Şimdi Ara

Aldesa Lpg Sis. Fiyatı Uygun Ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
41.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    Bende araştırıorum ne zamandır.. bugun bpaşa sanayide aldesaya parça üreten bi müşterimle sohbet ettim kitin kaliteli ve fiyatının uygun oldugunu söledi..
    Hemen yerine gittim ve görüştüm.. 31 ltlik depo ve sistem için 700 lira peşin fiyat verdi...
    Bu kit hakkında pek bilgim yok. yarın öbürgün piyasadan kalkma gibi riski varmı ? kısacası başım ağrırmı bu tercihden dolayı.. ustalarıma sormak istiyorum.



  • Benim aracımda da aldesa sıralı sistem var, ALDESA piyasadaki en köklü yerli firma bu konuda bence, yılladır, karbüratörlü sistemler üretiyordu, adamlar şuan üretimlerinin yarısını ihraç ediyorlarmış, firmanın geleceğinden endişe etmene gerek yok, sadece montajın doğru yapılp yapılmayacağından endişelen bence, montaj iyi ise ayar işlerini gerektiğinde ALDESA firmasının uzmanları internet üzerinden yerel bayinin bilgisayarına bağlanıp yapıyorlar.
  • Yorum için tşk.ler..

    Başka yorum yapabilicek daha önce aldesa kullanmış olanlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
  • Merhabalar

    Ben size seçenekleriniz dışında bir marka söylemek istiyorum,hatta iki marka;

    İtalyanın 1 numaralı markası olan LOVATO yeni bir kampanya başlatmış durumda, 10 taksitli fiyatı 1290 TL.eğer bu fiyat yüksek diyorsanız alternatif olarak yine italyan sistem olan TOMASETTO'yu önerebilirim,10 taksitli kampanya fiyatı 990 TL.

    Eğer düşünürseniz servisimiz hizmetinizdedir.

    Erkin İPEK
    MAKİNA MÜHENDİSİ

    _____________________________

    LOVATO & TOMASETTO BAHÇELİEVLER-İSTANBUL YETKİLİ SERVİSİ ŞAH OTOGAZ MÜHENDİSLİK 0 212 654 87 26
  • Fiyat performans açısından aldesayı öneririm..Yaygın servis ağı ve iyi bir altyapısı var..İlerde ortadan kalkma gibi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum..İşçilik iyi olursa bir de depoyu biraz daha büyük seçerseniz rahat edersiniz..
  • Merhabalar,

    Bende aracıma LPG taktırmayı düşünüyorum.Aldesa nasıl'dır.En çok rastlanan sorun nedir.Uzun vadede sorun çıkartırmı.Tavsiye edebileceğiniz bir usta varmıdır.

    tşk.

    İstanbul - Toyota
  • 1 saat önce aracı bıraktım yani aldesayı taktırıorum.. yarın öğLene doğruda alıcam. inşallah iyi bi işçilik koyarlar ortaya.
  • Selam Aktan bey,

    Aldesa hakkında internet üzerinde çok fazla yorum yok.Umarım sizden bolca yorum alabiliriz. Araç'ta ses yapıyormu,( enjektör'lerin sesli çalıştıgından bahsediiyor ) yakıt tüketimi nasıl,işçilik nasıl. araçta gaz kokusu varmı vs. Bu bilgileri ve daha fazlasını bizle de payşaşırsanız sevinirim. Birde hangi servise taktırıyorsunuz. ve kaç para ?

    Şimdiden vereceğiniz bilgiler için tşk.

    İstanbul - Toyota
  • Aktan bey,

    Birde lpg tankını kaç litre'lik taktırıyorsunuz. 32 litrelik mi yoksa 40 litrelik mi?
    tşk.

