiz icin tesekkur exerim.aracimizin göstergesinin kirmizi yanmasi 20 30 km sonrA yakit bitecegine delalet degildir bazen gosterge yaniltabiliyor gaz bitince anliyacagiz ona gorede ayarlamalar yapilir cekisden dusmesi ayari ile ilgili 1000 kmde servvise gidince ayarlari daha iyi hale gelecejtir ama bence siz aracin gazi bitince hem ne kadar yol yaptiginizi anlarsiniz hemde 1000 km beklemeden servise gidin ki gerekli duzeltmeler yapilsin.

O zaman ben gazın bitmesini bekleyeyim, bittikten sonra tekrar yazarım...

• quote:

sizin degerleriniz cok yuksek max 20krs yakmaniz lazim. bende 1,6 stilo var 21 22 krs yakiyor s.ici depoyu bitirin bip seeini diyun. kirmizi yanmasi niseyi ifade etmez.

• 425 km de gaz bitti yani 21 kurus yakiyor bu defa baska gaz aldim onunla deniycem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.