Şimdi Ara

LPG 22 kuruş indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
3.309
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/lpg-fiyatlarinda-22-kurus-indirim/313331/

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde LPG pompa fiyatında litre başı 22 kuruş indirim gerçekleştiğini açıkladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasc -- 1 Ağustos 2019; 18:19:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haftaya 30 kuruş bindirirler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi imis.

• epphesus kullanıcısına yanıt
    Sanmam her yaz lpg fiyatları düşer kısa girerken artar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok iyi oldu bu ya 27 den 24 kuruşlara düşmüştüm son indirimlerle 21 22 yi görecegiz sanırım, lpgli araç tercihimin doğru olduğunu her gün daha iyi anlıyorum

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    2 gündür benim anama sövüyor veledin biri yönetim o mesajı kaldırmıyor buna mı birşey diyecekler herşeyin olduğu gibi forumun da çivisi çıktı iyice.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Ne zamandan beri doğru olanı söylemek iftira oldu? Ortalığı karıştıranlar sizin gibi her şeyi savunmaya hazır insanlar. İyi ki laf söyleyemiyormuşsun, bir de söylesen neler olacak acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22.000 TL'ye Dizel Araç Tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden her platformda siyaset yapma merakındasınız? Burası sıcak fırsatlar forumu. Kirlilik yaratmayın. Nereye baksak siyaset zaten. Mide bulandırıyor artik...

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

Neden her platformda siyaset yapma merakındasınız? Burası sıcak fırsatlar forumu. Kirlilik yaratmayın. Nereye baksak siyaset zaten. Mide bulandırıyor artik...
    Kesinlikle haklısınız.

• - Lpg'ye 25 kuruşluk zam yapıldı.
    - Allah belalarını versin bunların.
    - Lpg'de 22 kuruşluk indirime gidildi.
    - Allah yine belalarını versin bunların.

Böyle bir resmin içinde yaşamak: Türkiye.
  • Lozanda musul ve kerkük verilmeseydi böyle bir derdimiz olmazdı.

• uyaran kullanıcısına yanıt
    -1. Dünya Savaşı'nda osmanli yenilmeseydi böyle bir derdimiz olmazdı
    -Osmanli gelenekçi olacağına çağa ayak uydursaydi böyle bir derdimiz olmazdı
    -Padisahlar seckin kisiler olsaydi böyle bir derdimiz olmazdı

Hayat işte oluyor bazen böyle

• 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    1909 darbesi ile siyonizm eliyle selanik merkezli imro ceteleri ve hareket ordusu ile osmanli isgal edilmeseydi ve satilmislar eliyle bu ulke 1. Dunya savasina sokulup peskes cekilmeseydi hukuken lozan ile yok edilmezdik. Kaynak: Burak Turna, kazım karabekir ve kadir mısıroğlu. Okuyun resmi yalanlarla narkozlanmayın

• Doğalgaza yüzde 15 zam geldi konutlara, otomotiv için lpg 22kuruş indirim geliyor. Asıl soru şu; bu nasıl mantık?

• uyaran kullanıcısına yanıt
    Osmanlida işgal edilmeseydi? Ben mi çomak soktum? Bu ne saçma bir argüman. Ben de itilaf devletleri OLMASAYDI lozan olmazdı yazayim o halde dediklerinizin bundan farkı yok çünkü.Kaynak doğrugru mu yanlış mi o konulara girmedim bile malum kaynaginiz çok fesli pardon güçlü (!)

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmmreee

Ne zamandan beri doğru olanı söylemek iftira oldu? Ortalığı karıştıranlar sizin gibi her şeyi savunmaya hazır insanlar. İyi ki laf söyleyemiyormuşsun, bir de söylesen neler olacak acaba.
    Laf söylesek neler olacak biliyormusunuz. Admin abileriniz kızar ban atar. Sizin yüzünüzzden ban yemeye değmezsiniz.

Bana söylermisin indirim haberinin neyi eleştiriliyor. Zamma eleştiri , indirime eleştiri. Siz nasıl memnun olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

Neden her platformda siyaset yapma merakındasınız? Burası sıcak fırsatlar forumu. Kirlilik yaratmayın. Nereye baksak siyaset zaten. Mide bulandırıyor artik...
    Bazı gereksizler amaçları trollük işte, herşeye mualefet oluyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.