    İstanbul - Toyota
  • Selam
    32 litreLik siLindir depo. Peşin para ayarlayamadıgım için 800 lira 10 takstiLe aLıcam. Bayrampaşada OF Gaz diye bi yer. Sankoda ve Bizim burda şubeleri var.
    Hiç bilmedigimiz bi markaya girdik bakaLım neler olucak... 10 lira gaz için 10 lirada ustaya verdim sigara aLırsın die bakaLım iyi çalışın diyede tembihledim bakalım nolcak..
    Bu markayı bana bi üretici tavsiye ettik.. yerLi mali kitler arasında kaLiteli bi markadır diye söz etmişti birde fiyat yüzünden tercih ettim.. yüzümüz kara çıkmaz inşallah.
  • Birde sizin aracınız toyota.. usta kitin toyotalara iyi uydugundan bahsediyordu.
  • arkadaşlar lpg üzerine yılarca çalısan biri olarak konusuyorum suan gündemde olan hiçbir firma yokken aldesa vardı sadece reklamları eksik kit kalitesi olsun firmanın büyüklüğü olsun cok dürüst insalar bence gönül rızası ile taktırın.
  • önceki aracım reno flashta düz sistem aldesa kullandım 2 yıl 35 bin km...hiçbir sorun çıkartmadı çok memnundum...
    @aktan sıralı sistem içinde yorumlarınızı bekliyoruz...
  • Evet aracı sabah tesLim aldım. ustayla test sürüşüne çıktık. düşük devirlerde ve ivmelenmesinde sorun yok.. yaLnız ışıklarda durdugumuzda roLantinin çok sağlıklı olmadıgını gördük. sonra atölyede bi kaç ayar daha yaptılar ve düzelti.
    şu saate kadar şehir içi trafikte klima açık bi şekilde işlerimi hallettim bi sorun göremedim ben.. sadece iki kere stop ettirdim arabayı oda gazı iyi ayarlayamadıgımdan oldu sanırım.. başka bi açıklaması varsa ustalarımız yardımcı olsun..
    arabamda açık hava filtresi var... orjinalini takıp pazartesi tekrar bi ayar yaptırıcam. bakalım ileri zamanlarda neler olucak.
    bu arada 10 liralik gaz atmıştı usta... test. bayrampaşa alibeyköy ve sultançiftliği arasında dolaştım dükkana geldim ve uyarı vermeye başladı. 40 - 50 km civarı yaptım sanırım.
  • Selam Aktan bey,

    Öncelikle hayırlı uğurlu olsun,yorumlarınızı bekliyoruz.Birde B.PAşa servis ile sanko sanayi sitesindeki servis arasında montaj'da vark olurmu acaba.Sanko'da taktıran arkadaşlardan da yorumlarını bekliyoruz. Araba'ın enjektörlerinden ses geliyormu ? ( tıkırtı şeklinde ) veya başka çalışan hengi bir parçasında ses varmı. Kısaca özetlemek gerekir ise. Araba'ya lpg taktırdıktan sonra kulağınıza gelen bir ses varmıdır.

    tşk.

    İstanbul - Toyota
  • Selam
    Her usta farklıdır onu bilemem ama benim kitin fotolarını çekip yükleyebilirim işçilikte görünür hemde öle karar verirsiniz.
    Dünden beri baya dolaştım arabayLa. hiç bi falsosunu görmedim. hatta çok memnunum daha önce neden taktırmamışım diede sitem ettim kendime..
    ses olarak sadece eksoz sesim deişti sanki.. benzin enjektörleri daha gürültülü çalışıo araçta onu fark ettik. gazdada çok seri araç bi düşüş yok ama artış var sanki :))
    şikayetimde gazın bitmeye başladıgı zaman bi uyarı ses verio hiç susmadan o biraz kafa şişirio. diger kitlerde nasıl bilmiorum ama fişini çekmek lazım o sesin.
    hepsi şehir içi 290 km yapmışım ve 50 liralikta gaz aldım şimdiye kadar. 16 kuruş yakmış oluo sanırım benim için çok iyi rakam bu.
    aldesa yada başka bişey hemen taktırın bence.
  • ben 350 liraya taktırdım
  • Arkadaşlar ilk defa aldesa marka lpg'li bir arac aldim oda japon arabası toyota ve aracın lpg'sinden çok memnunum herkese tavsiye ederim sanki aracı benzinde kullanıyormuşum gibi ne gazı kesiyor nede aracın kalkışı esnasında tekleme veya gazı yememe gibi bir durum soz konusu.saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ilk defa aldesa marka lpg'li bir arac aldim oda japon arabası toyota ve aracın lpg'sinden çok memnunum herkese tavsiye ederim sanki aracı benzinde kullanıyormuşum gibi ne gazı kesiyor nede aracın kalkışı esnasında tekleme veya gazı yememe gibi bir durum soz konusu.saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadşlar lpg olarak aldesa taktırdım ancak resimde okla işaretli olan vida gevşek ve mavi olan alet sağa sola dönüyor. böyle mi olacak yoksa somunu sıkayım mı?
     Aldesa Lpg Sis. Fiyatı Uygun Ama..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.