Şimdi Ara

lpg çok hava alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arabam 93 model astra f . normal sistem lpg tesisatı var. araba lpg ile çalışırken çok hava aldıgı için hava filterinin önünü bantla kapatmışlar zamanında. bende bu şekilde kullanıyorum . o bantı çıkartınca araba resmen gaz yemiyor stop ediyor. 3000 deviri görmek hak getire 2000 devirde bile görmüyor sanki gaz bitmiş gibi davranıyor bu sebeple hava filtresini bantla kapatıyorum biraz. ama işin kötü yanı kışın sabahları benzinle çalıştırmamız gereken durumlarda ise araba çalışmıyor . normal giderken ne benzinde nede gazda sıkıntı yok ama ilk çalışma hem lpgde hemde benzinde çok çok zor oluyor hatta bazen çalışmıyor . bir kaç lpg ustasına sordum tesisatın değişmesi gerek diyor ama garanti veren yok bunun düzeleceginden . buan nasıl bir çözüm bulabiliriz acaba . yoksa lpg kitinin bir yeri filan mı bozuk ??

• Mikserin çok büyük.

Bant yerine, hava girişine uygun bir plastik kapak takılarak delinecek, aracın gaz yemesine göre yavaş yavaş kapak delikleri büyütülecek...

Büyütülecek bir mevzuu değil. İşini bilen bir usta kolaylıkla yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

Mikserin çok büyük.

Bant yerine, hava girişine uygun bir plastik kapak takılarak delinecek, aracın gaz yemesine göre yavaş yavaş kapak delikleri büyütülecek...

Büyütülecek bir mevzuu değil. İşini bilen bir usta kolaylıkla yapar.

nasıl bişey oluyor o
  • Bu işi tam

LPG nin motora giriş yaptığı yerden önce bir kelepçe noktası buluyoruz, bantlama yapılan yer olabilir mesela.

Burayı ölçüyoruz. Daha sonra bu ölçüye uygun bir plastik kapak buluyoruz. Kapağı deliyoruz, aracı ayarlıyoruz, 3 nolu gaz ayar vidası en fazla açılıncaya kadar taktığımız kapağın üzerindeki deliği genişletiyoruz

lpg çok hava alıyor

Özetle benzinde rahat çalışması için hava girişini tesisat imkan verdiği ölçüde genişletiyoruz. Bantlada yapılır ancak sağlıklı olmaz. Kapak daha sağlam bir çözüm...

• Delifisek.Tux kullanıcısına yanıt
    LPG nin motora giriş yaptığı yerden önce bir kelepçe noktası buluyoruz, bantlama yapılan yer olabilir mesela.
    bu kısmı anlamadım ben . ben bantı ya hava filtersini agzına yada hava filtresi ile havanın giriş yaptıgı yere yapıştırıyorum .
  • Sat ozaman arabanı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

Sat ozaman arabanı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.