Şimdi Ara

Lpg arızası lütfen yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar aracım jetta 1.4 tsi 2010 model üzerinde lovato lpg kiti var arac ışıklara fln yavaşlandığında debriyaja basıldıgında stop ediyor bu arızayı sürekli yapmıyor ara ara ama sadece lpg de yapıyor 1 hafta benzinde kullanıldı hiç bi sorun yok bulunduğum ildeki lovato yetkili servisine götürdüm ama sadece cihaza bağlayıp ayar yapıyor ama arıza devam ediyor lütfen yardım edin yoksa en sonunda aracı satacağım başka ustalarada gittim gaz kelebeği temizlendi lpg enjektörlere bakıldı lpg filtresi değişti regülatör kontral edildi usta usta geziyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane688 -- 9 Mayıs 2018; 18:42:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bu araçlara lpg takıldıktan sonra; o motor koduna ve PCM'nin kablolama versiyonuna göre LPG üreticisi tarafından özel hazırlanmış program kullanılır. bu ilk başta yazılımcı tarafından oluşturulan haritanın sonradan değiştirilmesi çok akıl karı değildir. Ha tabiki bu haritalama işlemleri genelde yazılımcılar tarafından sıfır km araçlarda yapılıyor, her araç birbirinden farklıdır denilebilir fakat kurcalanmaması en mantıklısı. çünkü onu kurcalayacak adamda çap olması lazım, ki o çapı olsa emin ol o kişiye ulaşamazsınız:)

FSI motorlarda klima açıkken rölantide stop etme problemleri oluyordu fakat TSI'larda bu tip problemleri hiç duymamıştım. benim size önerim sürekli masraf edip arıza aramaktansa lpg operatörünüzden aracınızı rölantide benzinde çalıştırmasını isteyin, yani araba 1000 dev/dk altına düştüğünde kullanıcıya göstermeden ve hissettirmeden benzine geçiyor, bu bir miktar tasarruf yüzdenizi düşürüyor fesat en azından canınızı sıkmıyor.

bunu seçeneki değerlendirebilirsiniz.

iyi günler.

• Lpg kitinin montajı yapıldıgı yerle iletişime gectim oda aynı şeyi söledi ama zaten rölanti ayarı benzinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şayet bulabiliyor iseniz aracınıza sıfır mutlak basınç sensörü (MAP) takıp denemeniz eğer map hatalı veri okursa bunu arıza olarak yazmaz fakat motor devri düzensiz çalışır. buda stop ettirebilir .

Eğer map taktığınız halde devam ediyor ise yakıt basıncını ölçün veya pompanın olduğu kısmı dinleyin zorlanma varmı diye... lpg bulunan araçlarda genelde benzin pompası erken bozulur ve basınç kaybı olur.

Krank şaft sensör (devir sensörü ) eğer bu sensör daha önce herhangi bir durumda hasar almış veya hatalı üretilmiş ise krank ın dönüş hızını hatalı hesaplar zira tamamen bozulursa araç hiç marş almaz.

En son ve en düşük ihtimal beyin yazılımı yenilenmesi eğer yazılımın yakıt / ateşleme zamanlaması sorunluysa yada yanlışsa veya aracınıza lpg için yazılım yüklendiyse benzinde hatalı çalışır stock yazılımın geri yüklenmesi gerekebilir.

Saygılarımızla
    ŞİMŞEK OTOGAZ
    0312 394 22 15

Lpg arızası lütfen yardımm
    Web site:www.simsekotogaz.com
    Whatsapp Destek :0 553 939 22 15

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Golf 5 Arıza - Yardım Lütfen
    12 yıl önce açıldı
    Arıza kodu yardım Cruze
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.